פותחים שולחן ישראלי: חצילים מרוקאים עם צ'רמלה
בכל גודל או צורה, חציל בשרני ועסיסי תמיד יסחט חיוכים מהאורחים שלכם. רות אוליבר אופה אותם בתנור ועוטפת ברוטב צ'רמלה מרוקאי
בכל גודל או צורה, חציל בשרני ועסיסי תמיד יסחט חיוכים מהאורחים שלכם. רות אוליבר אופה אותם בתנור ועוטפת ברוטב צ'רמלה מרוקאי
מחפשים מנה טעימה ומרשימה אבל כזאת שלא תגרום לכם לייסורי מצפון? רות אוליבר מנצלת את בצק העלים שבמקפיא ומצרפת אליו סלמון, בטטה ותרד
כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
לכל עדה יש את קינוח הבצק המטוגן שלה. אבי ביטון מטגן לקראת חנוכה צ'ורוס דרום אמריקאי בגירסת פרווה, מחומרים שיש לכל אחד בבית
במקום להסתבך בבישולים של ארוחה כבדה מציע לכם אוראל קמחי לקחת דגים, למלא את הבטן שלהם בכל טוב, לשדך ליין לבן ולשלוח לתנור. התוצאה עדינה ומפנקת