קיץ עם ילדים: סדנאות וקייטנות אוכל
משחקייה במוזס הרצליה, משחקים בבוץ במשק ברזילי ובלגעת באוכל מעבירים קייטנת בישול. החופש הגדול הגיע, וברחבי הארץ מציעים שלל הפעלות לילדים
משחקייה במוזס הרצליה, משחקים בבוץ במשק ברזילי ובלגעת באוכל מעבירים קייטנת בישול. החופש הגדול הגיע, וברחבי הארץ מציעים שלל הפעלות לילדים
כולנו יודעים להכין קיש, אבל כדי שיצא בצק מושלם למאפה הפופולרי מלמד אתכם הקונדיטור אורן בקר את כל התורה
הקוקטייל הקלאסי הוותיק, ג'ין&טוניק מתרענן בתוספת לא שגרתית של עשבי תיבול ומלפפון. אריאל לייזגולד משקשק
כדי לטבול בקפה או לנשנש אחר הצהריים. עינת מזור אופה ביסקוטי שוקולד וחמוציות ללא גלוטן
ביקור בקלואליס ברמת גן, מספק הצצה לאחת המסעדות היציבות ביותר בארץ ששומרת על רמת האוכל וקצת פחות על רמת המחירים המאמירה
רק שבועיים לאחר שנפתח, הפך סנדוויץ' לדוכן שכולם מדברים עליו ותמונות שלו רצות ברשת ומגרות את הסובבים. וואלה! אוכל שמה אצבע על המקום הלוהט הבא
מיקב שגרתי למדי, הפך יקב אמפורה לכזה שאיכויותיו אינן מוטלות בספק. אבי אפרתי לוגם ארבעה יינות חדשים שמביאים אותו לסיפוק
כמדי שנה חוגגות המסעדות בתל אביב את חגיגות הלילה הלבן החל ב-28 ביוני בעיר ומציעות ספיישלים במהלך כל הלילה
מדור האוכל העולמי מחתים דרכון באיי אינדונזיה וצולל לנבכי מטבח אסיאתי אקזוטי עם עצי קוקוס, פירות טרופיים ופולי קפה יוקרתיים
המונית של קובי רובין מגיעה לעיר העתיקה בירושלים כדי לעצור אצל אבו נון, שאופה כעכים ופיתות בשר ריחניות בזיל הזול
דגים טריים, ירקות בלאדי וחומוס בן עשרות שנים. ארז קומרובסקי לוקח אתכם סיור קולינרי טעים במיוחד בשוק עכו
לרגל סיום שנת הלימודים, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין פיצה ב-43 דקות שלא זקוקה להתפחה ושגם ילדים יכולים לעזור בהכנתה
אם מאסתם במסעדות מפונפנות ויקרות, אולי כדאי שתכירו את א-לה רמפה, בר מסעדה מחתרתי בדרום תל אביב
רפי כהן, ארז קומרובסקי ושפים נוספים חולקים את הסודות הכמוסים של מקורות ההשראה שלהם, ומספרים על כיצד פוגשים ברעיון, ואיך הוא הופך למציאות בצלחת
דלאל ובויה עוברות לתפריטי קיץ, במרינדו חוגגים יום הולדת חמש ובסיטארה משיקים בראנץ' בסופי שבוע. כל אירועי האוכל הטעימים של השבוע
צמד האחיות אילנה שאמלי וטובה שרמן מכניסות אתכם לביתן העיראקי ומלמדות איך מכינים קובה בורגול וסמבוסק
אם אתם רגישים לגלוטן אבל לא מסוגלים להימנע ממתוקים, השפית עינת מזור נותנת מתכון לעוגיות קינמון ריחניות במילוי ריבה
פתחתם בקבוק קאווה ואתם לא יודעים מה לעשות עם השארית? סוגרים בפקק ומכינים למחרת בבוקר קוקטיילים מבעבעים ומתקתקים
חם לכם? תכינו קרחון תפוח וג'ינג'ר, סורבה תאנים, קוקילדה ביתית, קסטה או גלידה פרסית - את הכל אפשר להכין בבית ולברוח מהחום בצורה הכי טעימה שיש
כשיתנו לרובי פורטנוי, שף מסעדת נאמוס החדשה לעשות באמת את מה שהוא יודע, זו תהיה מסעדה נהדרת. בינתיים היא בעיקר יקרה - אבי אפרתי מבקר
תומר כבירי ראש המגמה לפטיסרי, "בישולים", חושף את הסודות מאחורי קציפת המרנג הקסומה
אבי אפרתי טועם את הלבנים הארומטיים של יקב הוגל מאלזס ומתענג על כל לגימה. הכינו עצמכם לקיץ צונן
הדוריטוס שהתנפחו, פיטנס שקיבל אליו חבר לבן לעזרה ומעל הכל - שוקולד השחר שהתחדש באח חדש שמנסה להיות נוטלה - אז הולך לו?
