מאמן המטבח: אם לא שותים, מבשלים!
מתלבטים אם לבשל עם בקבוק היין הישן שעמד חצי פתוח במקרר? מאמן המטבח מעניק תשובה לבשלן המתחבט בטור בישול אלכוהולי במיוחד
מתלבטים אם לבשל עם בקבוק היין הישן שעמד חצי פתוח במקרר? מאמן המטבח מעניק תשובה לבשלן המתחבט בטור בישול אלכוהולי במיוחד
הקרמול מוסיף טעם ועניין בכל מנה החל מבשר, דרך פופקורן ועד לקינוחים. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים נכון ומה צריך לעשות כדי לא לשרוף את הקרמל
חיתוך של עגבניה אולי נראה כמו הדבר הכי קל בעולם, אבל למעשה יש דרך נכונה ומהירה לעשות זאת. כך תחתכו אותה כמו מקצוענים
הגולש יגאל שאל איך אופים לחם מקמח טף המזין, כזה שיתאים גם לטבעונים ולא יתפורר לאחר אפייה. מאמן המטבח עונה ומעניק מתכון ללחם בירה מהיר ומזין במיוחד
מה עושים עם משפר אפייה שנקנה בתפזורת והאם בכלל צריך אותו לאפייה מוצלחת? מאמן המטבח עושה סדר
הגאדג'טים במטבח שלנו לא מפסיקים לדהור קדימה. יונתן ברנשטיין מבצע סקירה של האביזרים שנכנסו למטבח שלנו השנה והקלו עלינו עוד קצת את החיים
איך מבשלים דייסת שיבולת שועל? למה ערמונים מגיעים חלולים? וכל כמה זמן צריך להחליף את מזווה התבלינים בבית? מאמן המטבח במקבץ חורף