לא קל, כבד
ההתרפקות של האחים הדס על נוסטלגיה עוד תעביר אותם על דעתם. השבוע הם גילו שגם "דיטה" זה לא מה שהיה פעם
ההתרפקות של האחים הדס על נוסטלגיה עוד תעביר אותם על דעתם. השבוע הם גילו שגם "דיטה" זה לא מה שהיה פעם
רובוטית קטנה מעוניינת להכין לכם קפה כל בוקר. בינתיים את מבחן המזיגה היא לא עברה, אבל היפנים אופטימיים
הטעם של מיונז בייתי עולה על זה הקנוי, אבל מה תעשו עם סוגיית השימור? סדרת הממרחים של לעשות או לקנות, הפרק השלישי
דנה מלמד מציעה רביולי פטריות עם גבינת עיזים. כולל פטנט למי שאוהב טעם של פטריות, אבל לא משתגע על המרקם שלהן
צאו מהקופסה! טארט טאטן לא חייב להיות מתוק. ערן ירוחם למשל מכין אותו עם עגבניות
ערן ירוחם מגיש שיפודי יאקיטורי במרינדת עגבניות. אחרי השריה ממושכת במרינדה תקבלו פרגיות עסיסיות ומלאות טעם
חלמתם על סופלה שוקולד או עוגת גבינה באמצע הלילה? עם חטאים מתוקים ורשת AM:PM תוכלו לבוא על סיפוקכם
הרעיון לקחת מתכונים מספרים, תמיד נפלא ותמיד מצית את הדמיון. השאלה היא אם את המתכונים הקסומים אפשר גם לבשל. בספר "מתכוני פיות" התשובה היא - לא תמיד
שוגון שלח לנו תמונה והסביר לנו - לפעמים הקפה הוא רק תירוץ לפגוש את הח'ברה
ביקור בפטלינה שבמרכז צהלה מגלה לת"נ שהעשירים אולי עשירים יותר, אבל האספרסו שלהם שרוף לא פחות
לדנה מלמד היה קצת נחת, אז מיד הגיע אושו והוריד אותה לקרקע. כדי לעלות חזרה למעלה מכינה בלינצ'ס מתרפק
סיר הברזל החדש של ג'יימי אוליבר מבית טפאל נראה סקסי ויעיל להחריד, עד שמגיעים למחיר
את השף יואב בר ממסעדת מארבו לא הכרתם עד שהגיע לקרב סכינים. תראו כמה הקיבה שלכם מושפעת מרייטינג
זיתים איכותיים עושים את ההבדל, אבל כף חרדל תירוש היא זו שמייחדת את הטפנד. סדרת הממרחים - פרק 2
ערן ירוחם מכין דג אפוי בנייר כסף עם צ'אטני קוקוס וכוסברה. למי שאין אגוז קוקוס בבית, יכול להשתמש גם בשבבים
מאפה עשיר בקוביות חצילים מטוגנות, גבינות וצנוברים קלויים. ערן ירוחם מכין קיש מושקע לאירוח
השף אילן חפץ מעניק פרשנות משלו לקינוח הים תיכוני ומגיש מתכון מורכב לבשלנים מיומנים. מושלם לצד קפה חזק
היוגורטים מקבלים תוספת פרי, את השניצל דפקו ולפתיתים עשו מיקס צבעוני. כל מה שחדש על המדף
מתחם היכל נוקיה מתהדר ביוגורטריה שנותנת לכם את החופש להעמיס כמה שתרצו. עוד יוגורט בתל אביב
האחים הדס, שונאי חצילים, יצאו לחופשה מטייק אווי ועברו ל'הכל כלול'. אנחנו ניצלנו את ההזדמנות להזמין סביח פרישמן על חשבונם
דנה מלמד מתרפקת על זכרונות הקאיימק אבל מכינה רביולי מתוק במילוי שוקולד לבן ודובדבנים. העיקר שיצא מזה שלום בית
לגמר תחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל העפילו שלושה מתמודדים מתוכם שניים ממסעדת כתית. מאיר אדוני גאה
דג סלמון אפוי עם מחטי אורנים ותערובת זרעי כוסברה ופלפל. ערן ירוחם מרשים מול האורחים
בקבוק מים תמים למראה, יאפשר לכם להכין קפה גם מהמים המטונפים ביותר שתמצאו על אם הדרך - תוספת חובה לפק"ל קפה
היום הראשון של הקיץ גרם לנו לסגור את התנור ולפתוח את הפריזר - חמישה שימושים לקרח מלבד הברור מאליו
הדס בר ממושב יעד שלחה תנו תמונה יפה ומודיעה - קפה עם בקלוואה, סיום מתוק לארוחה
ערן ירוחם כותש תבלינים, מוסיף חלב קוקוס ומסיים במתיקות. בסוף יוצא לו תבשיל פרגיות ברוטב מנגו חריף
הקונספט של קפה בופה אמנם נראה מבריק ופשוט, אבל מה קורה לבחורה תל אביבית מתוסבכת כשמציבים אותה פתאום מול משקל?
