מקל של לחם: סיפורו של באגט
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
הוא שחקן חשוב בליווי הארוחה כבר אלפי שנים, וכבר בתקופה הרומאית נהנו הסועדים מטעמו החריף והדומיננטי. סיפורו של גרגיר החרדל
בעוד שבישראל יחגגו את הוולנטיינס שחל השבוע עם שוקולד סטנדרטי, ברחבי העולם יצויין חג האהבה עם מאכלים מוזרים במיוחד, שנחשבים כמעוררי תאווה
בלעדיו החיים תפלים, כשיש יותר מדי ממנו הטעם נעלם. מעבר לכך שהמלח קובע עד כמה נהנה מאוכל, הוא גם הצליח לשנות את פני ההיסטוריה