הסדנא: ביקור בסדנת אוכל גרוזיני
מסעדת ראצ'ה הירושלמית מארחת את מדור הסדנאות לסדנת אוכל גרוזינית שכוללת היכרות וטעימה מהמטבח הגרוזיני, התנסות ראשונית בבישול וסעודה מסורתית
מסעדת ראצ'ה הירושלמית מארחת את מדור הסדנאות לסדנת אוכל גרוזינית שכוללת היכרות וטעימה מהמטבח הגרוזיני, התנסות ראשונית בבישול וסעודה מסורתית
הנפגעת העיקירות מהעלאת המס על הבירה היא תעשיית מבשלות הבוטיק המלבלבת, שהגזירות החדשות עשויות לפגוע בה משמעותית
המונית של קובי רובין מגיעה למעוז הקבבים הבאר שבעי, קבב אמונה, כדי להתפנק על קבבים קטנים ועסיסיים בלאפה מחבקת
לרגל החופש הגדול, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין עוגות קטנות על מקל שילדים אוהבים להכין ושיעסיקו אותם למשך אחר צהריים שלם
שלושה חודשים לאחר פתיחתה, הפכה מסעדת המוציא לשם החם והמדובר ברחובות ירושלים בזכות האוכל הביתי והמושקע של אבי לוי, זוכה מאסטר שף
המקומות שכולם מדברים עליהם, המסעדות שאי אפשר להשיג אליהן מקום והביקורות מהללות - הכירו את המסעדות הכי נכונות לרגע זה
ארוחה זוגית מיוחדת או מנה חושנית ומפתה - המסעדות ברחבי הארץ מציעות לכם לבלות את ט"ו באב בארוחות רומנטיות - הזמינו מקום מראש
הנחמה בשיא הקיץ טמונה בגלידריות המציעות גלידת בוטיק טריה וקרירה במגוון טעמים. 8 גלידריות מובילות מציגות את טעמי הקיץ החדשים שלהן
בברטי ופרונטו משיקים ערבים לקהל הטבעוני, במוזיאון ישראל חוגגים בפסטיבל היין המסורתי ושוק הנמל מקיים קרנבל תאילנדי. כל האירועים מעוררי התאבון של השבוע
שיא עונת השזיפים מגיע בימים אלו - איך קונים אותם? עם מה מבשלים ואיך שומרים כדי שלא יתקלקלו? כל מה שרציתם לדעת על שזיפים
אדום, בשל מתקתק ועסיסי - זה מה שמחכה לכם בינות השזיפים בשבועות אלו - מיקי שמו מכין מהם 3 קינוחים מענגים במיוחד
ארטיקים ביתיים לא צריכים להיות רק ממים וסירופ, השפית אביבית פריאל מכניסה אתכם למקפיא הביתי ומכינה ארטיקים ביתיים שווים לילדים וגם למבוגרים
מדריך האפייה משתלט על סוגי הבורקס השונים ומתחיל עם בורקס בצק עלים, עם מתכון של הבורקסיה המנצחת בורקס ז'ק ביפו
קוטג' עם זעתר או זיתים מסתמן כהברקה, הבייגלה הפריך של סולטי הוא תענוג ורק הפופקורן בשקית מאבד את הכתר - כל מוצרי האוכל החדשים על המדף
קבינה, מסעדה חדשה על חוף הים בתל אביב, מאיימת לשנות את יחסי הכוחות ברצועת החוף בעיר עם תפריט מתוחכם מבלי לוותר על הבריזה
מונא, האחות הצעירה של מחניודה בירושלים, מנסה להיות ביסטרו איכותי אבל מתבררת ככזו עם אוכל סתמי ומחירים יקרים מדי
אבי אפרתי טועם יינות לבנים משני יקבים צרפתיים נחשבים ומכתיר את הלגימה כטובה ביותר שהיתה לו בזמן האחרון
בסיר אחד, בלי הרבה לכלוך ועם מינימום מאמץ, תוכלו להכין את הקציצות הכי טעימות שניסיתם. יוסי שטרית מכין קציצות בשר וחומוס עם פפריקה מעושנת
רגע לפני האולימפיאדה בלונדון, כשהעיר מתמלאת תיירים, קבלו המלצות למסעדות לא יקרות ושוות בלונדון עם רשימה שתרחיק אתכם ממלכודות התיירים
המונית של קובי רובין מגיעה לחלקים הלא מוכרים של רחוב הרצל בתל אביב כדי להגיע להבנה שסנדוויץ' חם ב-20 שקלים הוא ארוחה מושלמת
אבי ביטון חושף את הדוקא, תערובת תבלינים ארומטית מהמטבח המצרי ומכין עמה חזה עוף ממולא וסלט עגבניות קיצי נוסח מצרים
אחרי שהתרגלתם לבקבוקי הקאווה בכל מקום ולבירות מיוחדות מהחבית, הקיץ מגיע למסעדות טרנד חדש - למברוסקו הנמזג מחבית
עונת הגלידות כבר בשיאה, ועל מנת להוריד את הטמפרטורות השוררות במוח השגנו לכם הצצה למפעל גלידות הבוטיק וניליה
האוכל של המסעדות יוצא לאולמות האירועים: השפים הבכירים ביותר מציעים שירותי קייטרינג גורמה ברמת המסעדה וביצירתיות שהופכת את האירוע לחד פעמי
