מנה מנצחת: עוף ממולא בשר וצנוברים
ירכי עוף ממולאות בתערובת ריחנית של בשר, צנוברים בהרט והל של רבקה חמו, זה המתכון הזוכה בתחרות המתכון המושלם לראש שנה של שמן עץ הזית
ירכי עוף ממולאות בתערובת ריחנית של בשר, צנוברים בהרט והל של רבקה חמו, זה המתכון הזוכה בתחרות המתכון המושלם לראש שנה של שמן עץ הזית
פאי תפוחים עם דבש בטוויסט מלוח יקצור שלל שבחים בארוחת החג. הקונדיטורית ליאור משיח חמושה בדרכון, מטרפה ומזוודה, מביאה במדור השבועי גרסה חגיגית ללהיט האמריקאי
רגע לפני שנכנסים לקדחת ארוחות החג, מציע מסימליאנו מתכון קליל ופשוט לפסטה פנה עם עגבניות שרי, פול ירוק וגבינת פקורינו
מהמנה הראשונה ועד האחרונה: השפית והקונדיטורית החרדית אפרת ליבפרוינד בהפקת חג מיוחדת לוואלה אוכל. צפו לתשואות מהאורחים
מי אמר שצריך לטרוח כל כך הרבה לפני החג? אבי ביטון מבקר את החבר'ה במחניודה וחוזר עם מנה חגיגית שמתקתקים רגע לפני שמתיישבים לשולחן - מחבת לוהטת של נתחי אנטריקוט, תפוחים וסילאן
אבי אפרתי מסכם שנה במסעדנות המקומית ונאלץ להודות - זו הייתה שנה של קולינריה מבאסת. מבין שלל המסעדות החדשות שנפתחו, מעטות מאוד ראויות לשבח
פותחים את השנה החדשה עם מנה מלאה בקסם- עגבניות שמנמנות ועסיסיות במילוי בשר, כמיטב המסורת הספרדית
קמפיין צדקה חדש ומקורי בארה"ב מציע לכם לעזור לרעבים על ידי מחיקת תמונות אוכל מהאינסטגרם שלכם, מוכנים לוותר על הלייקים?
המשימה הקשה ביותר בראש השנה היא לא להתמלא מהסלטים. דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בנצרת מגיש כמה אופציות מפתות במיוחד לארוחת ראש השנה, מתוך ספרו החדש "בלדי"
לרגל פתיחת עונת החגים מגישים הוטל מונטיפיורי את המתכון ללימונשלי, עוגייה מבצק פריך עם קרם לימון וקצפת וניל. גם אם אתם לא מאוהדי הלימון בקינוחים, יש סיכוי טוב שהקינוח הזה יגרום לכם להתאהב
מי תקוע באייטיז, איפה תמצאו סקירה מקיפה של חומרי הגלם המקומיים, הספר שיעזור לכם לבשל בריא בלי להטיף מוסר ואפילו אלבום תמונות סובייטי - ספרי הבישול החדשים לחג
הטריק באירוח הוא להרשים בלי לעבוד קשה מידי, בדיוק כמו במתכון לטארט סלק עם גבינת פטה ועלי טימין שהשלב הכי מאתגר בו הוא לזכור להפשיר את בצק העלים לילה לפני
כבר 43 שנה שבורקס מרציאנו פועל בשקט בשקט בעיר לוד. ביקור במקום שהוא הכל חוץ משגרתי - החל מהמילוי המעניין לבורקס ועד הכנת האיירן הוא יוצא דופן ומיוחד
שולחן החג לא שלם בלי כוס יין טוב: מ-40 שקלים ועד 450 שקלים לבקבוק - כל היינות המומלצים של וואלה לראש השנה תשע"ז
השפית סבינה ולדמן עם שלושה מתכוני דגים לראש השנה שישאירו הרבה רושם בלי הרבה מאמץ: דג שלם אפוי במלח עם טריק, תבשיל דגים במנגולד ורימונים וקונפי מליטות עם סלט שומר וגזר
אחד השווקים הכי תוססים שקיימים היום בארץ, מתחדש בדיוק עכשיו בחומרי גלם עונתיים ולובש אווירת חג מיוחדת במינה. רגע לפני הקניות הכי חשובות בשנה, אספנו עבורכם תחנות חובה בשוק הירושלמי
