תפריט חדש לדיניץ
השף אופיר וידבסקי מרענן את המטבח של דיניץ עם מולים טריים, סינטות צרובות וחצילים בתנור
השף אופיר וידבסקי מרענן את המטבח של דיניץ עם מולים טריים, סינטות צרובות וחצילים בתנור
הבר האירי Temple Bar מציע לכם לקפוץ לביקור בארץ הבירה בליווי נשנושים מהתפריט המקומי, בהרצאה שתתקיים ב-26 בפברואר
בייבי חצילים במלית כבש וה"סינטה של הצעת הנישואין" - 3 המתכונים הזוכים בגמר תחרות "בשלני השנה" של לאשה
לפתוח את הבוקר עם פלפל חריף וסלט שולה, או בשתי ביצים ים-תיכוניות. מתעוררים עם מסעדת Rocca ההרצליאנית
עיטורי שוקולד וסודות הפוטיפורים - אוליבייה בז'אר, לשעבר אלוף העולם בקונדיטוריה מגיע לארץ למספר מפגשים מצומצם
מה ההבדל בין בשר טרי לקפוא ואיך משרים שייטל, בסדנאות בישול הבשר הארגנטינאי בחודש מרץ
סדנאות אוכל, אירוח ביתי וארוחות שפים בפסטיבל "אוכל כפרי" שיתקיים במרחב יואב-יהודה עד ה-11 במרץ
"על השולחן" מזמינים אתכם לשלוח תמונות של יצירות בצק הסוכר שלכם ולהשתתף בתחרות במסגרת פסטיבל האפייה והמתוקים
סדנה להכנת מקופלת ופסל שוקולד ענקי, בארוע מתוק שיתקיים במרכז עזריאלי עד ה-17 בפברואר
8 מחלבות בוטיק מרחבי הארץ יקיימו סדנאות בישול ויציעו טעימות חלביות, בפסטיבל שיתקיים בקניון שבעת הכוכבים
הפעלות שום לילדים ומופעי רוק ומחול, בחגיגות השום של קיבוץ דורות ב-25 בפברואר
סיינפלד הגיע לדרגת הסלבריטי הגבוהה ביותר, כאשר הוחלט לקרוא על שמו סנדביץ' חמאת בוטנים בחנות סנדביצ'ים מפורסמת ואהובה
סתלבט על המרפסת וערבי שירה בציבור, בסניף הצפוני של ארז קומורובסקי
פטה כבד שיכור בריבת הדרים וסינטה עם יתדות תפוחי אדמה, במנות החורף שמציעה 'אודאון'
הסוד שמאחורי בצק שמרים איכותי והכנת עוגות ויטרינה - סדנאות הבישול הביתיות של השפית מירה תוסייה-כהן
מסעדות השרון פוצחות בפסטיבל גורמה, במסגרתו יציעו 26 מסעדות ארוחות ב-69 ש"ח לסועד. ויש גם מתכונים
ניר צוק העניק לעצמו במתנה חדר יין וכולכם מוזמנים להתענג על יינות מרתף מתיישנים, בשווי מאות ואלפי שקלים
10 מסעדות מעמקי הגליל מציעות תפריטי גורמה במחיר קבוע, לרגל חגיגות ט"ו בשבט, ב-12 עד ה-18 בפברואר
סניף המנצ'יז החדש SNACK-ATTACK הוא הפתרון ההולנדי לכל מי שנתקף שגעת לנשנושים באמצע הלילה ובכלל
השף עומר בן גל מ"לילית" מארח את חיים הכהן וערן שוורצברד לארוחה ים תיכונית חגיגית