אבי מפרגן: דגים לשבת דלידה סטייל
ביקור בחמארה האירופאית דלידה השאירה את אבי ביטון עם טעם של עוד לפורל. תשכחו מסלמון ודניס ותנו צ'אנס לדג המקומי העדין שחובה להגיש עם סלט קצוץ וחלה טרייה
ביקור בחמארה האירופאית דלידה השאירה את אבי ביטון עם טעם של עוד לפורל. תשכחו מסלמון ודניס ותנו צ'אנס לדג המקומי העדין שחובה להגיש עם סלט קצוץ וחלה טרייה
קציצות הגונדי הן כופתאות אווריריות של בשר עוף טחון עם קמח חומוס שמתבשלות לרוב במרק עדין טעם. חודש האוכל הפרסי הגיע לביתה של ברכה ממן שמבשלת את המנה הפרסית המפורסמת ביותר
מסעדת סרווסריה בת"א מפורסמת באוכל לא מתחנף שטבחים אוהבים לאכול וגם לשתות משהו לידו. השף רוברט קלוגר מארח את אבי ביטון למסבחה לימה וצ'ייסר
קציצות הגונדי הפרסיות מפורסמות מאד, אבל האם שמעתם על גונדי איספהאן? חודש האוכל הפרסי נפתח עם פשטידת אורז ובשר שכמיטב המסורת עתירה בירוקים
אבי ביטון מגיע לפרגן למסעדת מוג'ו האסיאתית המצליחה מנתניה, ומכין בהשראתה מנה של נתחי פרגיות ברוטב של קארי וחלב קוקוס, שמציפה את המטבח בניחוחות מהמזרח
בניגוד לפלפל או קישוא ממולא, תפוחי אדמה ממולאים הם קונצנזוס. הבשלנית נורית עמנו מכינה תפוחי אדמה במילוי בשר ואורז כמיטב המסורת הטוניסאית
כשמארחים חברים או משפחה ורוצים להכין מנה מרשימה בלי לעבוד קשה- יש נוסחה שתמיד עובדת. אבי ביטון ביקר במסעדת אנגוס החדשה ברחוב הארבעה וקיבל מהשף נבות שלח טיפים להכנת רוסטביף ביתי מושלם