ההיסטוריה של האוכל: מה ההבדל בין קישוא לזוקיני?
גרסאות מוקדמות שלו כיכבו כבר בתקופת תנ"ך, הוא קרוב רחוק של הדלעת ואם מבשלים אתו נכון הוא מספק המון טעם לכל מנה. סיפורו של הקישוא שאומץ בחיבה על ידי מטבחים רבים בעולם
גרסאות מוקדמות שלו כיכבו כבר בתקופת תנ"ך, הוא קרוב רחוק של הדלעת ואם מבשלים אתו נכון הוא מספק המון טעם לכל מנה. סיפורו של הקישוא שאומץ בחיבה על ידי מטבחים רבים בעולם
הכינו את הכפות והקערות! יוצאים לטיול בעקבות ההיסטוריה של מאכל הבוקר העולמי הרשמי: דגני התירס, או בשמם הלועזי, הקורנפלקס
עז תלם, מאמן המטבח, סוקר את מנות האורז הפופולריות ביותר במזרח התיכון, מהפילאף הפרסי, דרך הטבית העיראקי ועד מג'דרה ואורז שממלאים איתו עלי גפן
אחרי שסיימתם לצום, הגיע הזמן לתת ביס בקציצה הכי מפורסמת. עז תלם מגיש עובדות מעניינות במיוחד על המנה הכי סקסית ביקום - ההמבורגר