הפנים היפות של התעשייה: איכות מקסטל ורקנאטי
היקבים כבר מתחילים להתכונן לחגים ואבי אפרתי לוגם יינות מיקב רקנאטי ומיקב הבוטיק המיוחס קסטל. במבחן התוצאה מתגלים יינות שמעניקים תרומה משמעותית לתעשייה המקומית
היקבים כבר מתחילים להתכונן לחגים ואבי אפרתי לוגם יינות מיקב רקנאטי ומיקב הבוטיק המיוחס קסטל. במבחן התוצאה מתגלים יינות שמעניקים תרומה משמעותית לתעשייה המקומית
השף אוראל קמחי מתקתק תוך דקות ספורות ארוחה מפנקת של קיץ: פסטה רחבה ברוטב ארטישוקים, יין לבן וגבינת מסקרפונה
אבי אפרתי טועם את יינות לה ז'אמלה מלנגדוק ונפעם מהתמורה שרובם מספקים ל-55 שקלים. אל תחכו אתם לימים הקרים
כמתאבן לאירוח קיץ קליל או כאנטיפסטי רענן - אוראל קמחי משדרג את הדלעת ומוסיף לה עניין עם מייפל אמיתי, קרם פרש ועלי מרווה
פיצה היא לא רק מזון מהיר ומתועש ויכולה לשדרג גם ארוחה ביתית כייפית - אוראל קמחי מראה איך אפשר להפוך אותה למנה מגניבה, עם סיבוב של תחכום בתוספות
אבי אפרתי טועם את היינות הים תיכוניים של יקב הבוטיק החדש מאיה ומוצא בהם לא מעט חן ומתנסה גם במלבק החדש של יקבי רמת הגולן
לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה מגיש אוראל קמחי קרפצ'יו בקר. לאחר רכישת הנתח מהקצב המנה הטעימה והמערננת הזאת מוכנה תוך דקות
בשיא עונת הקיץ והענבים, פורחת גם תעשיית הגראפה, משקה אלכוהולי שמקורו באיטליה. הצצה למזקקת יוליוס בגליל המערבי שמייצרת גראפה כחול לבן
כדי לפנק את מי שאוהבים לט"ו באב, אופה אוראל קמחי ממסעדת פופינה קינוח הכי קל שיש - סופלה שוקולד אוורירי של אוהבים
אחרי תשעת הימים וצום ט' באב, הגיע הזמן לפרוק כל עול. אוראל קמחי ממסעדת פופינה צולה סטייק עסיסי ומשדך לו ירקות שורש ורוטב יין אדום
אחד המיזמים היותר מסקרנים בתעשייה המקומית הוא יקב מדבר, ששיחרר שמונה יינות חדשים מכרמים הגדלים ברובם בנגב. הקרקע המדברית הייחודית מספקת להם טעמים לא שגרתיים ומעניינים
בעבור מי שלא אוכל בשר בתשעת הימים או מחפש מנות קלילות של קיץ - מכין שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה פילה מוסר עם פירה ביתי בניחוחות שום ופטרוזיליה