כפרות, תעשו מה בא לכם
אם אתם צמים יש פה מרק, פשטידה וסלט כרוב שמשתמרים טוב במקרר יום-יומיים וישמחו לעבור חימום קצר ולשרת אתכם אחרי הצום. לא צמים אבל המצפון הורג אתכם? זה טעים גם קר
אם אתם צמים יש פה מרק, פשטידה וסלט כרוב שמשתמרים טוב במקרר יום-יומיים וישמחו לעבור חימום קצר ולשרת אתכם אחרי הצום. לא צמים אבל המצפון הורג אתכם? זה טעים גם קר
חנאנות ומאגניבים כולם הרגישו בעניינים כשנפנפו בבריזרים בכל רייב ומסיבת חוף, כאן כמו באירופה. גיא גיסר קובר רשמית את טרנד האלכופופים, לא לפני שהוא מספר לכם איך הכל התחיל
סצינת בתי הקפה במוסקבה הולכת ומתפתחת בשנים האחרונות והיום יש הרבה בתי קפה שפונים לחיך המערבי ומשלבים אווירה ומטעמים רוסיים. הצצה לחו"ל
ב'טנדורי' וב'אינדירה' ההודיות הוותיקות, מציעים עכשיו ארוחות 'אכול כפי יכולתך' טעימות שישביעו את כל תת היבשת. צמחונים: יש בתפריט המון דברים בשבילכם
בניגוד לרשתות הקפה שמאפיינות את רחוב אבן גבירול בת"א, רחוב ארלוזורוב השכן מרכז כמה בתי הקפה שכונתיים. עכשיו הצטרף לרשימה קפה 'סולו' שמציע סנדוויצ'ים וירקות
'רוסטיקו' היא טרטוריה איטלקית אמיתית שמגישה אוכל פשוט וטעים. לכמה איטלקיות ותיקות בשטח בהחלט יש ממי ללמוד. כעת, במלאת שנה לפינה הכפרית, צמד השפים במקום מתכנן חבילת ריענון
זו הפעם שלישית שמתפרסם מדריך היינות השנתי של דניאל רוגוב. בספרון בשפה האנגלית מידע מקיף ועדכני אודות היקבים בארץ וטעימות של מעל ל-1800 יינות - את כולם טעם ודירג רוגוב
המתכונים ב"פשוט יונתן רושפלד" באמת משהו, אבל כדי להצליח איתם בבית צריך לצאת לסיבוב ספקים. דנה שיין מעדיפה לאכול 'ארוחה פשוטה' במטבח של רושפלד עצמו
לרגל יומולדת 4 פוצח הבר-מסעדה, 'בטי פורד, בחגיגות מתמשכות של אוכל, שפים ומוזיקה טובה
החמציצים, פעם תוספת שנואה במרק, משתחלים יפה למטבחי מסעדות הגורמה בארץ. ב'ארקדיה' הם כבר מנה קבועה והשף ב'מרתה' מלקט אותם בעצמו ומכין סלט עם ניחוח לימוני
בווינה יש 1900 בתי קפה ו-30 סוגי קפה, והכל בזכות שקים עם פולים שהשאירו הטורקים. הנה כמה בתי קפה מפורסמים בעיר שנראים בדיוק כמו לפני מאה שנה
לכבוד הבציר חבר יקב האלה ל-3 שפים שרקחו מנות שהותאמו במיוחד ליינות היקב. את התוצאה תוכלו לטעום במסעדות 'לילית', 'פנגיאה' ו'ברקרולה'
אם לשפוט על פי יום הפעילות הראשון של 'סושימטרי' - הסושייה החדשה בקינג ג'ורג' בת"א צפויה לה הצלחה כבירה. הרולים טעימים למרות שהגודל שלהם מקשה על טבילה מסודרת בסויה
