הכנרת מלאה
חמין טברייני, מעדני סילאן מקומיים ואנשים שיכניסו אתכם למטבח שלהם הם רק כמה מהמפגשים שמציע פסטיבל "טעם כנרת" ב-3 הסופ"שים הבאים בעמק הירדן ובכנרת
חמין טברייני, מעדני סילאן מקומיים ואנשים שיכניסו אתכם למטבח שלהם הם רק כמה מהמפגשים שמציע פסטיבל "טעם כנרת" ב-3 הסופ"שים הבאים בעמק הירדן ובכנרת
מסתבר שישראל היא מספר 2 בעולם בייצוא אפרסמונים. על המקום הראשון שומרים הספרדים
אנטוניו מנסה ('אלי אולי') עזב את 'רוקה' ובמקומו נכנס כיועץ זמני רונן דברת-בלוך השף שלא מפסיק לתזז בין אילת לגוש דן וכולם מחכים שיפתח את מסעדת היוקרה שלו בת"א
'סושיסמבה' לקחה מקום ראשון בתחרות עיצוב הפנים שהתקיימה השנה בפעם הראשונה
"אני באמת לא מבין למה אנשים קונים את זה", אומר מנכ"ל היצרנית האמריקאית למשקאות בטעמי עוף, אפונה ואפילו חומר נוגד חומצה
השף גורדון ראמזי פתח את מסעדתו העשירית בניו יורק ומזועזע שבדירות במנהטן המטבח קטן מהשירותים
השף רועי סופר שרק עזב את "פנגיאה" בהרצליה יתחיל בקרוב לתת את הטון במטבח של ביסטרו "גבריאל" המסוגנן. מסעדת יוקרה זה לא, ואנחנו נעקוב אחר השידוך המפתיע
בהשקעה של 5 שקלים+ תוכלו להגיש ליקירכם צלחת מלאה לבבות. הפתיתים האהובים מגיעים עכשיו בצורת לב ואם אתם בעניין של צורות יש גם עוגיות דינוזאור חדשות לילדים מקמח מלא
כיכר מסריק מתחדשת. במקום הפטיסרי ייפתח 'NUMA' במתכונת דומה של קפה-קונדיטוריה ו'מסריק' הוותיק מתכונן לתחרות עם שיפוץ ותוספת ברוכה של ביצים ומיץ גזר לתפריט
בתערוכת האוכל הכשר שהסתיימה אתמול בניו יורק דווחה מועצת החלב על גידול ביצוא מוצרי חלב ישראלים. המארחים החמיאו לטעם
חובבי העסקיות האסיאתיות יכולים להצ'תפר בכרטיסיית ארוחות של ה'דים סאם' שנותנת ארוחה שישית חינם. היופי: אפשר לכרטס על חברים
ליד "איקאה" נפתחה מאפיית בוטיק של לחמי שאור ומתוקים שמתפקדת גם כבית קפה חלבי. אפשר להרגיש נוח ולטעום ושווה להצטייד בלחם שמוכיח עצמו גם אחרי הקפאה
למסעדנים די פשוט להכין סירים מלאים במרק ולהוציא מנות חמות וביתיות, לכם זה משתלם ומשביע. המרקים באים
381 סוגי יין מכל העולם, חלקם נדירים ובני 200 שנה יוצעו במכירה פומבית היום ומחר. טיפים לקנייה טובה, אם כבר משקיעים
השפים של "פודארט" מתאמנים בימים אלה על קטעים מאופרות ספרדיות והכנת מנות טאפאס ופאייה שיוגשו בערב ספרדי חורפי
18 מנות סיניות כמו פעם כולל עוף בקשיו, אגרול ופירות בלהבות מוגשים בתפריט יום ההולדת של מסעדת 'ציינה לי' הוותיקה
הרבה פוליטיקה נקשרת במסיק הזיתים בשנים האחרונות, אך בגליל מנסים כבר 12 שנה להשתמש בו כמנוף לשיתוף פעולה רב-לאומי. פסטיבל ימי ענף הזית אוטוטו נפתח
'פיר 23', מיזם פירות הים של בן מחרובסקי בנמל ת"א ייכנס בסוף החודש לתרדמת חורף. עד אז מגישים שם מרק צדפות. בתכנון: פתיחת סניפים נוספים עמידים בגשם