נאבקים בקליפות שום דקות ארוכות ונשארים עם ריח חזק בידיים? הגיע הזמן שתכירו את הטריק שישדרג לכם את החיים. תוך 20 שניות תוכלו להיפטר מהקליפות ולחשוב מה לעשות עם כל הזמן הפנוי שנשאר לכם
לאחרונה נדמה שכולם מפסיקים לאכול גלוטן, אבל איך ממשיכים לחיות בלי פסטה? מסתבר שלא חייבים. פסטות ללא גלוטן חדשות בשוק במחירים נוחים מבשרות: יש חיים ביום שאחרי הגלוטן
הכירו את פיצת ברוקלין החדשה ברחוב דיזנגוף אשר מציעה עיצוב אורבני ומגניב, פיצות ענק ומילקשייקים מושחתים, אמריקה בתל אביב
במרכז מסחרי שומם נמצא הסוד החדש של חיפה: גלידריה איכותית שמגישה ג'לטו איטלקי אמיתי במחירים אירופאים - 5 שקלים לכדור גלידה
חגיגת בשרים מושחתת ב-NG, פופ אפ קינוחים מסנוורים במתיקותם לקראת החגים ודיל מיוחד ברשת ברגר קינג. כל מה ששווה לאכול רגע לפני החג
לצד הדבש על שולחן ראש השנה אל תשכחו גם את הסילאן, גאווה מקומית כחול לבן. השף יונתן בורוביץ' ממסעדת m25 מעניק מתכון לעוף צלוי חגיגי עם סילאן ומשלב אותו בקינוח הכי פשוט שיש
הן מקשטות את השולחן, מפיצות ריח מעלף בכל הבית וכיף לבצוע אותן ולטבול בכל תבשיל. האופה אורי שפט ממאפיית לחמים מגלה את כל הסודות לחלות מטריפות שיקצרו מחמאות מקיר לקיר
חמושה בדרכון, מזוודה ומטרפה, יוצאת הקונדיטורית ליאור משיח לגלות את העולם ואת חטאיו המתוקים. השבוע במדור - כיסונים מתוקים במילוי מרציפן בניחוח דנמרק
צבעו הסגול עמוק של הסלק יחד עם טעמו המתקתק הופך אותו לשילוב נפלא כמעט בכל מנה. הפעם בחרנו לצבוע בטעמיו פסטה עם אגוזי מלך וגבינת עיזים. את הפסטו מומלץ לשמור ולמרוח למחרת בכריך
לקראת סוף הקיץ נפרדת מירב שיינר מהקיץ ומכינה גרסה כיפית ושובבה לפאי התפוחים המסורתי - עוגיפאי תפוחים עם קראמבל קינמון
הסיבוב השני של סלאח כורדי ביפו במסעדת אל אעשי מראה כי משתתף משחקי השף עבר כברת דרך. אבי אפרתי מאתר בחדשה שלו זיק של מקוריות והרבה פוטנציאל
תכירו את מסעדת לוקה ולינו החדשה, הגירסה התל אביבית של טופולינו. במקום החדש יגישו אוכל איטלקי ביתי עם סיבוב ירושלמי
אבי אפרתי דוגם את היינות החדשים של יקבי ברקן וטפרברג, לא מתרשם במיוחד מהסחורה ומסמן את היין שמעניק תמורה ריאלית לכסף
המצב הבטחוני לא עוצר את סצינת המסעדנות הירושלמית - תכירו את כינור בככר, מסעדה כשרה חדשה שנפתחה בבירה
החג הוא זמן מצוין להשקיע קצת יותר ולהפגיז בקינוחים חגיגיים שיוציאו מכולם קריאות התפעלות. בדיוק בשביל המשימה הזו, גייסנו את רביבה אפל מרביבה וסיליה במתחם G צמרת לאפיית קינוחים מטריפים לשנה מטריפה
בירה במבה, בירה קנביס ואפילו עם וויסקי מעושן - כל אלה יככבו בפסטיבל הבירות השנתי. שלחנו את מיטב הטועמים לדגום ולדווח אם מדובר בפלופ או להיט
