האחות המתוקה של הלחם: עוגת קוזונק
עוגת הקוזונק המפוארת נולדה כשניסו לשפר את הלחם היומיומי למאפה חגיגי עם סוכר ופירות יבשים. סיפורה של עוגת השמרים החמאתית שמככבת בתקופת החגים האירופית
עוגת הקוזונק המפוארת נולדה כשניסו לשפר את הלחם היומיומי למאפה חגיגי עם סוכר ופירות יבשים. סיפורה של עוגת השמרים החמאתית שמככבת בתקופת החגים האירופית
מבחינת עוצמה וכוח כלכלי וצבאי האי השכן הוא כבר לא מה שהיה בתקופת בית שני, אבל מבחינת אוכל זה כבר סיפור אחר. פשטידת תרד, שיפודי סופלקי, יוגורט צזיקי ואפילו סופגניות יווניות - המאכלים הכי טעימים שיצאו מיוון
הוא מעניק פריכות וקראנצ'יות לכל חומר גלם שיפגוש בו, והופך כל מנה מטוגנת לטעימה אלפי מונים מהגירסה האפויה. כל מה שרציתם לדעת על שמן ולא העזתם לשאול וטיפים לטיגון נכון
ערמונים הם מבין המאכלים המענגים ביותר עלי אדמות. מלוחים או מתוקים, כאוכל רחוב או כקינוח מפונפן