תעלי לקפה???
הצעה תמימה או מגונה? ולמה לא לתה או שוקו בעצם? הגיגי קפה, על סיינפלד ועל הקצף
הצעה תמימה או מגונה? ולמה לא לתה או שוקו בעצם? הגיגי קפה, על סיינפלד ועל הקצף
ארועים וחגיגות לקראת השנה החדשה בירושלים
אירועי השנה החדשה וארוחות מיוחדות במסעדות הצפון
אירועי ראש השנה האזרחית בראשון לציון ואזור המרכז
אירועי ראש השנה האזרחית במסעדות תל אביב
גיא גיסר יצא לבדוק בחנות יין את מגמות השוק לקראת חגיגות השנה החדשה
סיכום השנה האזרחית 2006 ואירועי השנה החדשה
שיתוף פעולה בין מומחי בריאות, ספורט, תזונה ופסטה הוליד תפריט בריאות חדש ברשת ספגטים
תפריט חורף חדש במסעדת תהל. זהירות, השף משתדל שתצאו מהמקום עם כפתור מכנס פתוח וללא יכולת ללכת על שניים
מסעדת "קונצ'ה", החדשה מנמל תל אביב, משלבת בין טפאסים ספרדיים ללבנט. ברמת האוכל, העיצוב והמוזיקה, זה נראה עד כה כשילוב מוצלח
כבר קרוב ל-15 שנה שהשף שאול בן אדרת שומר בדבקות על אותו תפריט רווי כולסטרול במסעדת קימל. כנראה וכדאי שימשיך כך
האחים מנצור יצאו לבדוק את הטרנד הבריאותי ב"ביו בר". הם נגסו בכמה מנות ירוקות וחזרו עם תובנות. את המימוש שלהן, הם כנראה ישמרו לעתיד
עינת גולן בהפסקת קפה זוגית ביער ביריה
מריבה קולנית ומערערת הביאה את רחל אינגבר להתנחם בתפריט החורף של אייסברג, שמציע מרק בצל לצד גלידת חלבה
המנצורים ישבו על הבר של 'מילי'ס' ברמת החייל, החליקו מוחיטו חדש מהניילונים ונזכרו בבר המאולתר של ששון, שהיה מארגן לכרישי העיר ערק עם מלפפונים חתוכים
בלי דוגמנים עצבנים על הסט או דיוות עם קריזות - צלמי אוכל מספרים מי אחראי על הסטיילינג ועל טריקים קטנים שעוזרים למנות להיראות מפתות
יוסי חזיזה נותן לגרגרי הקפה לשקוע יחד עם השמש, בתל שיבאן שליד רמת הגולן
ליל שישי מול הטלוויזיה ומשלוח פירות ים מקזנקי, שיכנעו שתי בטטות כורסה שנישואים לא פוגעים ברומנטיקה
אם גם בכם מעלה החורף תחושות נעימות של רחמים עצמיים, אספו את שאריות הלחם להכנת מרק ריבולטה של עניים
אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" הבטיח תפריט חדש, מרגש ומפתיע. איתי להט הלך לטעום וחזר מחודש, מרוגש ומופתע
הוא דחוס בתוך גביעי אלומיניום והיא הפוכה על צלחת קטנה - דנה שיין חוזרת לקינוחים המיתולוגיים של המסעדות המזרחיות ומביאה את הגרסה המשודרגת לבוואריה ומוס שוקולד
"איסטנבול" רצתה להיות שווארמיה וכמעט בלי לשים לב, נהייתה מסעדה. רמת האוכל בוודאות מצדיקה את השדרוג
קילו זעפרן נמכר ב-6,000 דולר וכדי להפיק כמה חוטים צריך מרבד פרחים ענק. עכשיו הפקעות שלו נמכרות בארץ ואם אתם גננים מסורים תוכלו אולי להיות מיליונרים
כד השמן היה מתהפך לו ראה את הסופגניות של ימינו. מזל שהסופגניה הקלאסית עדיין שולטת (אבל לא בכל מקום)
ב'סרגוס' מציעים תפריט חורף חדש. מסתבר שפרט למנות אוכל מוצלחות למדי, יש למקום עוד כמה מעלות להציע. איתי להט משוכנע שמדובר קודם כל באהבת אדם
לבנות, צהובות, ירקרקות ובצבע טבעי - מפגש חנוכה מלבב בכיכובן של לביבות מכל הצבעים, המינים והירקות
במסעדת 'פויקה' בתל אביב נערכים עם תפריט חורף חדש. הם כבר מוכנים לפלישת בעלי ה 4X4 שיבואו להעתיק מתכונים
