עראייס ביתי: אבי ביטון מפרגן למסעדת 25 מטר
מדי שבוע, השף אבי ביטון יוצא לפגוש את השפים שמאחורי המסעדות הישראליות שאנחנו כל כך אוהבים ומבשל לכם מנה בהשראתן. המסעדה הראשונה בה הוא מבקר היא 25M בשוק הכרמל שמלמדים אותו איך להכין עראייס מושלם
מדי שבוע, השף אבי ביטון יוצא לפגוש את השפים שמאחורי המסעדות הישראליות שאנחנו כל כך אוהבים ומבשל לכם מנה בהשראתן. המסעדה הראשונה בה הוא מבקר היא 25M בשוק הכרמל שמלמדים אותו איך להכין עראייס מושלם
שוקיים הולכות נהדר עם טעמים מתקתקים. רות אוליבר עוטפת אותן בדלעת, דבש ותפוחים ומכינה תבשיל לסופשבוע שלא מותיר אפשרות אחרת מלבד ללקק את הצלחת
סלט עוף תאילנדי לעולם לא יהיה אותנטי בלי קצת פיקנטיות על הלשון. רות אוליבר מביאה לכם גרסה אותנטית בחריפות עדינה, אותה אתם רשאים להגביר כאוות נפשכם
עוגת היער השחור נולדה בתחילת המאה שעברה בגרמניה, באזור היער שעל שמו נקראה. מאז נפוצה העוגה המענגת והאהובה הזאת בכל העולם, ועכשיו היא גם אצלכם בבית
את המעטפות האלה מכינים מבצק פריך טעים במיוחד וממש נוח לעבודה. לגבי הצורה, אם אין לכם זמן לשיעור מלאכה, תוכלו פשוט לגלגל רולדות לתוצאה מרהיבה לא פחות