מסעדות ברחבי הארץ מציעות מנות מיוחדות עם, איך לא, רימון, דבש ותפוח. קבלו המלצות למקומות שמתאמצים לעשות לכם חג טעים
גפילטע פיש, צימעס, צלי, פרגית ממולאת, עוגת דבש ועוד המון - כל המתכונים לראש השנה
העיקרית לחג התפקששה ואתם בלחץ? השף אביב משה מ"מסה" מגיע לווידאו צ'ט ביום חמישי ב-18:30 כדי לתת סיוע חירום במטבח לכל מי שנתקע. טקבקו שאלות כבר מעכשיו
רגע לפני הדיאטה: העוגות, המנות והארוחות שימתיקו לכם את החג ואת השנה החדשה
ב'צה צ'ה צ'ה' מציעים קונוסי טורטיות פיקנטיים עם מילויים משופצרים. השכנות עם חומוס אסלי לא מנעה מהם להכין חומוס משלהם וגם אותו לגלגל בגרסאות פיוז'ן-פאסטפוד מעניינות
במקום להביא עוד פעם צנצנת דבש משעממת, תתארגנו על דבש ביתי בטעמים, למשל עם יין לבן, מרציפן ומשמשים. אם תצרפו סרט יפה ותקשרו איזה פתקית בכלל שיחקתם אותה
הצפה. במסגרת מבול הטורטיות 'הקרנף' באבן גבירול בת"א הופך לרשת ארצית וגם טוען לראשוניות ומכנה את המתחרים 'חקיינים'. ההצלחה ממש לא מפתיעה את הבעלים
ספקי דגים מומלצים בת"א והמלצות לנתחים שכדאי להשרות במיץ רימונים ובמרינדת פסיפלורה אקזוטית. השף דניאל זך מ'כרמלה בנחלה' היה פה
לכריכים ולפסטה מצטרף עתה גם הסושי: 'ג'פניקה' מגיעה לשדרות רוטשילד הלוהטות עם סניף שלישי, שיפעל, איך לא בתוך קיוסק
לכאילו-חגים שנופלים בסופ"ש, מתאימות כאילו-עוגות דבש. סמדר ולטר עם הצעות לתחליפים כמו תפוחים מרוסקים או ריבת משמש. יש גם עוגת דבש בלי ביצים
מי היה מדמיין שחתיכת נקניק על לחם יכולה להתקפל לעכברים, קופים, צפרדעים, טלפונים סלולריים וקטנועים. אתר ברוסית יספק לכם השראה. מה שבטוח הילדים התלהבו
מסעדת הגורמה 'כתית' עוברת לת"א למקום בו שכנה 'דודה'. השף מאיר אדוני מבטיח הידור וסגנון אירופאי עם אווירה ישראלית ב-450-500 ¤ לארוחה זוגית ו-97 ¤ לעסקית
מנדי'ס של רפי שאולי יושבת על גדות הירקון בלוקיישן הכי טוב בת"א. המנצורים נזכרים בזאת מהשכבה עם הבז'אז'ים הכי גדולים ומדגישים שתצפית טובה היא הכל בחיים. אהה כן, גם האוכל פצצה
Maya Taco Bar, החדשה של השף עמיר אילן ('דיקסי'), משלבת פאסט פוד מקסיקני ומזון בריאות. בתפריט: מבחר טאקוס במילויים בשריים וצמחוניים - מושלם לטעם ולאקלים הישראלי
איתי להט מכריז שהסניף הראשון של 'ראפ אנד רול' בהרצליה הוא הדור הבא של הפאסט פוד. המרחב: לאונג'-בר סטקייה, הקונספט: טורטיות עם בשרים ורטבים מעלפים. מקסיקו, היר וי קאם
דבש בצנצנת עשוי להתגבש בימי החורף הקרים. האם משמעות הדבר שהדבש מקולקל?
