מה קרה לצרפתים בדרך לפ"ת?
הבעלים של נויה מסביון פתחו אסיאתית נוספת במתחם העוגם בפתח תקווה. תכירו את ראסקה שהיא בעצם ברסארי
הבעלים של נויה מסביון פתחו אסיאתית נוספת במתחם העוגם בפתח תקווה. תכירו את ראסקה שהיא בעצם ברסארי
אם תצליחו להסתדר עם הקור של שפת הים בינואר, רוצו לפסטיבל העסקיות בטיילת בת ים
רשת פאפאגאיו פותחת שעריה לקהל שארוחות שחיתות של בשר, בשר ועוד בשר לא בהכרח עושות להם את זה
מאיר אדוני יתארח מחר ב"פרידה קאלו" ויבשל יחד עם יואב בלימן ארוחה ב-56 שקל למנה
הבעלים של מרתה ותומא מאבן גבירול מצפינים לעבר כיכר מילאנו ופותחים את בר היין ג'ונו שהוא גם חנות. לחיים
מסעדה חדשה שמגישה אוכל מרוקאי נפתחה על חורבות סניף של פביאנה. השף והמנהל גם יודעים דבר או שניים על אוכל איטלקי
אחרי סדנה של בישול מולקולרי תוכלו להיות מסמר הערב בכל ארוחה. הבעיה: צריך בשביל זה 2000 שקל, מטבח ממש גדול וציוד יקר בטרוף. שיהיה בהצלחה
אחרי הגלידה והפיצה בגביע ברשת eatright מציעים בגביע גם ארוחות בוקר בריאות. סניפים בתל אביב ובחיפה כבר בדרך
הפעם שלחנו את רוני מולה לתערוכת אגרו משוב כדי לבדוק מה באמת עוד ימציאו. מפרי בלי טעם בכתום עז ועד לפרות עמידות במיוחד
כשיוצאת השמש השקרנית של ינואר וכל מה שבא לכם זה להתחמם בשדרות רוטשילד, סורו אל הקיוסק שנפתח בצמוד למסעדת דיטה
ציונה הרשקוביץ ואידלסון 10 זה בדיוק מה שצריכה הפינה המקוללת בשדרות חן פינת מלכי ישראל כדי להסיר את הנאחס
המלבי שליד בית החולים צהלון ביפו עבר למבנה חדש, 50 מטרים ליד
יקבי הדרום שנמצאים בקו העימות יגיעו מחר למסעדת אל בריו בנחלת בנימין וימכרו בקבוקים במחיר יקב
אחרי הזכיה ב"המטבח" סהר רפאל לא עוצר. לאחרונה פתח את כדיתא הכשרה במושב תימורים
הבעלים החליטו למכור את המסעדה שהיתה החלוצה במתחם המסעדות של נחלת בנימין
כמו המעדניה של ורדה שעברה צפונה, גם למרקטו החדשה בבזל בסיס בשוק הכרמל והיא מספקת לתושבי המתחם מוצרי גורמה לצד מוצרים בסיסיים
החלבה חוזרת לאופנה? שני מוצרים חדשים הגיעו למדפים וגם זן חדש ומשונה של נקניקיות טבעול ושמן אבוקדו