ביקורת יין: יש תמורה לאושר
אבי אפרתי לוגם שלושה יינות שיכולים להתאים לארוחת סטייקים, לקדירות שבדרך וגם סתם כך לנשנוש
אבי אפרתי לוגם שלושה יינות שיכולים להתאים לארוחת סטייקים, לקדירות שבדרך וגם סתם כך לנשנוש
במרבית המסעדות מוכרים את אותו האלכוהול. עד שקמו מספר מסעדות והתחילו להכין אלכוהול בעצמן - תופעה משכרת
אבי אפרתי לוגם שלושה יינות של ברקן ומוצא יינות שבחלקם סתמיים וחלקם יותר שווים. לעומתם, ארגמן רכסים של סגל שווה במיוחד
אבי אפרתי לוגם שני יינות חדשים במהדורה מוגבלת מתוך סדרת הפרימיום החדשה של יקב תבור, שהולכים טוב עם צלעות כבש וסטייקים על האש
ארבע מנות בגוונים אדומים/סגולים/כתומים - צבעי קיץ וטעמי קיץ המתאימות לט"ו באב, מבית היוצר של השף אלדד שם-טוב ממסעדת שקוף
בט"ו באב הזה החלטתם סופית לפנק ביין ושוקולד? כמו בבשר ויין גם פה יש כללים והתאמות שיביאו לשילוב האופטימלי