אשה, מה את עושה?
עם כל הכבוד ללחמי בוטיק הכיכר הראשונה נולדה רק אחרי שהאדם הודות לאשתו, גילה את החקלאות. סמדר שולפת את ספר תולדות הלחם, הכי לא פוליטקלי קורקט שיש, ואופה לחם שיפון
עם כל הכבוד ללחמי בוטיק הכיכר הראשונה נולדה רק אחרי שהאדם הודות לאשתו, גילה את החקלאות. סמדר שולפת את ספר תולדות הלחם, הכי לא פוליטקלי קורקט שיש, ואופה לחם שיפון
הסניף הראשון של "ד"ר לק" בכיכר השעון ביפו עבר שיפוץ ושודרג מחדש וגם את הגלידה שבו להקפיא בו. הספות, הצבעים הפסטלים עובדים טוב עם הליקוק
בכדי להוציא מפולי קפה את מרב הטעם יש לטחון אותם בסמוך להכנת הקפה. הנה כל הסיבות שישכנעו אתכם שהתשוקה שלכם למטחנת קפה ביתית - מוצדקת
בבריטניה ניתן יהיה להשיג בקרוב אייס-טי מריחואנה ובו מצמוץ מהחומר הפעיל. היצרנים מבטיחים שזה לא ממכר, ואנחנו שואלים - אפשר לעבור עם זה במסלול הירוק?
דנה שיין, מיסיונרית של קולורבי מאז שהייתה ילדה, מציעה לאכול אותו טרי עם מלח וזעתר או לצלות, לאדות, למלא ולהקפיץ מתכונים נוסטלגיים משודרגים ועוד משחקים טעימים
בפינת קינג ג'ורג' והנביאים בת"א, היכן שמסעדות נכשלות בסדרתיות, נפתחה מאפייה שהיא גם בית קפה, בכיכובו של האופה המחונן, אלי אברהם. הלחמים המדהימים שלו משכנעים שהפעם זה יהיה אחרת
לרגל חגיגות העיר הלבנה מציעות מסעדות בתל אביב ארוחה מלאה ב-75 ¤. הבשורה המשמחת היא שהמבצע מתקיים לא רק בליל חמישי, אלא מעתה ועד 1 ביולי בכל שעות היום. משתלם
מי שגר ליד ארלוזורוב בת"א, הרוויח. הבעלים של בית הקפה החדש "בית caffé" מתמחר, מבשל ומגיש מתוך שאיפה לעשות טוב ופחות מתוך ניסיון לדפוק קופה. מצליח לו
מתכונים מה-זה פשוטים לנשנושי ירקות טעימים שעוברים במשפחה. אבל אתם יודעים איך זה, במתכונים של אמא הכמויות הן לפי העין ובערך, אתם כבר תסתדרו
שמן זית עשוי מזית ושמן תירס מתירס. אבל מה זה לעזאזל קנולה? ולמה מצויר על בקבוקי שמן הקנולה הבריא, פרח צהוב?
