בית המשפט הוציא צו לפירוקה של רפאל
סוף עגום למסעדת רפאל: בית המשפט המחוזי בת"א הוציא הבוקר צו פירוק למסעדה של השף רפי כהן
סוף עגום למסעדת רפאל: בית המשפט המחוזי בת"א הוציא הבוקר צו פירוק למסעדה של השף רפי כהן
מסתבר שממש לא חייבים לעבוד קשה בשביל להרים 5 סלטים מנצחים ליד הבשר של יום העצמאות: קבלו מתכונים פשוטים וטעימים עם קיצורי דרך לייעול הזמן
פותחים שבוע בסימן בשרים: מסעדות בשר חדשות, מנות ספיישל, דילים ב-69 שקלים ועוד חדשות ברוח החג. ריח המנגל כבר כמעט באוויר
סיפורם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה מונצח ומועבר הלאה בפרויקט מתכון עם זיכרון, באמצעות שחזורם של מתכונים אהובים מבית אימא
המנה המנצחת ליום העצמאות: סטייק אנטרקוט מבשר טרי ועסיסי עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי שעשוי עם המון עשבי תיבול ומעשיר את טעמו של הסטייק
פשוט, קריספי וכל כך ממכר: בצק יופקה טורקי במילוי בשר טחון יכול להוות ארוחת ערב זריזה ואפילו מנה משובחת לפיקניק של יום העצמאות
גבוהה, עשירה ומושחתת כל כך - ליאור משיח מתגעגעת לעוגת הגבינה הניו יורקית ומוסיפה לה טוויסט לימוני שיבטיח שלא יישאר אפילו פירור על הצלחת
יום העצמאות הפך לחג הבשרים הרשמי של מדינת ישראל, אז למי שלא קיבל הזמנה למנגל או שסתם לא בעניין של לנפנף, אספנו לכם כמה ממסעדות הבשרים הטובות בארץ שחייבים להכיר
רוסטביף קוריאני, קבב קמבודי ובקר עטוף בסטיקי רייס - משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מעניק טוויסט אסיאתי מתובל למנות הבשר שיעשו על האש מושלם
לכבוד יום העצמאות מירב שיינר מחליטה לשדרג את המאכל הכי ישראלי - הפלאפל כמובן, ולהפוך אותו לקעריות הגשה משגעות עם סלט ירקות, טחינה ושאר הפתעות
בשר איכותי הוא כלל ראשון בהצלחה של מנגל טוב, אבל בזכות שימוש בנתחים פחות מוכרים זה גם לא חייב להיות כל כך יקר. השף יוגב ירוס מכין ארבע מנות מנצחות מבשר בקר ישראלי טרי ומעניק גם כמה טיפים שיהפכו את המנגל שלכם לחגיגת בשרים אמיתית
שווה לנסוע עד לעכו כדי לאכול ארוחת דגים לארג'ית ונהדרת במסעדת סבידה. אבי אפרתי נהנה מהדגים הכי טריים שיש, וסוף סוף לא מרגיש מרומה
אבי אפרתי לוגם את היינות הים תיכוניים של יקב רקנאטי ומגלה ביניהם את אחד מיינות הקיץ הכי שווים על המדף
לכבוד יום העצמאות ה-69 חברו יחד שני מותגים כחול לבן, בורגראנץ' וממרח השחר העולה, ליצירת קינוח שוקופאי מסקרן במיוחד. טעמנו והיה לנו המון מה להגיד על זה
בשר על האש הוא הזדמנות לחגיגה קולינרית לכל המשפחה, כזאת שלא מחייבת טרחה במטבח ושטיפת כלים ממושכת. הרכבנו עבורכם שלושה מתכונים נפלאים וזריזים מבשר עוף טרי ואיכותי שגדל ללא אנטיביוטיקה, אשר נכנסים בצורה מושלמת לפיתה
למי יש את תערובת הקבב הכי משובחת ליום העצמאות? איפה משיגים סוג'וק אמיתי?איזה קצב נמצא בקשר ישיר עם המגדלים? קבלו את 27 הקצביות הכי טובות מצפון ועד דרום שיבטיחו מנגל עם בשר מנצח