כשנאדים חורי החל לייצר בירה ליד רמאללה הוא לא חשב שהיא תיתקע במחסומים. אחרי שהמפעל כמעט נסגר הוא שב לאחרונה לשווק בהצלחה את 'בירה טייבה' המוצלחת. לחוסר פרגון הוא כבר התרגל
מתלבטים מאיזה בשר להכין צלי או איזה תוספת הכי מתאימה לעוף בשורשים? השף דניאל זך ממסעדת "כרמלה בנחלה" יתארח פה ביום ראשון ב-19:00 בווידאו צ'ט ויענה לכם על כל השאלות
היא אוהבת גם קפה טחון וגם פודים, מאפשרת להכין 2 כוסות אספרסו במקביל ואי אפשר להתעלם ממנה כשהיא מונחת על השיש. מכונת Red Passion של כרומקס
אם על המלפפון שקניתם יש נקודות מוזרות או שאתם רוצים לדעת במה מרוססת העגבנייה בסלט שקצצתם, תוכלו מעתה ליצור קשר ישיר עם החקלאי שגידל אותם
ב'גאיה' טורפים את כל הקלפים עם עוגת דבש משובצת פירות יבשים ואגוזים וב'מקלות וניל' מפתיעים עם גראטן תפוחי עץ. עוגות הדבש הכי שוות
בנמל חיפה ליד אניות המשא הגדולות נפתחה מסעדת "הנמל 24" המעודנת. הריהוט מטוסקנה, השף השתפשף בפריז ובשלב הקינוחים מקבלים שואו. קדימה, לשלוף את הטבעת
'פועה' בשוק הפשפשים עברה מעבר לרחוב והתרחבה. למרות שהקירות הלבינו והמטבח גדל מבטיחים שהאופי המיוחד, הריהוט האקלקטי והמנות לא השתנו. בתכנון לוח לתושבי השכונה וחדר פרטי
דנה שיין נזכרת בתפוחים האפויים בדבש שפרגנו לה פעם במקום טבילה רגילה בנוזל הצמיגי. אפשר סתם לדחוף לתנור עם צימוקים ודבש אבל כמובן שהיא משדרגת את הקונספט
מי שיקנה מכונת אספרסו מבית 'גאג'ה' ו'כרומקס' יקבל, עד גמר המלאי, 3 מתנות חגיגיות
פסטיבל טעימות מיפו חושף את ההיצע הקולינרי של העיר ב-49-69 ¤ לארוחת 3 מנות. גם שבוע הגורמה חוזר בפעם הרביעית וכולל הפעם גם מסעדות מהצפון
פלורנטין התחדשה בסושייה על רמה. העיצוב ב"יוקו" מתכתב עם עליבות השכונה, אבל האוכל מפתיע, טעים, יצירתי וזול. נסו למשל רול מנגו וסלמון עם רוטב טריאקי ביתי
אפרת רייטן מודה שהיא לא עכברית בתי קפה ואם היא כבר מתיישבת איפשהו היא מעדיפה שזה לא יהיה מקום איני והקפה יהיה משובח. ב'פאול'ס' ביפו היא מבסוטה מ-30 תערובות הקפה תוצרת בית
בתפריט השקיעה ב'קום איל פו' יש טאפאס במקום בייגלה של happyhour עם סלט עדשים מצוין. אל השולחן תגיעו מצוידים במנת מודעות שתהפוך את הדיון על גודל המרגריטה ללגיטימי בהחלט
המאפים, העוגות והלחמים של La paneria כבר כבשו את לב תושבי השרון. עכשיו, בזכות הלחץ של הלקוחות התל אביבים, הם מגיעים לעיר
רק בשלנים מאותגרים שלא חוששים ממורכבות, השקעה וקניות במכולות סיניות ייהנו מהספר "מזרח ודרום-מזרח". למרות ההתאמה לקורא הישראלי חומרי גלם מוזרים לא חסרים בו
2 מסעדות בת"א מגישות מנת פקין דאק - מעדן סיני מסורתי. הברווז של 'צ'ויה' לוקח את זה של 'מינה טומיי'. הוא עסיסי יותר והפנקייקים המנדרינים לצדו לא מתייבשים ברגע