אפילו מילויי הסופגניות המיוחדים לא מספקים אתכם? השנה גם נציגי היפנים, היוונים והאתיופים במסעדות ת"א רקחו גרסה משלהם למעדן המטוגן . טור-דה-ספוג
כמו שבטח שמעתם, לא כל שמן הוא יווני רשע שצריך לברוח ממנו. שמן יכול להבריא ואפילו להרזות וברור, שמן זית הוא המלך
"דון לוצ'יו", מסעדה סיציליאנית חדשה ביד חרוצים בתל אביב. הסיפור מאחורי המקום נשמע מופרך, גם העיצוב לא משהו, אבל הטעם של האנטיפסטי והאוסובוקו, כולו דרום איטליה
עינת גולן שלחה לנו תיעוד של הקפה הזוגי שהוכן בפסגת יער ביריה בצפון. פוטו-קופי במצב רוח רומנטי
הגיבור הווירטואלי של "קופישואו" אמור לעזור בבחירת מכונת הקפה שתתאים בדיוק לכם, אך בפועל המידע הניתן הוא שטחי. אל תתביישו לבקש ממומחה קפה לחזור אליכם בטלפון
גיא גיסר חושש למצוא עצמו בלשכת התעסוקה בעקבות הרובוט-ברמן החדש, אבל מתנחם בזהב של 'אבסולוט בלינג-בלינג'. יש גם פסטיבל בירות ביתיות וויסקי מפקיסטן
לבעלי מטבח קטן מדי, עצלנים קטטונים וכאלה שמרגישים זריחה במשך כל היום: ארוחת בוקר שלמה במכשיר אחד
אינגריד שעל שמה המסעדה בת"א, כנראה תישאר תעלומה אבל זה לא הפריע לאיתי להט לבדוק את ההבטחות שלה לגבי חורף חם וטעים. רוב הזמן היה טעים
לא רק האוורסט מככב בפוטו-קופי. גוני חרש מקיבוץ יראון פרגן לנו צילום של כוס קפה במצפה שלגים במרומי החרמון
השף עומר מילר והשפית גלי ברמן פותחים את החורף בערב תבשילי קדרה חינמי במרכז "ספייסס" עם בישולים וסירים מוזלים
טוב לדעת שאם אתם יזמים צעירים שרוצים להקים עסק בתחום האוכל ובידכם רעיון טוב וכישרון יש מי שיסייע בבעיית המזומנים. תכירו את קרן 'שמש' שמספקת גם ייעוץ עסקי
מתן שלח לנו צילום של סצינת קפה בשעת בוקר מוקדמת בכנרת. פוטו-קופי התעורר ואתם תמשיכו לשלוח צילומים
השף המתפלסף יבשל ארוחה חד פעמית במטע הבננות של קיבוץ עין גב לרגל סיומו של פסטיבל 'טעם כנרת'
בצד הרע של המחבת - עמוק בשמן השרוף - נמצאות כל העובדות שכדאי לכם לדעת על שמנים רעים שכדאי מאד שתתרחקו מהם ומהר
כזאת היא הסופגנייה למרות שמנסים להקטין אותה, להפחית לה קלוריות והשנה אפילו לאבזר אותה במילוי מלוח. הנה מה שהקונדיטוריות רוקחות לחנוכה
החברה הודיעה כי לא תעמוד בתאריך היעד להגיש את הדו"חות - 31 באוקטובר; עשויה להיזרק בשל כך מהנאסד"ק
איתי להט פגש בצימיצנגה את אחת המנות היפות בחייו שהתפוצצה לו בפה בעונג מעלף והביאה חברות. אחרי שהחושים באטרף קל יותר להדחיק את עיצוב המקום המזדקן
אם הוא גרם לשונאת שומר להתלהב ממנו, סימן שקורה שם משהו טוב. שורצי האוניברסיטה, כדאי שתכירו את 'ביתא קפה' יותר מסעדה מבית קפה
'סנטה פה' הוותיקה מאילת פתחה סניף שני ברמת החיל ומספקת את הסחורה ביג טיים. אם זה היה קורה לפני שהתחולל פה קרב טורטיות היא לבטח הייתה טורפת את כל הקלפים
לא רק הכרמים, גם שוק היין נכנס לתרדמת חורף. הייננים דווקא מרוצים מכך שהישראלי מבין יותר מה מוזגים לו ומוכן לשלם יותר על בקבוק
אריק מועלם עשה טיול עם חברים ושלח לנו צילום של קפה שבושל על המנגל. עוד פוטו-קופי
תנור הלבנים של 'אגדת לחם' בעמק הירדן עובד כבר 82 שנה ולא יתקרר בקרוב. עוגיות הטחינה ממכרות והלחמים מגוונים. גם בתל קציר יש מאפייה+קונדיטוריה עם לחמים מיוחדים