ללה: מסעדה אתיופית חדשה ברחובות
לפני כחודש נפתחה ברחובות ללה, מסעדה אתיופית חדשה שמציעה אוכל ביתי, עתיר תבלינים וניחוחות. בתפריט מבחר תבשילים המוגשים לצד אינג'ירה
לפני כחודש נפתחה ברחובות ללה, מסעדה אתיופית חדשה שמציעה אוכל ביתי, עתיר תבלינים וניחוחות. בתפריט מבחר תבשילים המוגשים לצד אינג'ירה
התלונות כלפי שירות במסעדות רק הולכות ועולות עם השנים, אבל חקירה של מסעדה בניו יורק גילתה שהירידה לכאורה בשירות נעוצה דווקא בסועדים ובאורח הנלווה שלא מש מהם - הטלפון הנייד
מירב שיינר משלבת בין מרכיבים מזרח תיכוניים לשיטות אפייה צרפתיות. התוצאה - טארט שוקולד מרגש משובץ פיסטוק עם שיערות קדאיף במרקמים וטעמים מפתיעים
לאובן קובן לא תגיעו כדי לחגוג אירוע אבל לזלילת צהריים נחמדת או בילוי לילי היא מספקת את הסחורה בהצלחה רבה. אבי אפרתי טועם אוכל יפני פשוט, טרי וראוי בתמחור הגיוני
הדרך הכי טובה להתקרר ומהר היא לשתות ברד. מאמן המטבח מסביר למה זה תמיד יוצא לא מספיק מתוק, ונותן טיפים למשקה ששווה את ההשקעה
בטעימה השבועית דוגם אבי אפרתי את החדשים של יקב עגור ועמק האלה ומוצא יינות טכניים נטולי אופי לצד הפתעות משתלמות ומשמחות
השבוע נפתח מקום חדש בירושלים, מדיטה, מסעדה אחות למסעדת החצר בבירה. בתפריט - אוכל שף ים תיכוני באווירה של בר
בוגרי משחקי השף משתלטים על עולם המסעדנות - בשבועות הקרובים תיפתח ביפו המסעדה החדשה של דניאל רחמים שתציע מאכלים ים תיכוניים בנגיעות צרפתיות
תקראו לו פאי פקאן או טארט פקאן, העיקר שזה כל טעים ולא מסובך להכנה. השף אוראל קמחי עם מתכון קלאסי לאחד הקינוחים הכי טעימים ואלגנטים
במסגרת חיפושיו אחר מקומות פשוטים אך לא סטנדרטיים מגיע המונה לנקניקיות ישראל ברמת גן כדי ליהנות ממבחר רטבים חלומי ונקניקיה מושלמת שנמסה בפה תמורת 18 שקלים בלבד
במצבים של לחץ אנחנו מפספסים ארוחות, אוכלים יותר מדי,ומתנחמים בפחמימות ריקות, סוכרים ושומנים. במדור בריאות חדש, מכינה פיליס גלזר שקשוקה ירוקה ומעדן קוואקר, שיעזרו להוריד את רמות הסטרס שלכם
שפים ובשלנים רבים ירדו דרומה בימים האחרונים כדי להאכיל את החיילים בחזית. היום הצטרפו אליהם עובדי פלאפל שלמה ובניו שחילקו 500 מנות פלאפל לחיילי גדוד 13 של גולני
אם נמאס לכם מסושי וסלט אצות - אתם חייבים לבקר באובן קובן: מסעדת אוכל רחוב יפני חדשה ומדוברת שנפתחה בתל אביב, ומציעה מנות טעימות ומשביעות, במחירים ידידותיים
רשת חדשה בשם פודיקס מאיימת לעשות לאוכל את מה שקופיקס עשתה לקפה - הסניף הראשון בתל אביב כבר נפתח ומציע ארוחה חמה תמורת 20 שקלים בלבד
רוצים להכין בבית שייק בריא אבל לא יודעים איך? אורלי פלאי ברונשטיין מארחת את פאולה רוזנברג שנותנת לכם את כל הטיפים למזווה בסיסי, באמצעותו אפשר להכין משקאות טעימים, צבעוניים וגדושים בוויטמינים
מרקם של בועות בשוקולד מילקה מוסיף או גורע? איזו עוגיה חדשה מושלמת לצד הקפה של הבוקר, והאם מי מעיינות מאיסלנד שווים את מחירם הגבוה? כל מה שחדש על המדף
גלידות טבעוניות חדשות באייסברג, מבצעי ארוחות לחיילים ברשת בורגראנץ', הנחה על סושי לחיילים במדים ברשת מאקי סושי ואתר חדש להזמנת תערובות קפה הביתה. מה טעים השבוע
האפרסק הנהדר שמלווה את השווקים הוא הבסיס של אחד הקינוחים הכי מפורסמים שיש: פש מלבה, קינוח קלאסי המורכב מאפרסקים בשלים ורכים, גלידה ומחית פטל
