Fritura: בצקים איטלקיים מטוגנים
מסתבר שקלצונה, ניוקי ופיצה מסתדרים לא רע גם בתוך שמן רותח - השף מנה שטרום נותן מתכונים לבצקים איטלקיים מטוגנים ומושחתים במיוחד
מסתבר שקלצונה, ניוקי ופיצה מסתדרים לא רע גם בתוך שמן רותח - השף מנה שטרום נותן מתכונים לבצקים איטלקיים מטוגנים ומושחתים במיוחד
עונת הבננות, המגיעה לשיאה בחודשי החורף, היא הזדמנות מצויינת להתקף נוסטלגיה - מתענגים על בננה מטוגנת מהאייטיז
מטבח אדיש, מנות עגומות שגובלות בחוסר מקצועיות ותיבול חסר חדווה - אבי אפרתי מבקר במועדון הקצינים בתל אביב ומתבאס
חברי מערכת וואלה! אוכל הקריבו גופם למדע בכדי להכתיר את שלוש הסופגניות המעולות לשנת 2012
למי שלא מפסיק לחלום על סיר מהביל שמתבשל כל הלילה בתנור וממלא את הבית בריחות - מכין יוסי שטרית חמין עם עוף, תירס ופטנט שמכניס קצת חריפות לכל העסק
מיינות שמספקים הרבה שמחה במעט כסף ועד לטעמים מורכבים ומרשימים - אבי אפרתי לוגם יינות מהאזורים הכפריים של דרום צרפת
חלוט בסלט, מטוגן, או כמרכיב בפסטה - השף שרון כהן ממסעדת שילה בתל אביב חושף את כל הסודות של בישול ביתי עם קלמרי
מושיק רוט, המתמחה בבישול מולקולרי, זכה בשני כוכבי מישלן שהוענקו למסעדתו החדשה באמסטרדם, וזו לא הפעם הראשונה
לא תאמינו איזה גודל עצום של שניצל וכמות סלטים אפשר לדחוס לתוך פיתה אחת - המונה מבקר במקום של מלי בגבעתיים וחוזר שבע עם עודף מ-20 שקלים
טרנד הדים סאם יוצא מחוץ לתל אביב ונוחת בראשון לציון - עם מקום חדש שעתיד להפתח בעיר ויציע דים סאם בעבודת יד תחת השם Tapayoka
מוריס ביטון שם על המנגל עטינים, מח וביצי שור, עוד מהזמנים שירושלים הייתה מחולקת. מדור המוסד מבקר במעוז הבשר הוותיק של מחנה יהודה
כל כך הרבה דברים אפשר לעשות עם סלק אפוי. אורלי פלאי-ברונשטיין מכניסה לתנור סלק בנייר כסף וכעבור שעה מכינה סלטים סמוקים בקלי קלות
ארומה משיקה תפריט טבעוני וללא גלוטן, בחדר האוכל מציעים כוס קאווה בשקל, וברג'ינה הכשרה פוצחים בחודש מרקים. כל האירועים הקולינריים החמים של השבוע
למרות שהוא רגיל להיות מאחורי הקלעים, כשמעבירים אותו לקידמת הבמה הוא מעשיר בטעמיו קציצות, קדירות ואפילו קרפצ'יו - השפית שלי לרון ממשק ברזילי מבשלת עם סלרי
מתן קאופמן מקריית אתא שותה את הקפה שלו על הבוקר על רקע שיריו של ג'ון בון ג'ובי, ועל הצעת ההגשה הזו הוא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת קפה עלית
הוא הולך נהדר עם תפוחים וגבינות כחולות, ושום מרק עוף או קוקטייל בלאדי מרי לא מתפקדים בלעדיו - הסלרי מתפשט לכל עבר
צפירת ההרגעה בדרום מחזירה גם את הבשלניות של אופקים למטבח - נאווה יפרח מגישה לשולחן כרובית מרוקאית ממולאת בבשר
לרגל חג ההודיה מרענן השף יאיר יוספי ממסעדת אלבה בת"א את התדמית האפורה של תרנגול ההודו - מתכון לקונפי שוק הודו עם דלעת וקוקטייל חגיגי שמתאים גם לארוחת שבת
ביקור חוזר במסעדת ברטי ששופצה לאחרונה מגלה מנות ים תיכוניות פשוטות לכאורה עם טעמים אנינים ומענגים - אבי אפרתי נכבש מהרגע הראשון
הדור הבא של הפיצה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו בת"א מכין קלצונה מבצק פיצה מקופל בשלל מילויים
אבי אפרתי טועם יינות סירה הרריים מסדרות מיוחסות של יקבי רמת הגולן ובנימינה ויוצא מרוצה. לרוב
