המוחצנים מיתיר והמאכזב מעמק האלה
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקב יתיר שחוגג עשור, ומקנח בשרדונה החדש של עמק האלה
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקב יתיר שחוגג עשור, ומקנח בשרדונה החדש של עמק האלה
מיטב השפים שהגיעו לתערוכת היין השנתית סומלייה, סיפרו לנו על העדפות היין של הישראלים והסבירו לנו מדוע בשנים האחרונות חלה עלייה בצריכה היין בארץ
אבי אפרתי לוגם את הלבנים של גי סאז'ה מעמק הלואר ומוצא יינות טובים במחירי מציאה, לצד קלאסיקות מרשימות. אוהבים לבנים מהלואר, בכל רמות המחירים? שימו לב ליינות הללו
אבי אפרתי טועם את יינות היקב המשפחתי המוערך פלם ונהנה מאדומים מורכבים, מאופקים ורכים
אבי אפרתי טועם את יינות סדרת IMED של יקב ארזה, כולם מזנים ים תיכוניים ומקנח בקברנה סוביניון מאד לא ים תיכוני