בשיא החום של יולי - אוגוסט מכין לכם אוראל קמחי ממסעדת פופינה מתכון לסלט קל, מהיר ומרענן עם חסה, פלחי הדרים, שומר צלוי וגבינת פקורינו
ריח טיגון השניצלים אמנם נותן תחושה נוסטלגית של ילדות ובית, אבל למי שניחוחות השמן השרוף מוציאים אותו משלוותו - מציעה רוני קדר מתכון לשניצל אפוי נהדר ועסיסי
גם בימים מתוחים אלה, המטבח של כלא הדרים ממשיך להאכיל מדי יום אסירים בטחוניים לצד אנשי שב"ס. איך מבשלים אלפי ארוחות במקום כל כך טעון? הצצה לסירים של אחד ממתקני הכליאה הכי מבעבעים בארץ
קריס ג'נר, אימן של האחיות קרדשיאן מוציאה ספר בישול חדש שמאגד את מיטב מתכוניה של האישה שלא מתעייפת אף פעם. מרתה סטיוארט צריכה להתחיל לדאוג?
אם החיילים לא יכולים להגיע אל המסעדות, האוכל של המסעדות יגיע אליהם. השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה מדרימים כדי להאכיל את הלוחמים של מבצע צוק איתן
מירב שיינר נזכרת בביקור בקנדה ואופה בלונדיס - הגירסה הבהירה לבראוניס שלמעט הצבע מספקים תוצאה די דומה: דביקות, שוקולדיות ומתיקות יתר- הם הסימנים שהצליח לכם
עולם הקולינריה איבד בשבוע שעבר את אחד מחלוצי המטבח היפני בישראל, שנחשב לאגדה בקרב סועדים ומסעדנים. במלאות שבוע למותו, פרידה מאבי כהן מיאקימונו, "המשוגע היהודי שרוצה ללמד את העולם מה זה סושי"
במסגרת מבצע צוק איתן התגייסו לא מעט אופות מוכשרות בעורף להביע תמיכה ואהבה עם עוגות ומאפים לחיילים. מצורף מבחר מתוקים פטריוטי במיוחד
לא יודעים באיזה סוג אורז משתמשים? עלי הגפן מתפרקים ולא יוצאים טעימים? מאמן המטבח מעניק לכם את כל הסודות שצריך לדעת לממולאים מושלמים כמו של סבתא
כשהטמפרטורות חמות והרוחות מתלהטות שווה להשקיע ולעבור בחנות אפייה כדי להצטייד בכל מה שנדרש למנה הקרה של העונה - מתכונים לעוגות גלידה מפנקות בלי מכונה של הקונדיטור רני בן אברהם
ביקור במסעדת טוטו בהנהגת השף מושיק רוט לא הביא לאבי אפרתי את ההנאה המיוחלת. האוכל אמנם תקין, אבל הטון הנינוח שמנסים לתת כאן נעדר חיות ורלבנטיות ורחוק מלספק את התמורה למחיר היקר
אבי אפרתי ערך טעימות עומק ליינות שאפוטייה וגילה, לצד יינות גדולים ויקרים, מציאות במחירים מגוחכים. דרום צרפת, ועוד איך
סדנת בישול חדשה של שף ומאמנת למציאת זוגיות תעזור לכם לדלג מעל משוכת השיחה המשעממת בדייט הראשון וללמוד להכין רביולי וקינוחים עם מי שעשוי להיות בן זוג פוטנציאלי
השילוב המתוק-חריף-מלוח של המוסטרדה משדרג פלאים כל סנדביץ' או יבוא מצוין ליד כבדים. מנה שטרום מבשל את הריבה האיטלקית שתגרום לכם להתאהב
המונה לא נלחץ מהטילים ומבקר אצל בוארון באשקלון - שם הוא מתמוגג מסלט המשוואיה המושלם וחולק שניצל עצום מימדים בבאגט טרי עם חברו האשקלוני, בעלות של 16 שקלים לאדם
בתקופה החזקה ביותר בשנה של המסעדות, עומדים בתי העסק בדרום ריקים וסופגים הפסדים כבדים. שפים ומסעדנים בדרום מדברים על המצב, מנסים להשאר אופטימיים אבל חוששים מהעתיד ומהיום שאחרי
שפים ומסעדנים רבים צמחו כאן בהם גם אסף גרניט, הירושלמים למדו בה איך לשתות יין ולאכול טוב. סיפורה של מסעדת אדום שהצליחה לפצח את סוד ההצלחה הירושלמי
שוק איכרים ללא פערי תיווך בדיזנגוף סנטר, תפריט חדש במטבח של רמה בהרי ירושלים, ומנות חדשות ברשת ארומה ישראל. מה ואיפה נאכל השבוע?