פטריית כמהין ב-25,000 שקלים לק"ג, סוכריות עוגה צבעוניות על מקל ובשר מיובש בטעם ברביקיו - הבשורות הקולינריות בתערוכת ישראפוד השנתית
מסעדת עד העצם ההרצליאנית תשיק בחורף הקרוב סניף אקספרס תל אביבי, שיציע אך ורק המבורגרים , בקונספט סודי
בשר, פול וארטישוק ירושלמי מנפקים עוד סיבה טובה לא לצאת מהבית - קדרה חורפית לימים קרירים
במטבחה הקטן של אוסי באופקים יוצאות מנות גדולות, שמפנקות את חיילי הדרום באוכל עיראקי ומעניקה מתכון ביתי לבצלים ממולאים
מצויד בריח של ים ומרקם פריך, התברג השרימפס בצמרת פירות הים הפופולריים ביותר. השף מיכאל גרטופסקי מהסושיאל קלאב מדריך כיצד מטפלים ומבשלים עם שרימפס במטבח הביתי
תפריט שמתחיל במילים "חומוס עם" ומנות, כולל ביצה, שלא חוצות את רף 20 השקלים. המונית של קובי רובין נעצרת אצל פאוזי בפלורנטין ונהנית מכל רגע
השף יונתן רושפלד פותח מסעדה רביעית בתל אביב ומספר איך מרכיבים צוות מטבח מנצח ומנות שלא דומות לשום מקום אחר - ראיון מיוחד
מי אמר שברד-פודינג חייב לתפקד כקינוח? אורלי פלאי-ברונשטיין מגישה: ברד-פודינג עם קישואים ובצל ירוק, מושלם לארוחת ערב
מסעדה גרוזינית משפחתית שנפתחה באשדוד מציעה נחמה לתושבי אזור הדרום עם חצ'פורי גבינה אפוי, כיסוני חינקאלי שמנמנים ושאר אוצרות מהמטבח הגרוזיני המסורתי
חודש מאכלי ציידים עם ארנבת ויען בפראג הקטנה, תפריט חורף בסיטארה ותבשילים חדשים בחטאים מתוקים. המסעדות נכנסות לכוננות חורף
כסלט צבעוני בהגשה מיוחדות, ממולא או כתבשיל חורפי חם - השף שי טנא מביסטרו הכובשים מכין שלושה מתכונים עם סלק
ירק שורשי, אדום ולוהט שאוהב טעמים חמצמצים איך בוחרים, מטפלים ומבשלים סלק
מרפדות את הבטן ביום קריר ונותנות הרגשה של בית חמים. נלי קרפנר, מהמטבח של נלי, עם רעיונות לדייסות בריאות ונוסטלגיות עם טוויסט
החלק הכי כייפי בהכנת פוקצ'ות הוא דווקא התוספות. השף מנה שטרום מקפה קמפנלו מלמד איך מכינים את הבצק ומציע אופציות למה שתוכלו לפזר מעליו
המצב המתוח בדרום הארץ שגרם לרבים מהתושבים לעזוב את העיר ולהגיע למרכז, הביא מסעדנים רבים להרים את הכפפה ולהעניק הטבות שונות לתושבים המגיעים מהדרום
מסעדה אסייתית חדשה נפתחת בתל אביב ומציעה חשיפה ראשונה למנות מהמטבח הקנטונזי והמלזי במחירים שלא עולים על 62 שקלים
מסעדת שולחן בתל אביב, של השף עומר מילר, אמנם השתפרה מאז פתיחתה, אך אבי אפרתי סבור, שלא מספיק. כן, האוכל בסדר, אבל לאן נעלמה הממזריות של השף?
מה קורה כשהצופרים מייללים באמצע ארוחה במסעדה? מי מבטל הזמנות ומי מפגין סולידריות? איך מרגישים הטבחים יחד עם הלקוחות במקלט? מסעדנים דרומיים על החיים בצל הצבע האדום
בלי יותר מדי מצרכים ודרך הכנה פשוטה למדי, מכין השף יוסי שטרית מרק אפונה ונענע יבשה
קבלייר, המוסד הירושלמי הוותיק מתכונן לפתוח מסעדה תאומה בתל אביב המושתתת על אותו תפריט מהמטבח הצרפתי
72 שעות בים, מטבח צפוף ומתכונים שועברים בירושה - כחלק מחודש כושר ובריאות בצה"ל הצצנו לקישקע של המטבח הקרבי והצפוף של דבורה בחיל הים
המונית של קובי רובין נעצרת ברחוב שונצינו ונועצת שיניים במעורב בבאגט. למורעבים שעומדים בתור יש גם חצילים ופלפלים מטוגנים לנשנוש חופשי
איטליה הקטנה, המסעדה הירושלמית הוותיקה, עברה שיפוץ והרחבה, החליפה את התפריט החלבי בבשרי, והתחמשה בשותפים חדשים ונוצצים