עם איטלקי בשלישיה
אבי אפרתי לוגם שלושה איטלקיים: רופינו, טומאסי ופרוסקו ומרגיש מפוצץ בפירותיות ובעבוע לא אגרסיבי
אבי אפרתי לוגם שלושה איטלקיים: רופינו, טומאסי ופרוסקו ומרגיש מפוצץ בפירותיות ובעבוע לא אגרסיבי
יין הוא המלווה המושלם לארוחת ערב, אבל הוא טוב עוד יותר אם הוא מגיע גם בתוך המנות. השף רן ראש ממסעדת הנמל 24 מציע מנה עיקרית וקינוח
אבי אפרתי מקבל לידיו שלושה יינות חדשים ולבנים של יקב בנימינה רק כדי להבין שמולו עומדת אכזבה לא קטנה
היישר מלפלנד הקפואה: תחרות פינלנדיה קאפ העולמית שנערכה בשבוע שעבר הקפיאה לנו את העצמות, אבל גם הראתה לנו דבר או שניים על וודקה
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות חדשים ומצליח להבחין ביהלום שבכתר עם יין ירדן רום של יקבי רמת הגולן
שני תותחים בתחום היין שמחים שגם אתם התחלתם להתעניין בנושא ומשיקים מרכז יין חדש בצפון תל אביב, הכולל חנות, בר וחלל הרצאות