הכבש הוא העוף החדש
מחירי בשר הכבש יירדו בקרוב בעקבות פסק דין תקדימי המאפשר ל'בלדי' לייבאו מאוסטרליה ולהכשירו בארץ. דיברנו עם ארז דהבני שהיו לו ביצים לנהל קרב עם בד"צ בבג"צ ולצאת מזה מלך
מחירי בשר הכבש יירדו בקרוב בעקבות פסק דין תקדימי המאפשר ל'בלדי' לייבאו מאוסטרליה ולהכשירו בארץ. דיברנו עם ארז דהבני שהיו לו ביצים לנהל קרב עם בד"צ בבג"צ ולצאת מזה מלך
כבר הרבה זמן שצבי טריגר זומם לפתח גרסה אישית לגראטן. בטור הזה הוא מוכיח שגם לרווקים מגיע לפעמים להתענג על תבנית אישית מוצפת שמנת וחמאה
שלחנו את הכתב שלנו לדגום ארוחות בופה והוא חזר עם שוס חוסאם עבאס מ'אל באבור' פותח פעם בשבוע בהרצליה שולחן מטורף של קבבים ומג'דרות. יש גם בופה רטרואי וכשר ומוצלח
לא סתם רופא, אלא רופא שיניים עומד מאחורי 'ד"ר לק' שחוגג בימים אלה 20. לראשונה מאז הקמתה מחליפה הרשת לוגו ומאפשרת לכם לזכות בגלידה חינם לשנה
ט"ו באב הוא הזדמנות מצוינת ללמוד את המהלכים והכללים בדייט על קפה, בבית או בחוץ. וואלה! קפה מגישה - כל הטיפים של המומחים
בין הודו לפראג בין ת"א להרצליה שיר נוסצקי תפסה את שחף שבתאי מ"מינה טומיי" לשיפודי עוף במרינדה הודית משגעת
יש ימים שחובה לתת לקיטש במה. לכבוד ט"ו באב תחקרנו כמה אמניות בצק סוכר שעומלות לפעמים ימים שלמים על קישוטים עדינים שכל מיני אנשים עם שיגעונות מבקשים
פרלינים בצורת לב, עוגיות וקינוחים את הכל כבר ראינו, אבל מתי בפעם האחרונה הכנתם חביתה בצורה כזו או למשל פטה כבד?
החייאתו של ט"ו באב והכנסתו ללוח חגי ישראל מתגלה משנה לשנה כלא הרבה יותר מאקט יחצני שנועד לקדם עוד גימיק במסעדות העיר. יאללה, זרמנו איתם גם השנה
ב'הרברט סמואל' של יונתן רושפלד יש עכשיו עסקיות צהריים שמעניקות 10% הנחה על תפריט הערב. לא מציאה אבל גם לא מזיק
קפה אוסישקין החדש זקוק לעזרה. הוא מאד משתדל, אבל כדי לקבל את התמורה צריך להסביר למלצרית בדיוק איך לעשות את זה
ב"הכל מחזה עוף", מצליח בני סיידא לסחוט לא מעט עסיס מהנתח היבשושי והופך אותו לחובק עולם ולכמעט סקסי. קריאת ביאליק קובעת שמקומו מובטח ברשימת הלהיטים
גל ספרדי שוטף את תל אביב. בנוסף למוסדות הוותיקים נפתחים פה גם טאפאס-ברים חדשים. 'פאייה' בדיזנגוף למשל היא האופציה העממית והאינטימית. אל תוותרו על הצ'וריסוס
מכונת האספרסו האיטלקית "דומוס" גורמת למשתמש להרגיש כמו פועל של קפה בהתחלה, אבל עם הנסיון מגיעים השיפור והטעם
בסופ"ש לא דופקים חשבון לא לקלוריות ולא לכסף. דנה מלמד תהיה פה כל שישי עם הקניות של שבת ועם מתכונים לפינוקים שהופכים אותה לכיפית וטעימה. והפעם גביעי בצק עלים עם מסקרפונה
מסקר TheMarker עולה, כי בציבור יש 0% מודעות ל"לחם ארז". את רשת הקפה "ארומה", לעומת זאת, יותר מ- 55% מכירים
ביקב תבור מזמינים משפחות וילדים להתחבר לאדמה ולהשתתף בבציר פעיל ובירושלים מקיימים זו הפעם הרביעית פסטיבל יין במוזיאון ישראל
את העיצוב השנוי במחלוקת של "טוטו" החליף מראה קלאסי של מקום שאתה יודע מה תקבל בו. נראה כי הקהל במקום לא הושפע מהתוצאה הרגועה, אך הלא מושלמת, שמגיעה יחד עם ריענון עסקיות
הרבה תבלינים יש בתבשיל קארי בנגלדש שצמצם היקפים והחליף את הברווז בפרגית. ב-350 קלוריות המנה עדיין נשארת עסיסית וצבעונית
ב-"Loveat" אפשר לבחור בין אוכל בריא לג'אנק, בין אספרסו לגרניטה, ובין בילוי בדד למינגלינג. מה שבטוח - זה יהיה טעים ונעים
האם 'אלי-אולי' החדשה הולכת לתת בראש ל'קנטינה' ולשחזר את הגרוב הסלבריטאי מהניינטיז? ובכן, בלי חצר סקסית עם מזרקה ומנות מנצחות שמזמינות התנסויות חדשות זה יהיה קצת קשה
אנחנו פוגשים תנינים בחמת גדר או מקסימום בתור ארנק או חגורה אבל ברחבי אסיה אוהבים לאכול אותם הכל כולל הכל. מוזר ומעניין
אזור יואב יהודה ממנף את ההיסטוריה וחוגג פסטיבל תנ"ך עם סיורים והופעות והרבה אוכל שמבוסס על חומרים מקומיים של אז והיום
