פותחים שולחן ישראלי: מאפה פילו סביח
אין ישראלי שלא אוהב סביח בפיתה וכאן אבי ביטון אופה גירסה בריאה יותר ואופה עם מילוי תפוחי האדמה, הביצה והחצילים לבצק פילו
אין ישראלי שלא אוהב סביח בפיתה וכאן אבי ביטון אופה גירסה בריאה יותר ואופה עם מילוי תפוחי האדמה, הביצה והחצילים לבצק פילו
לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה אבי ביטון מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם
מזג האוויר עושה לרות אוליבר חשק לקדירה חורפית עם בשר וחומוס, שמתבשלת במשך שעות על אש קטנה, והופכת לתבשיל סמיך ומלא בטעמים
למי שרוצה לפנק בוולנטיינס אבל לא מרבה לבשל ולאפות, מציע אוראל קמחי מתכון פשוט לסופלה שוקולד משובח בטעם מתובל
אבי ביטון אופה את הגירסה שלו למסאחן - פוקצ'ה מהירה שעליה עורמים פרגיות צלויות בתיבול ערבי וירקות על האש
לרגל חג האילנות הקונדיטורית מיכל בוטון מציעה לכם לצאת מהקופסה ולאפות עוגת פירות יבשים משגעת עם טוויסט עדין של קוקוס