השילוב הראוי: קוביות סלמון בגריל עם מנגו מעקצץ
בקיץ אין חשק לאכול מנות כבדות או לבלות שעות במטבח. בדיוק בשביל זה רות אוליבר מכינה לכם תוך 4 דקות קוביות סלמון צרובות בתנור עם סלט מנגו מעקצץ
בקיץ אין חשק לאכול מנות כבדות או לבלות שעות במטבח. בדיוק בשביל זה רות אוליבר מכינה לכם תוך 4 דקות קוביות סלמון צרובות בתנור עם סלט מנגו מעקצץ
השבוע אבי ביטון מגיע למסעדה היוונית השמחה גרקו. שם הוא פוגש את השף מאיר קלדרון והבעלים צביקי עשת שמלמדים אותו להכין את הממרח המפורסם שאף טברנה אינה שלמה בלעדיו
אבי ביטון מגיע לפרגן למסעדת מגזינו בתל אביב. משם הוא חוזר עם הטיפ הכי קריטי לפיצה מושלמת וגם עם השראה למנה שתעיף אתכם: פיצה הפוכה
רות אוליבר ממשיכה לעשות לנו חיים קלים עם מתכון מעולה לעוף בלימון עם תפוחי אדמה קטנים. במקום תבשיל ארוך בסיר או צלייה ממושכת בתנור, היא עוטפת הכל בנייר כסף ומכניסה לתנור לעשרים דקות בלבד
הביקור של אבי ביטון במסעדת דלאל הזכיר לו עד כמה קל וטעים לשלב בין פסטה לדג ים טרי בבית להם הוא מוסיף עגבניות שרי, פלפל חריף, שום ולימון ומגיש מנה קיצית וצבעונית
לפני שאתם חוזרים הביתה מורעבים וטורפים את כל המקרר בלי הבחנה, תעצרו. יש לנו ארוחת ערב מקסימה ומענגת שלא דורשת כמעט עבודה. רות אוליבר מכינה קלתיות מטורטייה ואופה עם צ'וריסוס עסיסיות וביצה ב-10 דקות . עכשיו אפשר לטרוף בנחת וגם ליהנות
כשהם לא יושבים יחד לקפה, השפים עומר מילר ואבי ביטון בעיקר מבשלים. הפעם הכין מילר לביטון את קרם החצילים המפורסם שלו וביטון ערם מעליו סלט לחם איטלקי עם עגבניות, פלפל חריף וצנוברים
הפרגיות אהובות עלינו כל כך בזכות עסיסיותן- רות אוליבר לוקחת אותנו לטיול טעמים באיטליה ומוסיפה להן יין לבן, ענפי רוזמרין טריים, צנוברים וזיתים שחורים