מגדלים על הצלחת מתתמוטטים. נטשה חיימוביץ', סטייליסטית של אוכל, מחבבת פשטות ואת דרך ההגשה שחיים כהן מוביל ולא אוהבת עומס וגימיקים של טרטר בכוס קריסטל
זה התחיל עם בחורות ערומות ובדיחות והביא לכך שהיום כמעט ולא פוגשים תפריטים סתמיים. התפריט הוא חלק מהשפה החזותית של כל מסעדה וכרטיס הביקור שלה
המועצה של שי אילן התכנסה כדי לפסוק בעניין ה'לימיטד אדישן' של "כרמל" ובעניין של עוד כמה חדשים. הפרוטוקול אומר שיש מועמדים ללוות דייט מושקע וקובע שהוינטאז' הוא ממש הצלחה
זה לא פשוט לגור בדד ולהכין קינוחים מהממים שלא ייטרפו ביום ויהיו אכילים גם אחרי יומיים. צבי טריגר מצליח כמו כל שבוע להפתיע עם מתכון מענג לרווקים
ברק ממלצר בעלית קופי ביהודה הלוי, מגיש בעיקר קפוצ'ינו, ואם אתם אנשי עסקים שחצנים כדאי שלא תהיו לקוחות שלו. מלצר השבוע
מעצב הפנים דניאל חסון מסביר איך עיצוב מקום מתכתב עם האוכל ולמה השילוב הזה עובד טוב למשל, ב"יועזר" ו"רפאל" ופחות טוב ב"אדורה" וב"בנג'מין סיגל". אוכלים עיצוב כתבה 1
געגועים לאייל לביא שיתארח ל-3 ימים של ים תיכון וריברייה צרפתית במסעדת 'מרתה'. תסתכלו על זה בתור הזדמנות להיזכר בבויאבס ובביסק הסרטנים שלו
שיר נוסצקי והשף עומר מילר מ'פודארט" נכנסו יחד למטבח ואחרי ששמעו את התסססס מהמחבת הדרך אל סלט העדשים והאספרגוסים כבר נסללה מעצמה
בית הדין לעבודה בת"א הורה לרשת בתי הקפה להחזיר לעבודה את אלון-לי גרין, עובד הרשת שפוטר כי ניסה להקים ועד עובדים
הגולש חיים שתה הרבה קפה שרוף בארה"ב, עד שמצא את בית הקפה האיטלקי המשובח בוויבי איילנד, שהפך לשכונתי שלו וזכה בתמונה
ההנחה התקשורתית היא שהעולם מתחיל ונגמר בת"א. אודי הירש דווקא גר בפריפריה, מזדהה עם הטוקבקיסטים שמתלוננים שאנחנו לא כותבים על מסעדות מחוץ לעיר וממליץ על 'לחם יין' ביהוד
ברוח מצוקת הדיור של העיר נפתח השבוע בית הקפה "הדירה". אם לא תמצאו שם שותף או מקום לגור, לפחות תסתפקו במאכלים ביתיים וארוחות בוקר מאוחרות
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות של תל אביב. והפעם - "בר גוריון"
כש"מתוקה" היתה בשד"ל, היא היתה אחד הדברים הכי טובים שיש. עכשיו, במתחם הסינמטק, צריך להתאמץ כדי להיזכר בפלא ההוא
במפעל "שוקונוי" בנתניה מייצרים בעלי צרכים מיוחדים מוצרי שוקולד ופרלינים משובחים. שוקולד איכותי עם ערך מוסף חברתי
היום ומחר יהיה קריר לא רק בגלל המיזוג בקניון ויצמן, אלא גם בגלל עשרות דוכני הגלידה שיוצבו בו לרגל פסטיבל גלידת העיר
הכתב המשוטט יצא ללקלק גלידות. מלבי ואגסים ביין הפילה אותו, לגלידת אורז צריך להסתגל ואין כמו סורבה אבטיח-מלון כשחוזרים מהים. אה והייתה גם אחת סיציליאנית מרעננת במיוחד
את נתח הסינטה צורבים ואופים במקום לטגן וגם הפירה מקבל יחס מיוחד. עוד מתמודד מלרדת בגדול למד משהו בריא
אחרי הצלחת הפרומז'רי, נפתח בסניף החדש של "ספייסס" ביהוד השרקוטרי - בוטיק נקניקי גורמה עם 200 סוגי נקניקים מכל העולם
נראה ש'דיטה' הוא מהמקומות היחידים בת"א בו צמד זמרנים יקשט לכם את המנה בדואט וזה לא יהיה מוזר וזקן. לרגל שף ובעלים חדשים איתי להט מנסה לפצח את סוד המוסד
כבר שלוש שנים שמירי אחראית על עמדת קפה בתחנה המרכזית, ובינתיים הספיקו להציע לה טיסות לחבש ולרומניה. מלצרית השבוע
יש יינות מבעבעים שראויים למלא גיגיות של פדיקוריסטיות ויש כאלה לעשירים בלבד. למזלכם יש גם מעמד ביניים ב- 40 ¤ שמצטרפים אליו עכשיו תוססים איטלקיים כמו למברוסקו ומלווזיה
את זה לא רק הורים מתוסכלים יודעים אלא גם בעלי מסעדות ועסקי אוכל שמציעים למשועממים הקטנים ארוחות ייחודיות ופעיליות המותאמות לגילם
לאיתי להט יש ציפיות גבוהות מרפי כהן. בצדק. בצהריים האחרון שלו ב'רפאל' הוא חש שהשף-עילוי קצת התעייף. הוא לא מאשים אותו אבל רוצה להתרגש מהאוכל שלו כמו פעם