היא מעולה בקציצות, לביבות, וגם במתוקים, אי אפשר להגיש גרנולה בלעדיה והיא סופר מזינה. 10 עובדות שלא ידעתם על שיבולת שועל ויש גם מתכון
כולנו הוטענו: יש רק דרך אחת נכונה לאכול פרינגלס, שבה נוכל ליהנות ממלוא הטעם של חטיף תפוחי האדמה הנמכר בעולם. אנחנו קצת חוששים להיחנק תוך כדי - אולם הטעם המשודרג, כך מספרים, לגמרי שווה את זה
ויש גם רוטב חלומי שכיף לנגב עם חלה: מתכוננים לשבת עם תבשיל דגים בנוסח טריפוליטאי עם מגוון טעמים עמוקים ומפתיעים שמכינים ללא מאמץ
עד שהבשר יעלה על המנגל ביום העצמאות, לאבי ביטון יש מתכון מנצח לנשנוש של לפני הבשר - בקלאווה פילו במילוי בשר עגל עם פירות יבשים ופיסטוקים בהשראת מסעדת כרמים הדרומית
חנות מפעל חדשה בחיפה בשם פורמנ'ס מציעה פרלינים עוצרי נשימה בעבודת יד, פסטות טריות המוכנות במקום, מבחר של לחמים חמים וטריים מהטאבון ובקרוב יהיה פה גם בראנץ' שווה במיוחד
מנה חגיגית של טלה נימוח באפייה איטית, שאפשר לשים בערב בתנור והוא יהיה מוכן בבוקר, עם ירקות שורש ומעטפת של חרדל ודבש. מעדן אמיתי
כל עיר חייבת מוסד אוכל רחוב ותיק, כזה שמושך אליו לקוחות נאמנים. המונה מוצא את השקשוקה הסודית של הוד השרון, ולא יכול שלא להשוות אותה למוסד הכריכים התל אביבי - איציק ורותי
ריבוי של מנות בנאליות שמזכירות בית קפה בינוני לצד הבלחות פה ושם של יצירתיות - בורוכוב 88 ברעננה יכולה וצריכה להעניק הרבה יותר לקהל שומרי הכשרות
התחלתם כבר לתכנן את המנגל של יום העצמאות? הינה כמה רעיונות למתכונים החל מפיתות דרך סלטים ועד לירקות ובשרים על הגריל
לוואלה! אוכל נודע סופית מפי מקורות המקורבים למסעדה כי מסעדת רפאל של רפי כהן לא יצאה לחופשה זמנית אלא נסגרה לצמיתות
חגיגת עצמאות בסגנון יווני: מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני
ההתרגשות בשיאה: בעוד שבוע תיפתח מסעדת באנה, מזללה צבעונית ומבטיחה במרכז תל אביב עם קונספט שונה ומרענן, שמזכירה במהות חווה חקלאית בכפר
רושפלד נפרד ממיסטר קומאר ומביא מנות חדשות לגמרי לג'ונתן פוד קלאב, קלארו חוגגת 3, באברטו בגדרה משיקים ארוחות בוקר חגיגיות ועוד שלל חידושים במסעדות השונות. פותחים שבוע
השרב שהגיע בסוף השבוע עושה חשק למאכל הקיץ האולטימטיבי - הגלידה כמובן. אז לפני שמתפשרים על סתם גלידת וניל מהמקפיא בואו לקבל השראה מהגלידות הכי משגעות באינסטגרם מרחבי העולם
מצד אחד עוגת הרולדה היא קינוח שצורח "אני משנות ה-80", אבל מצד שני הוא יפה וכל כך טעים. ליאור משיח שוזרת זיכרונות מיפן בתוך עוגת פירות יער מגולגלת
תחום אוכל הרחוב בת"א כבר מזמן לא נופל מבירות העולם השונות. כעת, התחדשה העיר גם בשוק אוכל רחוב אורבני שיפעל בכל סופ"ש ויביא לכאן את מיטב הטרנדים מהעולם
