התמכרות מיידית: כיסונים ברגע על המחבת
ביקור במסעדת טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק שק"מ הכי פשוט שיש
ביקור במסעדת טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק שק"מ הכי פשוט שיש
שוק מחנה יהודה בבירה לא מפסיק להפתיע והפעם עם דוכן בוריטו כשר. אבי ביטון מפרגן ומגלגל בקלי קלות טורטיה עם פרגית, שעועית שחורה וגוואקמולי
נראה שהקיץ לא יעזוב אותנו בקרוב וזו סיבה לנצל את היתרון הכי גדול שלו - הענבים. מוסיפים לסלט ירוק עם חסה, תרד, עלי נענע רעננים, אגוזים ורוטב ויניגרט עם תיבול סודי
האמרה, "ברומא התנהג כרומאי", מאוד שימושית גם כשאתם בארץ ורוצים להכין ניוקי. אחרי שביקר בניוקי שופ שבשכונת פלורנטין, מלמד אבי ביטון איך להכין אותם בבית בגירסה הרומאית- כל כך פשוט וכל כך טעים
הביקור של אבי ביטון במסעדת השף הירושלמית, ג'קו סטריט, בלב השוק הכי קולינרי שלנו, הוליד מנת קרפצ'יו קלילה ומרשימה של קישואים צרובים, גבינת פטה ואורגנו
ביקור ביום שמש חמים במוסד הוותיק בני הדייג, שבנמל תל אביב, הוביל את השף אבי ביטון לרוץ למטבח, לקצוץ דג טרי ולהכניס לסיר רוטב אדום ומבעבע עם אריסה מרוקאית כמובן