להיות בשלן טוב זה אין, בשלן שמצויד בכלים הנכונים מקבל את תואר הכבוד - פודיס. קולקציית כלי בישול חדשה תצעיד את המטבח שלכם לעבר העתיד ותרים את המנות שתכינו לגבהים חדשים, יותר מכל סופלה שהצליח. כנסו לגלות מה צריך לדעת לפני שמרכיבים ארסנל קולינרי
הפטנט שהופיע בסדרת הטלוויזיה כתום זה השחור החדש אומץ על ידי אסירות בסקוטלנד, שמבקשות לקבל חמגשיות כשרות, הידועות כטעימות יותר מהאוכל הרגיל המוגש בכלא
בלי כלים, בלי אורחים ועם הרבה אוכל טוב- המסעדות שיפנקו אתכם בארוחות חג מושקעות לכבוד השנה החדשה
לזניה אולי נשמעת כמו משימה מסובכת אבל אבי ביטון מציע פתרון שיספק גם את העצלנים - לזניה גבינות ותרד, שאין צורך לחלוט מראש. מתכון בהשראת מסעדת פסטורי האילתית
חומוס מעולה לכל שעה ביום, ועם תוספת קטנה הוא יכול להפוך למנה חגיגית בין רגע. השף דוחול ספדי מעניק מתכון מנצח לחומוס עם בשר טלה
המונה מתגעגע לימים היפים בפנינת תימן בחברתם של נהגים אחרים ואלופים בצה"ל ומגלה לשמחתו שהמקום הנוסטלגי נפתח מחדש
למי שאין כוחות לבלות ימים שלמים במטבח לקראת אירוח ארוחת ראש השנה, יש פתרון פשוט: כל המקומות שיכינו אוכל מוכן וישאירו לכם רק לקצור את המחמאות
הקונדיטורית הדס רפאלי מבייק בייקרי מוכיחה שאפשר ליצור קינוחים טבעוניים ומפתים ללא תחליפים ומחומרים שזמינים בכל בית. ממש בקרוב נוכל למצוא אותם בספר מתכונים חדש ומגרה
חוקרת האוכל סוזן אקסטדט קבעה כי הדרך הנכונה להפשיר בשרים ודגים היא לא לשים אותם במקרר למשך הלילה, כי אם לעטוף אותם בניילון נצמד ולהניח במים קרים. ומה לגבי מיקרוגל?
שלל עוגות שונות ומשונות הגיעו למערכת לקראת ראש השנה. אחרי טעימות מפרכות, קבלו את ההמלצות של מערכת וואלה אוכל לעוגות הדבש הכי מומלצות לארוחת החג
פתיתים זה החיים, במיוחד כשמבשלים אותם בתוך רוטב אדום ועסיסי של מטבוחה, פלפלים ופפריקה שהופך אותם לתענוג ממכר
אין מה לעשות, הכרובית אהובה עלינו בכל צורה ובכל מצב, הפעם החליטה אורלי פלאי לשדרג אותה עם עם גרגרי חומוס פריכים וקארי תאילנדי שעוטף אותם בפיקנטיות צהובה
פסטיבל המבורגרים צבעוני בבאר שבע, ספיישל חדש במקס ברנר, תפריט חדש בקלארו ועוד שלל אירועים אוכל טעימים. איפה אוכלים השבוע?
שני הסלטים האהובים חוברים יחד לסלט מנצח. בדיוק מסוג המנות שאתם יכולים להרכיב לעצמכם בקלות בעבודה או לארוז לפיקניק ולהיות בטוחים שאתם מסודרים
בפוסט שקיבל מאות לייקים ושיתופים, יוצא חיים כהן נגד תכניתו של אמנון לוי וטוען התכנית עשתה יותר נזק מתועלת למסעדנים. ערוץ 10 בתגובה: 'עשינו כתבה על מה שנראה לנו חשוב ולא על מה שהוא הורה לנו לשדר'
אבירם חיוקה (משחקי השף) פותח מקום חדש בירושלים שבו יגיש תבשילים שונים בפיתה ומבטיח שיכניס לתוך הפחמימה האהובה כפיות רבות של שגעון
אחרי שבייגל צבעוני בכל צבעי הקשת צבע את הרשת, סוחף כעת סוג חדש את הרשתות החברתיות - בייגל שחור לבן
זה נכון שקטשופ הולך עם הכל, אבל הייתם אוכלים עוגת קטשופ? המתכון הביזארי הבא הפך לוויראלי וטועמיו טוענים שהוא מזכיר בעיקר עוגת גזר