בחנויות דרך היין יושבים יחד עם יוגב מיקב בנימינה לטעימות של קדרות בשר מ"פויקה" היפואית
שמעון גרשון בוחר את בית הקפה שלו לפי האווירה ואוהב לשבת בקפה הלל ולנשנש עוגיות טעימות וסנדוויץ' חצילים
אם עפר עין-גל היה פריזאי ממוצע, הוא בטח היה הופך את "לה פואל ד'אור" ברמת החייל לבסיס האם שלו. למרות המבחר המחשיד של המנות התוצאות בצלחת מרשימות
רומני, הונגרי וסלובני ישבו ושתו תזקיק שזיפים. הרומני שתה צויקה, ההונגרי לגם פאלינקה ומה שתה הסלובני? גיא גיסר נזכר בניקו שלימד אותו מה זאת אהבה לאלכוהול
יקב "לה טרה פרומסה" בין קרית גת ואשקלון מזמין אתכם בסופ"ש לטעימות מיינות הבוטיק ולארוחה איטלקית-קוצ'ינית
מחתרות ישבו בהם ומשוררים והוגי דעות ניסחו אידיאולוגיה בזמן שלגמו בוץ. איתי להט על בתי הקפה של רחוב דיזנגוף בשנות ה-50 וה-60
עד כה רק דגים שהגיעו מהים הצפוני היו עשירים באומגה 3, אך מסתבר שחומצת השומן הטובה מצויה גם בדגי בריכה בישראל שמקבלים אותה דרך שרשרת המזון
איטליה וצ'כיה במשחק מכריע על המגרש ובתחרות לא פשוטה על הבר. גיא גיסר משקה אתכם בבירה צ'כית טובה ובאוורנה, דז'יסטיף איטלקי. הוא כבר יודע מי עפה
לכבוד עונת החתונות לקחנו 2 עוגות עגולות, הלבשנו ואיפרנו אותן יפה ועכשיו אנחנו מראים לכם שלב אחר שלב איך תפנקו את החברים שלכם בעוגת חתונה מהסרטים
סוף סוף מקום לטבעונים בלב תל אביב. ב"בבודהה בורגרס" יגישו לכם וג'י בורגר עתיר טעמים במחיר קטן וגם סלטים, תוספות ומיצים מעושרים. טרנד הבריאות בתאוצה
ירקות קצוצים לריבועים קטנים, סלמון מפונפן, שיפודים מחוטבים והרבה רינגים. באליפות צה"ל לבישול למפקדים נצפו ביצועים מרשימים על בסיס דגים וירקות
הכול עבר במטחנת הבשר הישנה של סבתא, אבל היום היא בעיקר משחק הרכבה שמזכיר לדנה שיין שאין על קציצות ישר מהמחבת. מתכונים מפעם ואחד מעודכן, מנצח באחריות
קחו עו"ד לשעבר, ערבבו אותו עם אהבה אמיתית למדינה ותבלו בחיבה עזה לכריכים. מה יצא? לארשי! סנדוויץ' שמצטרף למייצגי הישראליות: השווארמה-פלאפל-סביח
אידי ישראלוביץ חולק את מתכוניו ומוציא ספר דגים ופירות ים. נסו למשל, לעטוף סלמון בתבלינים או את הדניס בחומוס. במחשבה שנייה אולי אתם כבר בדרך לאשדוד
גיא גיסר מפגיש לדו קרב את המסקל - הטקילה עם הזחל של המקסיקנים, ואת הפורט - היין המתובל של הפורטוגזים. סמנו X בטופס
בית הקפה "ג'ורג'" בת"א הוא אולי לא המקום האופטימלי למפגש טעון עם האקס, אבל לפחות אפשר להתנחם שם בבראוני אלוהי וקפה מצוין
הסיבה: היצרנים הסינים ייקרו את היצוא ב-30% בסוף 2005 ובשנה הקרובה יעלו את המחיר ב-20% נוספים
שטראוס השיקה סדרת סלטי חומוס לייט עם אחוזי שומן מופחתים העומדים על 14%. דיאטטי זה לא, עדיף זה כן
הפעם סמדר ולטר משקיעה ובמקום לנצל שאריות מהמקרר היא קונה במיוחד משחת קארי, אבקת לתת ונוגט. יצאו לה מעדנים
