התוספת כבר בפנים
אידי ישראלוביץ' יגיע מחר לתכנית "השף הבריא" בערוץ 10 ויכין פילה לברק טעים ודיאטטי 390 קלוריות למנה כולל התוספת
אידי ישראלוביץ' יגיע מחר לתכנית "השף הבריא" בערוץ 10 ויכין פילה לברק טעים ודיאטטי 390 קלוריות למנה כולל התוספת
אהוד שגב הנציח את אחיו נמרוד שנפל במלחמת לבנון השניה בבית קפה על שמו. הקונספט: להביא את הגליל לתל אביב, 24 שעות ביממה
שי אילן וחבורתו דגמו מרלו ברבדו 2005 של כרמי יוסף וקברנה מרגלית 2001 ואיזה מצב רוח פואטי נח עליהם
התפריט של "קופי סטאר" מריח כמו ניינטיז אבל טעים. השירות לא מדהים, יש שם סקס אפיל של זקנים והכי חשוב להגיע נשואים
הריח של הטיגון, הזבל המצטבר, הצעקות. קפצנו לטעם העיר וחטפנו קצת בחילה. לא בטוח שזה מהאוכל
הלוק של קפה טיקה השינקינאי לא השתנה. בעצם גם התפריט לא ממש. ביקור במרפסת מיתולוגית שפעם נראתה כלוקיישן המושלם
השף רועי סופר עבר למסעדת גבריאל והשיק את תפריט הקיץ. איתי להט חושב שצריך לאפשר לו קצת יותר לנצח
זה גם יקב, שמייצר יין בסגנון פורט מרימונים. לא מה ששי אילן רגיל לטבול בו את שפמו, אבל ההרפתקנות משתלמת
קמילה ממלצרת בקפה אלקלעי, לא סובלת לקוחות חסרי סבלנות, ואם תמצאו חן בעיניה היא תתן אקסטרה יחס. מלצרית השבוע שלכם
ראיון עם המסעדנית עופרה גנור, מארגנת ויוזמת פסטיבל טעם העיר, שמתחיל היום
לדנה דרבינסקי נמאס לענות לציניקנים, מתנגדי האוכל האורגני. מעכשיו היא שולחת אותם לספר החדש של אביב לביא ושירי כץ
ביום ההולדת הראשון של הדיינר הקובני הוואנה, רותם דרוב שתה מוחיטו אחד יותר מדי ושכח שהוא בכלל לא אוהב אבוקדו
מסתבר שבית קפה בעיירה ציורית באיטליה הוא בדיוק מה שהוא נשמע: טעים, טרי ומעורר קנאה. נעמה גולדפרב ממלצרת באיטלקית
פסטיבל טעם העיר נפתח מחר. הזדמנות חגיגית לבדוק עם שועלי הקרבות של הפסטיבל מה הם הכי נהנים וממה הכי לא
עם שני צינורות הקצפה ופטנט ייחודי, "טלאה רינג" היא מכונת קפה שקל להתחייב לה. רק תוודאו שיש לכם 5,600 שקל ומקום על השיש
השף של מסעדת דיאנא, ספדי דוחול, הוא השף השני שמגיע לבשל עבור מתמודדי "לרדת בגדול 2" והפעם קבב פרגית מבושל בקדירה
מה מרכיב את מנות הדגל של השפים המיומנים ביותר במסעדות היוקרתיות ביותר? שפים חושפים מתכונים בסדרה חדשה, והפעם הנס ברטלה מכין לשבועות את הבלתי מנוצחת שלו
ניצולי מכונות לחם אוטומטיות רואים באפייה הביתית לא יותר מרעיון הזוי. מהן הטעויות הנפוצות באפיית לחם ביתי ואיך הופכים את המשימה לאפשרית
בתי הקפה מלבינים את התפריט לימי החג. חלק מהמנות פה כדי להישאר גם אחרי
7 מתכונים זריזים לשבועות, שאורך הכנתם לא עולה על 7 דק', לבשלנים ששכחו את עצמם בדרך למטבח
דוכן לממכר גבינות אצל ניר צוק, עוגות ריקוטה אצל לחם ארז וסדנאות גיבון ב"ספייסס". אופציות טעימות לאוהבי הגבינה המחכים לחג
תפריט איטלקי קליל, על פלייסמנטים מעוררי תאבון, בלוקיישן אווירתי ומרגיע. 'רדיו רוסקו - אנוטקה' של מנה שטרום נפתחת
בבתי הקפה של פריס שקיות סוכר ובדלי סיגריות על רצפת הבר הם הוכחה לפופולריות. דניאל מדווח מהשכונתי שלו
16 שפים ילוו את המתמודדים הרזים של "לרדת בגדול" ויבשלו עבורם מתכוני גורמה, אבל בחצי מכמות הקלוריות
