יין ונשנושים
טעימות יין מסדרת "תבור אדמה" יחד עם מטעמים של "דיאנא" מנצרת הם סיבה טובה לקפוץ היום לחגיגה של יקב תבור. גם ביקב כרמי יוסף יש יום פתוח
טעימות יין מסדרת "תבור אדמה" יחד עם מטעמים של "דיאנא" מנצרת הם סיבה טובה לקפוץ היום לחגיגה של יקב תבור. גם ביקב כרמי יוסף יש יום פתוח
לזניה צמחונית ומרק גספאצ'ו הן רק שתיים ממנות האביב החדשות ב"אסף ארטיזנל" ברמת השרון. לקינוח יש קולקציית פרלינים בטעמים
"ארקדיה", אחת המסעדות היקרות בארץ יורדת לעם ומציעה ארוחות צהריים ב- 69 ש"ח
אם שקעתם בנמנום פסיבי תוכלו לנצל את השבתון כדי לדפוק את הראש מצהרי היום ועד בוקר המחרת. רעבים? יש גם דילים מיוחדים בהם ההתלבטות היחידה היא איזו עיקרית לבחור
רועי סופר, שאול בן אדרת, איילת אור ושפים נוספים נכנסו ל'לב העניין' ומציעים עד סוף מרץ מנות ארטישוק מיוחדות אותן רקחו במיוחד עבור פסטיבל שלם סביב ארטישוק
מה הקשר בין טוסט לאלמנט האש ובין הטעם החמוץ לכעס? "אורגניק אינדיה" מציעה סדנאות לבישול גורמה אורגני בקמפוס "ברושים" באוניברסיטת תל אביב
"צ'ימיצ'אנגה" ושף אבי קונפורטי חוגגים עשור ומציעים תפריט נבחרי העשור, ואילו "פסטיס" ושף איל לביא חוגגים 6 עם תפריט חדש וחגיגי
רולים של סושי מגולגלים בתוך דפי סויה ורודים, כחולים וירוקים מוצעים ב"קיוטו" כתחליף לאצה המסורתית
במשך 4 ימים מוגשת במסעדת "איסט" ארוחת ריסטפאל אינדונזית שכוללת קערת אורז למרכז השולחן וסביבה מגוון תוספות
עכשיו גם קרניבורים מהפרברים יוכלו ליהנות מהבשר של אנשי המרכז, בסניף החדש שנפתח במתחם Airport City שליד שהם