מאמן המטבח: חייבים להשתמש בציר?
רוצים לבשל מתכון אבל פתאום יש ציר במרכיבים ואין לכם אחד בבית? מאמן המטבח חושף את כל האמת לגבי צירים ואבקות מרק
רוצים לבשל מתכון אבל פתאום יש ציר במרכיבים ואין לכם אחד בבית? מאמן המטבח חושף את כל האמת לגבי צירים ואבקות מרק
רוצים ללמוד להכין חומוס משגע אבל חשוב לכם לשמור על הבריאות? ביקרנו בסדנה שמלמדת את כל רזי החומוס, מינוס הפיתות
הגולש דורון רז שאל איך מכינים גולאש הונגרי. מאמן המטבח מעניק את כל הטיפים לצד מתכון הונגרי אותנטי לתבשיל שיחמם לכם את החורף
הבופה המאולתר של נחל ציפורי מציע קרפיון "בוקסר" בבוץ מדורה, עקרבים שחורים בפטל שחור וראגו חלזונות. אין צורך להזמין מקומות מראש לארוחה בנחל ואת המנות כדאי שתצודו בעצמכם בסמוך למועד הסעודה
עדיף לצלות בתנור עוף חתוך או שלם? האם צריך לקשור אותו ולמלא אותו? מאמן המטבח מסביר לכם איך להכין עוף צלוי מושלם ועסיסי
מדור הסדנאות ביקר בסדנת בשר פליאוליתית של השף עמיר אילן, שמיועדת לכל קרניבור שלא יכול לעמוד בפני נתחים משובחים ועסיסיים