ראשי ענקית הרהיטים איקאה סיפרו כי הם שוקלים להיכנס גם לעסקי המסעדנות, ולפתוח במרכזי ערים מסעדות שיהוו ישויות נפרדות מהחנות
לפינוק אולטימטיבי של סוף השבוע, אופה מירב שיינר את השחיתות המושלמת: עוגת מדיאריקה העשויה משכבות מבצק פריך עם קרם מבושל מחלב ושוקולד
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש
אחרי ניסוי כלים אפקטיבי בשרונה פתח אהרוני את הירו בלבונטין. אבי אפרתי מגלה שם מסעדת ראמן כיפית וטעימה, אז תתכוננו לעמוד בתור
יותר קל לעשות יינות טובים יקרים מאשר ליצור יינות בסיס מוצלחים. כל היינות בלגימה הזו של יקבי כרמל יספקו בגדול את הסחורה ללגימת יומיום כיפית בתקופה החמה
גל שמועות שאפף את מסעדת רפאל של השף רפי כהן בחודשים האחרונים מגיע כעת לשיא: בשבוע באחרון המסעדה עומדת סגורה, לכאורה עקב שיפוצים, אולם כל הסימנים מצביעים על סגירה ממושכת
בר קוקטיילים חדש בשם ברבדוס מבקש להעיר את העיר נס ציונה, עם קוקטיילים מיוחדים, אוכל מוקפד לצדם ואווירה קאריבית שמחה במיוחד, ומה הקשר של ריהאנה לכל הסיפור?
מנת דגים מרשימה וקלה להכנה של פילה דג אפוי בממרח עשבי תיבול רענן עם אפונה לימונית, שמכינים בכלום זמן
לצד הקמח הרב תכליתי, הופיעו בשנים האחרונות קמחים ייעודיים להכנת מאפים שונים כמו קמח הפיצה. אז מה כל כך ייחודי בו ואיך נכון לאפות אותו? כל התשובות בפנים
סטודנט מלונדון המציא בקבוק אכיל במרקם שקצת מזכיר שילוב בין מדוזה ושתלי סיליקון, ויכלול 250 מ"ל של נוזל. כעת הוא מנסה לגייס חצי מיליון דולר כדי להפוך את הרעיון למציאות
שבוע ללא חמץ גרם לנו להתגעגע יותר מכל לפחמימה האהובה עלינו בעולם כולו, סמל לאוכל הרחוב הישראלי - הפיתה כמובן. לכבוד חזרתו של החמץ בחרנו את חמש הפיתות המפנקות של ת"א
ארוחות החג מאחורינו וכעת אפשר לחזור לשגרה עתירת גלוטן וגם שפויה ובריאה יותר. הנה הצעד הראשון לשם: סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט של מסעדת לוקה ולינו
הכרישה, הלא היא הפראסה, מככבת באביב, ובקציצות כמובן. בגרסה הטריפוליטאית הקציצות המתובלות נעטפות ברוטב אדמדם
האם כדורי השוקולד הטעימים של פררו רושה עוצבו בכוונה בצורה הזאת או שהטריק הבאמת נפלא הזה הוא מקרי לחלוטין? כך או כך, זה אולי הדבר היחיד שיעצור אתכם מלהכניס אותם לפה
המונה מציין את סיום החג עם חומוס של יום -יום במסוף אורנית. מעבר לניקיון ששורר בבוטקה של איתן יש חומוס לא מתחכם בעלות של 25 שקלים
מנה חגיגית וצבעונית לחג שני: דג אמנון אפוי על פלפלים צבעוניים וקישואים קלויים בתנור שדורשים מינימום מאמץ וסוחטים מקסימום מחמאות
בלי טיגונים וחצילים סופגי שמן, שמחה לוי חולקת את הגרסה הפשוטה ושפויה שלה למוסקה הבלקנית: שכבות של תפוחי אדמה ותבשיל בשר ברוטב עגבניות
רגע לפני החג השני, כשכבר אין כוח למצות, בנצי ארבל ממפגש אושר משביע את הקרייב לבצקים עם פיצה מתפוחי אדמה קריספיים, סלט טבולה כרובית ומילפיי קוקוס עם תותים