מתכונים לפסח: קינוחים
שף קונדיטור תומר כבירי, מנהל מגמת פטיסירי בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", מכין שלושה קינוחים שיפילו את האורחים שלכם בערב החג
שף קונדיטור תומר כבירי, מנהל מגמת פטיסירי בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", מכין שלושה קינוחים שיפילו את האורחים שלכם בערב החג
החודש הפרסי במדור ארוחה משפחתית נפתח במקבץ מנות פרסיות המיוחדות לחג הפסח: חורשט גורמה סבזי ונזיד אגוזים
בטורו השבועי ללא גלוטן מכין הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט עוגת קונקורד פשוטה להכנה, שעושה הרבה רושם ומתאימה גם לפסח
אבי אפרתי חוזר לקלמטה ביפו ומוצא לוקיישן מהפנט עם אוכל סתמי ובעייתי שמוריד את החשק להסתכל דרך החלון
למי שלא מתנזר מקטניות בפסח, מכין השף דיויד פרנקל מתכון קל וריחני לדניס ממולא אורז שמכינים בפחות מחצי שעה
אבי אפרתי לוגם עוד אדומים ישראליים, מתענג על הקריניאן של ויתקין ומתפעם מ"הסדרה הים תיכונית" החדשה של יקב רקנאטי
סעודת פסח לא חייבת להיות מעמסה גדולה - ישנם מקומות שיעשו עבורכם את עבודת הקיצוץ וכאלו שיכינו בשבילכם מנות עד הסוף. כאן תמצאו את הדרך להקל על עצמכם בחג
המונית של קובי רובין מסתובבת באיזור ראשון לציון ונעצרת במרכז טאבון הראשונים, היכן שמעמיסים פחמימות אחרי לילה אלכוהולי
חלקה המזרחי של ירושלים, המקום שאנו ממעיטים להגיע אליו, משופע במסעדות משובחות ודוכני אוכל חד פעמיים שצצים מדי יום - המקומות המומלצים לאכילה במזרח ירושלים
קחו שני מתכונים מסורתיים לפסח והכניסו אותם למנה אחת משודרגת. ניר אבוטבול, שף מלון קראון פלזה אילת נותן מתכון לקניידלך במילוי כבד קצוץ
נמאס לכם מאורז ותפו"א בתור תוספת? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה בורגול וירקות אביביים בחצי שעה
לרגל יום הוופל הבינלאומי שחוגג מאות מיליוני וופלים שנמכרו בעולם עד היום, קצת היסטוריה מאחורי סיפור הכנתו של אחד המאפים הנמכרים בעולם
ארוחת רומיאו ויוליה במסעדת מוסקט, תפריטים חדשים וחגיגות יווניות. כל האירועים הקולינריים הלוהטים השבוע
מסעדות רבות לא מסתפקות בתפריט מקורי אלא מתקינות לעצמן מותגי יין ובירה פרטיים שייחודיות רק להן, במהדורות מוגבלות במיוחד
לרגל סיום החודש הטורקי בוואלה! אוכל, מכין יומי לוי ממעדניית יום טוב קינוח קדאיף טורקי אמיתי ופשוט להכנה
במיוחד לצליאקים - טור מאפים, עוגות ועוגיות ללא גלוטן של השפים הטובים ביותר
צליאקים, שימו לב - טור מאפים ללא גלוטן מתחיל היום. הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט מנפק מתכון פשוט לעוגת שיש
גם עם מאסות האכלה גדולות, מצא אבי אפרתי בדליקטסן החדשה בתל אביב, מעדנייה מוקפדת עם אוכל עשוי ללא דופי
אבי אפרתי טועם אדומים ישראליים מתוני תמחור שיצאו לאחרונה ומסמן את להיטי ה-VALUE FOR MONEY של האביב
הדלעת זמינה כמעט כל השנה, ומכניסה לעוגה הפשוטה טוויסט מתקתק וריחני. ארז קומרובסקי אופה עוגת דלעת עם פיסטוקים
השף ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס מסביר כיצד תוכלו להכין בעצמכם סלמון מעושן בעזרת כמה שלבים פשוטים
המונית של קובי רובין מגיעה אל בין כותלי משכן הכנסת ולא מפספסת את ארוחה במזנון עם אחת העיסקיות הזולות במדינה
מכוך קטן בשוק העיראקי במחנה יהודה, הפכה מסעדת עזורה למעצמת תבשילים וקובה הכי טובה בירושלים
בימות אמצע השבוע, בהם יש חשק לאוכל פשוט אבל קצת אחר, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין פסטה עם פסטו אגוזי מלך וכוסברה מלא ניחוח
עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מתכונן לאביב וצולה דניס שלם על האש עם פלפלים צבעוניים, מנה שעושה הרבה רושם
עומר מילר משיק עסקיות צהריים חדשות ו'לה שוק' תסגור לכם ערב עם תפריט חדש ונשכני - המקומות שאתם חייבים לאכול בהם השבוע
מדור ארוחה משפחתית מגיש בכל יום שישי מעדנים מהמטבח הטורקי. השבוע מתבשל: ממולאי מנגולד וארטישוק
אבי אפרתי מגלה את הפוטנציאל האדיר הגלום באלבה בתל אביב, ומקווה שבהמשך ירשו לעצמם קצת לשחרר. כשזה יקרה, מדובר יהיה באחד המטבחים היותר טובים כאן
3.14 הוא ערכו של מספר הפאי, מה שמספיק לגרגרני העולם לקבוע את ה-14.3 כיום הפאי הבינלאומי - שבעה מתכוני פאי תורמים לחגיגה
המונית של קובי רובין נוסעת אחרי הריח, ומבצעת עצירה בפינה הירושלמית של ארוטשס מאפים מדהימים - המונה טועם
אבי אפרתי טועם יינות חדשים של יקב הרי גליל ויקב יפו ומוצא שרדונה אחד מוצלח ואת "גליל אלון 2009" פצצה מתקתקת של תמורה לכסף
השף אסף גרניט מכין מנת רוסטביף עסיסית לאוהבי הבשר, ומפנק נתח בקר צ'ך באמבטיית דבש וחרדל, על מצע שעועית
חברת מחניודה רכשה את מסעדת מונא הירושלמית והשיקה השבוע את המקום מחדש בסגנון ביסטרו פריזאי
האוכל הטוניסאי והטריפוליטאי אמנם שולט ביד רמה בשוק הצבעוני והתוסס של נתניה, אבל מלבד אלה יש לו עוד הרבה מה להציע - ביקור ב-7 מקומות אוכל מומלצים ביותר
איך נפטרים מהעמילן ולמה כדאי להוסיף 6 כוסות מים על כוס אורז אחת? מיטב השפים והבשלנים מסבירים איך לטפל נכון בגרגירים שמחזיקים את המטבח הישראלי
ברוטב יין מתוק או תבשיל גולאש, בתוך בלינצ'ס או בסלט אורז רענן - 5 מתכונים שיגוונו לכם את העוף
אורלי פלאי-ברונשטיין עושה ג'גלינג במטבח ומצליחה להרים ארוחת קציצות בשני רטבים שונים, שתספיק ליומיים, ב-27 דקות
עומר עילואן שף מסעדת חג' כחיל, מכין מנת מג'דרה ומספר למה כבר לא מכינים אותה מבורגול ומה הדרך הטובה ביותר לדעת שהיא מוכנה
7 מסעדות עם הפתעות בתפריט וארוע קולינרי אחד שמציע ארוחה ב-79 שקלים במסעדות ברחבי הארץ - מדור פותחים שבוע מסייע לכם לפקוח עיניים ולפתוח תאבון ביום ראשון
ארז קומורובסקי מותח את גבולות בצק השמרים לקצה גבול היכולת, ומכין ממנו 3 קינוחים מעניינים: באונטי שמרים, בומבה של כוסמין ושוקלד ובריוש אגוזי בונדוק
מדור ארוחה משפחתית מגיש בכל יום שישי מעדנים מהמטבח הטורקי. הפעם על האש: מנות עיקריות של פרגיות, קבב וחצילים
הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מערבל תפוזים ריחניים עם פרג טרי ומכניס לתנור עוגת פורים - טור העוגות הבחושות מפרגן לאדר
המסעדה החדשה של דרק שארפ בתל אביב, היא מקום שישמח בעיקר צהובים רעבים. אבי אפרתי מצידו ימשיך לחפש אחר סטייק האוס מצוין באמת
אבי אפרתי לוגם 10 יינות אלכוהוליים במיוחד שיהפכו את פורים לחגיגה משכרת של יינות יבוא לצד יינות ישראליים
למי שרוצה להתחפש למד מן בפורים, מכין המיקסולוג והבעלים של מסעדת 223 ומסעדת קלמטה, ברוקלין סאוור
בכוס קטנה או בקערת פונץ', המיקסולוג והבעלים של בר 223 ומסעדת קלמטה, אריאל לייזגולד, מכין קוקטייל אורנג' סמאש לפורים
המיקסולוג והבעלים של בר 223 ומסעדת קלמטה, אריאל לייזגולד, מכין קוקטייל על בסיס ערק שיעשה את פורים שמח ואלכוהולי יותר
המיקסולוג והבעלים של בר 223 ומסעדת קלמטה, אריאל לייזגולד, מכין 4 קוקטיילים שיעשו את פורים שמח ואלכוהולי יותר
המיקסולוג והבעלים של בר 223 ומסעדת קלמטה, אריאל לייזגולד, מכין קוקטיילים שיעשו את פורים שמח ואלכוהולי יותר. הפעם: פאנץ' TLV