לפרי הטעים הזה יש היסטוריה עוד מתקופת התנ"ך ואינספור שימושים במטבח. עונת התאנים החלה, והשווקים מתמלאים בפירות שרק מחכים שתעשו איתם משהו
עוגיות רכות הן מכה בכל בית ומספקות לא מעט יסורי מצפון לאמהות. רוני קדר אומרת עד כאן ואופה עוגיות פופקורן מגניבות וטעימות בגרסה סופר בריאה
אין סוף שבוע בלי עוגת תפוחים אחת לפחות בביתה של וויני רותם, שמכינה לכם גירסה מענגת של הקינוח שאף פעם לא נמאס, בציפוי קרמל. טור המתכונים השבועי של קהילת הגולשים של וואלה! אוכל בפייסבוק
ביקשנו מהשף והאבא חיים כהן והשפית והאמא איילת לטוביץ' להסביר לנו למה תפריטי הילדים במסעדות לא חורגים מצ'יפס, פסטה ושניצל. רמז: הכל מתחיל בבית
בלב שוק הכרמל בתל אביב נפתח מקום חדש בבעלות הראפרית שורטי. בתפריט - כריכים מסביב לעולם, טאפאס על בסיס חומרי גלם מהשוק והרבה מוזיקה ואלכוהול
בית משפט בצרפת חייב בלוגרית לשנות תוכן פוסט שכתבה על מסעדה ולשלם 1,500 יורו פיצויים. והכל קרה בגלל גוגל
כשמחברים ביו מאפין לקרואסון נולד הקרואפין - מירב שיינר מתנחמת במאפה קריספי, קרמי ועתיר קלוריות שימתק במעט את המצב ויגרום לנו להרגיש בחו"ל
אבי אפרתי מתקשה למצוא מקום טוב לאכול בו מחוץ לתל אביב ולכן שמח לגלות שטאיה בקדימה היא מסעדה אסיאתית עדכנית וראויה שמספקת אוכל המטופל היטב
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקב טריו ומגלה מקומיים חביבים שרובם מספקים תמורה נאה לכסף ומתאימים לשתייה קיצית
המלבייה, דוכן המלביה חדש בתל אביב, מציע אופציה ידידותית גם לטבעונים - מלבי עשיר מחלב שקדים במרקם מושלם ותוספות ממכרות
יש הרבה דרכים להמיס שוקולד לעוגה אבל האם יש דרך טובה יותר מאחרות? אפשר להחליף שוקולד חלב בשוקולד מריר? מאמן המטבח במקבץ תשובות מתוק
מעל לעשור מאז יצא אחד מספרי הבישול הכי חשובים בישראל, יוצא ששת בגרסה דיגיטלית מחודשת. לרגל החגיגה, קבלו מתכונים למג'דרה, חציל רומני, גולאש וסופריטו
המאסטר שף אבי לוי לא נח לרגע ופותח את בית הכוון, מסעדה נוספת בירושלים, במתחם התחנה הראשונה בבירה. בתפריט - אוכל מהיר וביתי בפיתה מיוחדת מבצק חלה