הוא יושב בלב תל אביב אבל מטייל בין מקסיקו, אפריקה, אסיה ועובר גם בצרפת. ג'ף לואיס, עד לפני רגע די.ג'י גרובי, פתח מקום לארוחות צהריים טעימות וזולות
גיא גיסר מוזג ליקר בריטי פחות מוכר בשם Pimm's no.1 מול וודקה סבדקה השבדית. כמו שהוא מנסח את זה למסורת ארוכת שנים יש יתרון
מי בעצם צריך מדחום סוכר וברנר לשיזוף מרנג? אם אתם בעניין של מתוקים מסובכים - שיקלו רכישה. חובבים בלבד? יש פטנטים שעוזרים להגיע לתוצאות דומות
נראה כאילו בטטות היו פה תמיד אבל עד לא מזמן הן נחשבו די אקזוטיות. זה אמנם מפתיע שבטבעול חשבו רק עתה על שניצל בטטה אבל יצא להם לא רע, אז שיהיה
הבוחא של הטוניסאים עושה את העבודה, אבל גיא גיסר חייב להתסיס עם סנדוויץ' טוניסאי והשרי של הספרדים מבקיע גול
השף רונן דברת-בלוך שמבשל גורמה לעשירים באילת, יורד לעם ומייעץ בנוגע לטעמי התבלינים הקפואים של "דורות" ומרכיב מתכונים לשימוש בהם
במהלך מתוחכם ארז קומרובסקי משנה את הדגש של סניפי "לחם ארז" ושם דגש על בריאות, חומרי גלם ישראליים ומחירים שפויים יותר
דרום קוריאה מנסה לזכות על הבר עם תזקיק דגנים בן 5000 שנה, אבל אין אפס, צרפת עם הקוניאק שלה לוקחת בגדול
היום על המגרש ארה"ב בועטת מול איטליה. על הבר מתמודדים צינזאנו ביאנקו וג'ק דניאלס, נחשו מי מנצחת?
כשלרואי גרשון נמאס מהייטק הוא התחיל להשתתף בסדנאות שוקולד ובסוף הקים ממלכה מתוקה משלו עם פרלינים, ממרחים, משקאות ובית קפה צמוד
האירים לא מחמיצים אף סיבה לשתות. התירוץ הפעם: יום בלום, בהשראת "יוליסס" של ג'יימס ג'ויס. הברים האיריים חוגגים היום
גיא גיסר מרים כוסית סליבוביץ'+בירה בשביל סרביה-מונטנגרו ומחליק לגרון כוס יין לבן מחווה ליינות הטובים של ארגנטינה. סמנו X בטופס
מסעדת "צ'ויה" מציעה בשבתות דיל משפחתי במסגרתו זאטוטים מתחת לגיל 6 יכולים להזמין אחת מ-4 מנות ילדים ללא תשלום
רוצים לקנות מכונת אספרסו ואין לכם מושג מאיפה להתחיל? איתי להט יוצא לעזרתכם מברר מה יש בשוק ומה היתרונות של מכונות ידניות, חצי אוטומטיות ואוטומטיות
מסעדת "מזטי" הוותיקה ברמת החייל עברה שיפוץ וגם הצטיידה בשף חדש ותפריט קיץ. הקונספט של משלמים על העיקרית ומקבלים מזטים לפתיחה נותר בעינו והעיקריות הן האטרקציה
עפר עין-גל עוין את הסושי המרוקאי וחושב ש"אורו" היא מסעדה טובה שלא צריכה גימיקים מטופשים
על הבר היום פארגוואי והמאטה שלה מנצחים את שבדיה עם הוודקה אבסולוט, בעיקר כי גיא גיסר מתבאס שבארץ הורסים אותה עם רדבול
סמדר חשה שהיא מכירה אתכם כבר מספיק זמן בשביל לשתף אתכם בתרגיל קטן של מתכון לחם שכתוב קצת אחרת. אל תדאגו, יש גם נוסח מקוצר ובסוף תצא לכם כיכר ריחנית
יקבי רמת הגולן מרחיבים את תחרות "פרס ירדן". השנה יתחרו לא רק מלצרי היין הטובים, אלא גם מוכר חנות היין הטוב וחובב היין הכי מוצלח. מבינים ביין? יש לכם סיכוי
שנאפס התפוחים הגרמני בועט חזק בראש אבל גם לפולין, מולדת הוודקה, יש מה לומר היום על הבר. גיא גיסר מסמן 2 בטופס