המונית של קובי רובין מסתובבת בפקקים של רחובות ונעצרת אצל התורכי כדי לנגוס בלחמג'ון עסיסי ומתובל ממש כמו בטורקיה
סקירה מיוחדת של כל טעמי הגלידה החדשים לקיץ 2012, ואף מילה על הקלוריות. פרויקט מיוחד
אימפריית הדגים הצפונית, אורי בורי, מארחת את מדור המוסד לביקור בו אורי ירמיאס מגלה כיצד החלו הלקוחות להעריך דגים מפולטים ונאים וויתרו על המושט הנצחי
מה אוכלים פשוטי העם בתיירים ומה מקבלים אלה ששילמו אלפי דולרים לכרטיס במחלקה ראשונה? הצצה לסודות האוכל המחומם הפופולרי בעולם
חלקי פנים הם מעדן כשמכינים אותם כראוי. השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מועלאק, תבשיל חלקי פנים של טלה בסגנון ערבי
זוזוברה האסיאתית חוגגת 12 שנים עם תפריט הודי שבנה השף אבי קונפורטי. לכבוד המאורע מספק קונפורטי טעימה מהריחות והטעמים היחודיים לו
מסעדת שבתאי היפה חוגגת יום הולדת 50, בדליקטסן משיקים תפריט משלוחים וסטודיו פיין קוק עורכים מסיבת טאקו קיצית. כל האירועים הקולינריים שיעשו לנו את השבוע
ד"ר אלי לנדאו, מאנשי הקולינריה המובילים בישראל, נפטר לאחר מאבק במחלה כשהוא בן 68
דליה בסון, שמכניסה אתכם אל ביתה העיראקי לא עוצרת בקובה המוכר ומלמדת איך מכינים קובה פטטה ואורז אדום
הקוקטייל המוכר והקלאסי עובר שינוי אדמדם וקייצי. המיקסולוג אריאל לייזגולד משקשק מוחיטו פירות יער
בדיוק לאלו הרגישים לגלוטן, מכינה השפית עינת מזור לחם בננות ואגוזי לוז שיהפוך את הבית לריחני ויספק את החשקים שלכם לפרוסת עוגה מתוקה
המוסד הוותיק והמצליח דיקסי בתל אביב, מתגלה אחרי ארוחה כמיושן בתפאורה, באווירה ולמרבה הצער גם באוכל. אבי אפרתי ברטרו
אבי אפרתי טועם את יינות יקבי הבוטיק צ'ילאג ואדיר ומוצא לבן אחד ושני אדומים ראויים מאוד
שף מסעדת שילה שרון כהן, מספר על מה עמד מאחורי מתיחת הפנים, ריענון התפריט וצירופה של קונדיטוריה, כמו גם על מה גרם לו לבדוק אופציות למסעדה בלונדון
איך להכין עוגת שמרים במילוי שוקולד שלב אחרי שלב, כולל טיפים ומתכון קל שתמיד מצליח
בעלי מרקיית זופה, פותחים מקום חדש של סנדוויצ'ים משוכללים ויוצקים גורמה בין שתי פרוסות עם מנות כמו קרפ קונפי אווז וג'בטת פירות ים
מדור האוכל חוצה היבשות נוחת ברפובליקה הדומיניקנית ופוגש מטבח אחד עשיר המשלב שלל מסורות של אוכל אפריקאי, ספרדי, אינדיאני, איטלקי ואפילו לבנוני
המונה טועם, המתהדר בתואר טוניסאי אמיתי, מוצא פריקסה מושלם וזול במיוחד ליד הוד השרון, במקום האחרון שבו הייתם מחפשים
לאחר היעדרות ממושכת מהמפה הקולינרית, השף רועי סופר חוזר עם מסעדה חדשה בכיכר קדומים ביפו בה יגיש מנות מסורתיות ממטבחי דרום איטליה
במקום לעבור בה בדרך לצפון, עצרו רגע באום אל פאחם כדי לטעום ממאכלים ערבים, חנויות ממתקים וקפה משובח - סיור קולינרי מיוחד באום אל פאחם
הוא סגול, לימוני ומרענן ויהפוך כל ארוחה למצננת ונעימה בימי הקיץ. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק טרטור צונן בפחות מעשר דקות
בתור מנה מפנקת לארוחה משפחתית או כתבשיל אורז איכותי שגם ילדים יאהבו - דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מנסף
ויקטור גלוגר משיק תפריט חדש בקלואליס, קוצ'ינה תמר מארחת בשלנים חובבים ומיטב השפים מתארחים בערב הצדעה ליינות ישראלים. כל האירועים הקולינריים של השבוע
יורו 2012 עומד לספק הרבה שעות צפייה בטלוויזיה לצד בירה קרה. 3 מתכונים פשוטים להכנה שישתלבו בצורה נפלאה בסלון שלכם
דליה בסון, שמכניסה אתכם אל ביתה העיראקי לא פוסחת על המאכל המוכר ביותר של העדה: קובה סלק, וגם נותנת מתכון לקציצות של שבת
יורו 2012, טורניר הכדורגל האירופי ייחגג במסעדות ברחבי הארץ שכבר מצחצחות את הפלזמה וממלאות את חביות הבירה