שולפים סירים: גולאש עשיר עם שפצלה
חיכינו כל השנה בסבלנות לרגע בו מזג האוויר יאפשר לנו להתמכר שוב לתבשילים המהבילים, הפעם בסגנון הונגרי - גולאש ברוטב אדום, סמיך ופיקנטי עם קוביות בשר נימוחות, הרבה בצל, תפוחי אדמה ושפצלה כמובן
חיכינו כל השנה בסבלנות לרגע בו מזג האוויר יאפשר לנו להתמכר שוב לתבשילים המהבילים, הפעם בסגנון הונגרי - גולאש ברוטב אדום, סמיך ופיקנטי עם קוביות בשר נימוחות, הרבה בצל, תפוחי אדמה ושפצלה כמובן
אבי ביטון יורד דרומה וזולל כדורים חמים וטעימים בפלאפל הלב הרחב. בהשראתו, הוא מכין פלאפל עדשים ביתי לחנוכה
אחרי שטעם את הפריקסה של השף תומר אגאי בסנטה קתרינה וכמעט התעלף מרוב עונג, אבי ביטון מכין לכבוד החג את הגירסה האפויה, שכל אחד יכול להכין בבית
ביקור במסעדת לווייתן האילתית נתן לאבי ביטון השראה לרוטב ביתי ממכר, והתוצאה היא שקשוקה עם צ'וריסוס ולימונים כבושים, שעושה חם ונעים בבטן
אבי ביטון מפרגן למסעדת אוזריה בשוק לוינסקי ובהשראתה מכין סינייה פרגיות ועגבניות, מנה שדורשת פחות מ-20 דקות עבודה
כשהטמפרטורות יורדות הגזרים הופכים למתוקים הרבה יותר. רות אוליבר מנצלת את המומנטום ומכינה סיר ממולאים כתום ברוטב חמצמץ