בקרוב במטבח הביתי: כמהין איטלקי כחול לבן
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אחרי שנים שבהן היינות האדומים והלבנים שלטו בסצנת היינות, היצרנים של "גיק" מאמינים שהם יהפכו לדבר החם הבא. קהל היעד - צעירים שאינם שותים יין בגלל "התדמית המתנשאת שלו"
הפריחה הקולינרית של רחוב אבן גבירול התל אביבי ממשיכה, והפעם זה מגיע בדמות קערת פוקי - הסטריט פוד של הוואי. קליל, מרענן ובמחיר נוח לכיס, הפיתרון המושלם לארוחת צהרים קייצית
חדשות טובות לאוהבי הספגטי: לחור התמוה שבכף הספגטי יש מטרה סופר מגניבה שאיכשהו פספסנו כל השנים האלה. אנחנו קצת מרגישים שבזבזנו את חיינו לשווא
קבוצת קפה אירופה עושה זאת שוב ומשיקה את האחות הקטנה והלוהטת שלה - שיפודי אירופה. בתפריט: המון שיפודים והרבה סטייל, ביקרנו בערב הפתיחה
מסיבת אוכל רחוב בירושלים, רשת ספגטים משנה פנים והמון תפריטי קיץ חדשים. פותחים את השבוע הראשון של הקיץ וכבר נהיה פה לוהט
מבלים שעות במטבח, אוהבים תכניות בישול ומסעדות? החידון שלנו יקבע אחת ולתמיד האם אתם באמת אוהבים אוכל ועד כמה. כנסו וגלו
המסעדה הקטנה מיפו שפתח פליקס רוזנטל יחד עם בת זוגו חן רוזנהק לפני שנתיים תיסגר בסוף החודש, כך על פי פוסט הפייסבוק שפרסמו השניים
פותחים שבוע: המסעדה הירושלמית המפורסמת חוגגת 15 שנים עם ארוחות מיוחדים והרבה שפים אורחים, השף של מלון נורמן מארח את ירון שלו לשני ערבים ומסעדת שותא בצפון רוצה ללמד אתכם מה זה מטבח אבחזי
מי ומי נפתחה בסוף שנות ה-60, והפכה עם השנים למוסד של ממש בזכות בשר איכותי, סלטים טובים וקינוח בוואריה אגדי שהלך לפניה. כעת היא מודיעה על סגירתה בשל עבודות הרכבת הקלה שגרמו לפגיעה אנושה בהכנסות
מסעדת העירום היפנית הראשונה מציבה כללים נוקשים למעוניינים לסעוד בה: אין כניסה למקועקעים, קשישים וכבדי משקל. באתר המסעדה מזהירים: הסועדים יישקלו במקום ולא יקבלו החזר כספי במידה וימצאו שמנים מדי
לאחר שפתח שלוחה גם בפולג, בר הבשרים B12 מביתן אהרון עתיד לפתוח בקרוב סניף נוסף ברחוב קרליבך בתל אביב. מה צפוי לנו שם ומה יהיה מיוחד בסניף התל אביבי?
על פחמימות וחלומות: אלדד שמואלי עזב את המטבחים הטרנדיים של תל אביב כדי להגשים את החלום שלו דווקא מחוץ לעיר הגדולה: מאפיית שף עם סטנדרטים של מסעדה.
אמש (יום ב', 13.06.16) בניו יורק התקיים טקס 50 המסעדות הטובות ביותר בעולם לשנת 2016, וגרר לא מעט תגובות מופתעות מהעשירייה הראשונה. מה מיוחד במסעדה שהגיעה למקום הראשון ולאן הדרדרה המסעדה של הסטון בלומנטל?
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 3 עם שפים ותקליטנים אורחים, ברהט ניתן להנות מסדנאות בישול של מיטב השפים במסגרת לילות רמאדן וגם: מה מתכננות לנו המסעדות לכבוד אליפות היורו?
אמנם ניתן למצוא סושי בכל קרן רחוב ואפילו מרק ראמן כבר די פשוט למצוא, אבל עדיין יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא המטבח היפני האותנטי. הגענו לפסטיבל האוכל בבית השגריר היפני, ודיברנו עם המובילים בתחום על מה עוד יש לנו ללמוד בדרך לשם
לא עוד לחתוך דובדבנים בסכין או לירוק גרעיני דובדבן מהפה: טריק פשוט ילמד אתכם איך להוציא את הגרעינים מהדובדבנים במהירות וביעילות - בעזרת מקל צ'ופסטיק ובקבוק יין ריק
מתמודדי משחקי השף כובשים את בירת הנגב, NG מצטרפת לטרנד ההמבורגרים המושחתים ומסעדת טפאו מחדשת תפריט לאחר 14 שנים, וגם: מה המסעדות בארץ מתכננות לשבועות?
סופרת שהתיישבה בבית קפה במלבורן, הזמינה קפה ופרסמה את מה שקיבלה מהמלצרית בעמוד הפייסבוק שלה. היא בסך הכל רצתה כוס קפה - ובמקום זה קיבלה "ניסוי מדעי" מאתגר שדווקא מאוד מקובל בת"א