במקום חטיפים תעשיתיים מוכנים, לכו על אלה הביתיים שיגזלו מכם פחות מ-20 דקות הכנה. אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת נאצ'וס לשעות מתות מול הטלוויזיה
קיבלנו יותר מ-400 תמונות והבחירה היתה קשה, אבל אלה הצילומים שזיכו את השולחים שלהם בארוחה זוגית במתנה
באלבאבור חוגגים במשתה רמדאן, לטפאו הצטרף שף חדש ששדרג את התפריט ובפיר 23 בנמל תל אביב חוגגים עם שמפניה ואויסטרים. כל אירועי השבוע במסעדות
קלחי תירס מפוצצים במתיקות, צהובים ויפים קורצים אליכם מכל דוכני השוק - איך מטפלים בהם? מה מומלץ לקנות ואיך לבשל אותם בצורה הטובה ביותר
הוא מתוק, צהוב ועכשיו בשיא העונה - השף ניר דגן ממסעדת קאסה נובה מכין מתכונים לא שגרתיים עם תירס
על תבשילים וארוחות כבדות אין מה לדבר. במקומם מגיעים סלטי עוף קרים, סלטי כרוב ואחרים - מקבץ סלטים קלילים לקיץ
לבראנץ' מפנק, ארוחת ערב חלבית או בשביל לעשות רושם - הקונדיטור אורן בקר נותן מתכונים לקישים וטארטים מושקעים
עוגת שוקולד עסיסית ועשירה היא תענוג בכל שעה ביום. השף עינת מזור נותנת מתכון קל ללא גלוטן של עוגה בחושה נהדרת
מנות פשוטות ולא יקרות עם חומרי גלם טובים ואווירה נעימה, היו הבסיס לארוחה דרום איטלקית מוצלחת במיוחד של אבי אפרתי במסעדת סרדיניה ביפו
לקראת הקיץ שהגיע, מציגים השף ישראל אהרוני והשפית אסנת הופמן את הבישול באדים, מפיגים את החששות לגביו ונותנים טיפים לשיטת הבישול שתשתלט על המטבח שלכם
המונית של קובי רובין עוצרת במכולת של אדגר ביפו כדי לדגום סנדביץ' נקניקים משובח שישביע גם את הרעבים ביותר - כל זאת רק ב-20 שקלים
תבלין הבהרט מוכר לרוב הבשלנים ממטבחים שונים והמאבק על מקומו הוא תמידי. אבי ביטון עושה סדר בבלאגן ונותן 2 מתכונים עם התבלין הריחני
השרב בחוץ לא הולך לשום מקום בחודשים הקרובים, והנחמה היחידה היא קינוח צונן שמוריד במעט את חום הגוף - מצעד הקינוחים השווים במסעדות
כשהטמפרטורות עולות ואתם עוברים לאכילת סלטים, לפעמים נמאס מהבנאלי והשחוק. שי ואייל קיצ'ס מהמזללה האסייתית, The bun, נותנים מתכוני סלטים אסייתיים קלילים
בוואדי ניסנס שבחיפה מכינים את מה שרבים מכריזים עליו כפלאפל הטוב ביותר בארץ - מדור המוסד מבקר במעוז דו הקיום, פלאפל הזקנים, ומנסה לחלץ ממנו את הסוד
לרגל תחילת החופש הגדול, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין צידה לדרך בדמותן של מאפינס מלוחים ממכרים
באגאדיר ובאוונגרד משיקים תפריטי לילה לחופש הגדול ובלארא הירושלמית חונכים תפריט קיץ - כל האירועים מעוררי התיאבון של השבוע
השף דניאל זך מתאושש מסגירתה הפתאומית של כרמלה בנחלה ופותח את מסעדת טרומפלדור 10 ברמת השרון, שתמשיך להגיש את השפצל'ה והפרעצל המיתולוגיים
הם עסיסיים, מפתים ובצבעים לוהטים - עונת האפרסקים בשיאה. איך קונים, שומרים ומטפלים בפרי העגלגל
טארט אפרסק וקרם שקדים, קראמבל מהיר או סלט אנדיב מריר-מתוק. השף ארז שבו מכרמא הירושלמית מכין מנות עסיסיות עם אפרסק
בקליפורניה אסרו לאחרונה את מכירתו של כבד האווז במסעדות. בישראל, מצפון עד דרום, יש שפע מנות כבד אווז והביקוש רק הולך וגואה. כבד אווז בישראל, תמונת מצב
בתור קינוח מפונפן וקל להכנה או כפינוק לצד הקפה - הקונדיטור אורן בקר מלמד כיצד להכין טארטים טעימים ומרשימים במהירות
גולשי וואלה! אוכל שלחו לנו צילומים של מנות מדהימות שאכלו במסעדות. הנה רק חלק מהן. גם אתם יכולים לשלוח תמונה ולזכות בארוחה זוגית
כדי להרגיש קצת כמו בחורף, מכינה עינת מזור קאפקייקס הדרים בזיגוג שוקולד לבן במתכון ללא גלוטן
למי שמחפש מסעדה אסייתית חביבה שתאכיל אותו ואת טפו בזריזות בחופש הגדול, זוזוברה בהרצליה תהיה מוצלחת. מעבר לכך היא כבר תצטרך להשתדרג