דנה מלמד מצאה את עצמה משתתפת בתחרות עוף וסויה, למרות שאין לה סימפטיה לאף אחד מהמרכיבים. בכל זאת נולד מזה מתכון חדש
לרגל חגיגות יום הולדת שנתיים למסעדת צפרה הסתובב גל דרן יום שלם בין הווקים לקארי. יצא לוהט
תערוכת האלכוהול ברמנ'ס 2009 תיפתח מחר בהיכל נוקיה. קהל מקצועי וגם חובבי אלכוהול מוזמנים ללגום ולשכוח
פוקצ'ות אישיות, מקושטות ירקות צבעוניים, עם שמן זית ומלח גס. מאפה מושקע ומפונפן במינימום מאמץ
חומצת השומן הפופולרית אומגה 3 חיונית להתפתחות גוף האדם. 2 דגים בשבוע וכף שמן מועשר יתרמו לאיזון התפריט
תרומתם של נוגדי החמצון לפעולות הגוף היא גדולה. פלפל אדום, תרד ושמן מועשר בויטמין E הם רק חלק מרשימת המומלצים לצריכה
חברת הקפה הוותיקה תתחיל לייבא לארץ גם את פולי הערביקה שלה בטעם צפון-איטלקי
ירוק, זרחני, אהוב והולך כמעט עם כל דבר. סדרת הממרחים של לעשות או לקנות יוצאת לדרך והיום: פסטו
אחרי אורז בפיתה במסעדת "רחמו" בירושלים, אפילו אסף גברון נותר חסר אונים. פרק מתוך הספר "אוכל בעמידה"
לכבוד חגיגות השנתיים ל"צפרה" משיק אבי קונפורטי את ה-HAPPY WATER מי ברז מסוננים, טעימים וידידותיים לסביבה. המחיר, ידידותי פחות
כוס עם בידוד כפול כדי שלא תרגישו את הקפה שורף לכם את האצבעות
הפעם במדריך הפסטה של דנה מלמד - הכינו בעצמכם קנלוני. פשוט, בסיסי ומשביע בהשראת רימיני המיתולוגית
באדיבות בורגוס בורגר בר
היין של יקב זאוברמן הוא היקר ביותר כשמדובר ביינות שיוצאים לראשונה לשוק. דניאל רוגוב מכנה אותו - מעניין
משקה שהוא גם מעורר וגם משכר, ולא מה שאתם חושבים, מתכון לאייריש קופי שמחמם את הלב ואת האווירה
ערן ירוחם מכין תבשיל הודי זריז של פרחי כרובית עטופים ברוטב של עגבניות, או בשפת המקום: גובי מסאלה
חמישה מתכונים לכבוד מחירי החלב והבייצים שיורדים החל מהיום בשיעור של 4.5%. שיהיה בתיאבון על חשבון הברון
ככה מוזגים קפה - אביב פרסבורגר מגבעתיים שלח לנו תמונה יפה של פינג'ן וכוס