מוצרלה איטלקית, יוגורט אתיופי, פטה יוונית ופניר מהודו - הוראות הכנה לגבינות ביתיות מרחבי הגלובוס
המוסד ההרצלייני תוקע דגל ברח' גורדון בתל אביב, על חורבותיו של קפה תם
פסטיבל האוכל של נחלת בנימין הקטנה מציע מנות גורמה ב-25 ש' בלבד ואווירה אינטימית שלא תמצאו בפארק יהושע
הפוך בדרגת מרירות ראויה, לצד מיני עוגיות חמאה ובליווי מתוקים עם מוניטין. ביקור בכסית של פעם - אידלסון של היום
כיאה לאחת שיום ההולדת שלה מתקיים בשבועות, פיתחה הקונדיטורית והשפית רות אוליבר יחס מיוחד לעוגות גבינה. עכשיו היא מוציאה ספר
גיא גיסר נמלט ממחזות האימה של האירוויזיון לידיה של "פולה" בן גוריון בתל אביב, ועבר חוויה אלוהית מפתיעה על הבר
פעם הוא היה השף הפרטי של משפחת אריסון, היום הוא מבשל פיוז'ן שכונתי ברח' טשרניחבוסקי בתל אביב. המקום של ג'ף
את העלים אפשר לרסק בבלנדר ולהוסיף לגבינה לבנה, לימונענע ואפילו סרדינים. צמח השוקולד-מנטה אצלכם בעציץ
יען כבוש על טרטר משמשים וקונפיטורה כתומה. המשמש כאן רק לרגע ולא כדי להישאר. פרי השמש
אריאל מגיש קפוצ'ינו באספרסו בר, דיזינגוף, אבל בבית שותה נס של עלית. מלצר השבוע שלכם
לקפה גינזבורג מומלץ להגיע עם כוננות ספיגה למתוקים. הוויטרינה המהודרת שם לא רק נראית טוב, אלא גם מנפקת קינוחים משובבי נפש
בתי הקפה בארה"ב מתמסרים ללקוחות באופן טוטאלי ומוכנים לבנות למענם תפריט לפי הזמנה אישית. בארץ נראה שעוד לא מוכנים למחויבות
הסלימבורגר החדש של בוקששתר, מרק מלפפוני הקיץ של 'גבריאל' ותבשילי קינואה מתובלים
הקפיטריות בקמפוסים מציעות לסטודנטים אוכל מהיר במחיר סביר. הם דווקא מעדיפים להימנע. איפה אוכלים הסטודנטים ומה יש לשפים להגיד על המצב
המנה האפגנית הבריקה, הפורטבלו הייתה פריכה ומוצלחת ורק הבקר ראגו איכזב. ובסך בכל הגי'רף שוב עשה את העבודה
וודקה אקולוגית של "מקורמיק", קמפיין חדש לאבסולוט וקוקטייל יהלום של תכשיטי "בולגרי" ב-16,000 דולר
יונתן רושפלד פתח השבוע להרצה למקורבים, את מסעדתו החדשה "הרברט סמואל" בטיילת תל אביב, שמציעה הכל חוץ ממנות עיקריות
איתי להט נזכר ברגע בו התאהב בשמן הזית הטוסקני ומגלה איזה שמן זית ישראלי הוא בין היחידים שמתקרב לזה האיטלקי
רותם דרוב חיפש ארוחה זולה ומהירה, בשרות עצמי ועם עובדים חייכנים בכובעי מצחייה, אבל לא מצא - ביקור ב"בוננזה" טורטיה בר
המריבה בין השתיים כללה התערבות של המשטרה וסיום של ערב מפתיע במיטה - מסיפורי גולשים
כמו בעולם גם בישראל מתפתחת אתיקה במסחר: ב-2006 חל גידול של 250% במכירות מוצרי סחר הוגן לעומת השנה הקודמת
עצי התות פותחים את עונת הרחצה ומציעים קינוח תוצרת טבע. לאכול ישר מהעץ או לשתות בתור וודקה - איתי להט מגיש את פרי העונה
איתי להט יצא לחגוג לסוזנה 13 וסבל קצת מעייפות החומר, למרות הגג עם הבריזה הכי טובה בתל אביב וצל הפיקוסים
אופוריה מול המראה, מוסקה שמזכירה בית ומלצרית אחת עצובה. רשמים מ'קפה 'מיכל', המקום שבו גם כלות בפוטנציה לוגמות את ההפוך שלהן
מתי בפעם האחרונה הרגשתם רעבים באמת? מתי בפעם האחרונה זללתם ללא פיקוח, ולא מהסיבות הנכונות? מטביעים את היגון במטבח