זה כל הקסם
הרעיון לקחת מתכונים מספרים, תמיד נפלא ותמיד מצית את הדמיון. השאלה היא אם את המתכונים הקסומים אפשר גם לבשל. בספר "מתכוני פיות" התשובה היא - לא תמיד
הרעיון לקחת מתכונים מספרים, תמיד נפלא ותמיד מצית את הדמיון. השאלה היא אם את המתכונים הקסומים אפשר גם לבשל. בספר "מתכוני פיות" התשובה היא - לא תמיד
סיר הברזל החדש של ג'יימי אוליבר מבית טפאל נראה סקסי ויעיל להחריד, עד שמגיעים למחיר
גלי רבינק יצאה לסדנת בישול צרפתי-ים תיכוני של השף הכריזמטי אבי ביטון וחזרה עם תובנות על מקלות וניל
הכי קל לנקות את כותש השום של זיליס. אבל מה נסגר עם המחיר, כולה שום?
תמר ביאליק מנסה להבין איך זה שהמטבח המקסיקני לא תפס כאן. בינתיים היא מכינה איזה פאהיטס מספר בישול חדש