"לאכול אחרת כדי להציל את העולם"
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
בחלק השני של התחרות הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, התבשרנו על זכיות מרגשות נוספות בקטגוריות המטבח הים-תיכוני, המטבח היהודי והמטבח הצרפתי
פותחים שבוע נוסף עם חגיגת בשרים, והפעם של מסעדות דה לוקס. בנוסף: פסטיבל טעם הגליל יוצא לדרך, שוק אוכל ברכבת העמק וגם ארוחת טעימות שווה בשוק הטורקי של עכו
גאווה ישראלית: בתחרות העולמית הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, הספר הישראלי "שעות שמחות" מאת מירה איתן זכה במקום הראשון בקטגוריית ספר הקוקטיילים הטוב ביותר בעולם לשנת 2016
אחרי שהעלה על המפה הקולינרית את ירושלים, כבש את לונדון בסערה ושבה את לב הצופים בטלוויזיה, השף אסף גרניט, יחד עם שותפו השף אורי נבון, מציג את הפרויקט החדש שלו
מה אוכלים השבוע? בר חדש נפתח למסעדת הצוענייה, בתל אביב יתקיים פסטיבל אוכל מסקרן והשף חיים כהן מתכנן חגיגה מושחתת של בשר במסעדת דיקסי
מוקדם יותר היום, השף ניר צוק הודיע כי מסעדתו הגארדן בדיזינגוף סנטר נסגרה לצורך מעבר למיקום חדש שעוד לא נחשף. כמו כן, נודע כי בקרוב מאוד צוק יארח סועדים לארוחות בביתו הפרטי
מלגו ומלבר בחגיגת בשרים של שלושה ימים, חמארה גרוזינית חדשה נפתחה וגם אליפות הפויקה יוצאת לדרך הסופ"ש. כל האירועים הכי טעימים השבוע
אריק רוזנטל, הידוע בתור הקוסם, שדרג לאוכל הרחוב הישראלי את המוניטין. היום 15 שנים לאחר שפתח את הקוסם, הוא משיק את הפרויקט החדש שלו - קייטרינג לאירועים שיגיש את כל המנות האהובות של המסעדה המוכרת
לאחר שמרד והגיש את האוכל הכי "מופרע בכיתה", עינב אזגורי חוזר למטבח הצרפתי, מפוייס ושלם יותר, ופותח בר יין בשאיפה להיות נגיש לכולם
לא ברור איך לא חשבו על זה קודם: שף בפנסיה המציא מכשיר ביתי שמורח חמאה על לחם תוך חצי דקה. בתנועה אחת זריזה ניתן למרוח על פרוסת לחם מגוון ממרחים כמו מיונז וגבינה לבנה. רק חבל שכל הטוב הזה עולה כמעט 500 שקלים
עוד אחת לאוסף: לאחרונה אנחנו עדים לפתיחה של עוד ועוד מסעדות ובתי אוכל הודיים ששמים דגש על אוכל רחוב. כזאת היא גם דוסה בר, המצטרפת הטרייה לרשימה, שנפתחה במקומה של בועזו היפנית
לאחר שהפתיע והכריז על עזיבתו את מסעדת מגדלנה, השף חמודי עוקלה חושף היום כי הפרויקט הבא שלו הוא מסעדה איטלקית-גלילית הצופה אל הים של חיפה
שבוע עבודה קצר משמעו שבוע גדוש באירועים. מעבר להשקת תפריטים חדשים, כמו קולקציית ההמבורגרים המושחתת של גרינברג, המסעדות נערכות גם לחגיגות 68 השנים למדינת ישראל
בפוסט פייסבוק נרגש במיוחד, השף התפעולי של מסעדת מגדלנה - חמודי עוקלה, המוכר גם כאחד המתמודדים הבולטים בעונה הקודמת של משחקי השף, הודיע על פתיחת מסעדה חדשה
ערב יום השואה, ומסעדת אובן קובן בחרה לפרסם את שירות המשלוחים שלה באמצעות צילום המתעד חלוקת מזון בשואה וטקסט שנוי במחלוקת. המסעדה בתגובה: "אנו מתנצלים אם פגענו ברגשות חברינו, הכוונה הייתה הפוכה לגמרי"
האם נוכל בקרוב לשבת במסעדות בארץ מעוטרות בכוכבי המישלן היוקרתיים? נשיא הקונגרס היהודי העולמי, רון לאודר, פנה היום אל החברה בבקשה להכרה
שתי בשורות גדולות לתחילת השבוע: יורשיו של השף אביב משה פותחים מסעדה חדשה במקומה של סזרינה בקיסריה והשף ניצן רז יורד לעם עם מסעדה חדשה במחירים נגישים
מסעדה איטלקית בסיאול המציאה את "הפצצה", כדור בצק ענק שעולה בלהבות לעיני הסועדים ולאחר חיתוכו נחשפת פיצה מגרה. כמובן שתוך זמן קצר הגימיק המשונה הפף לתופעת רשת ושותף אלפי פעמים ברשתות החברתיות