ללה: מסעדה אתיופית חדשה ברחובות
לפני כחודש נפתחה ברחובות ללה, מסעדה אתיופית חדשה שמציעה אוכל ביתי, עתיר תבלינים וניחוחות. בתפריט מבחר תבשילים המוגשים לצד אינג'ירה
לפני כחודש נפתחה ברחובות ללה, מסעדה אתיופית חדשה שמציעה אוכל ביתי, עתיר תבלינים וניחוחות. בתפריט מבחר תבשילים המוגשים לצד אינג'ירה
התלונות כלפי שירות במסעדות רק הולכות ועולות עם השנים, אבל חקירה של מסעדה בניו יורק גילתה שהירידה לכאורה בשירות נעוצה דווקא בסועדים ובאורח הנלווה שלא מש מהם - הטלפון הנייד
השבוע נפתח מקום חדש בירושלים, מדיטה, מסעדה אחות למסעדת החצר בבירה. בתפריט - אוכל שף ים תיכוני באווירה של בר
בוגרי משחקי השף משתלטים על עולם המסעדנות - בשבועות הקרובים תיפתח ביפו המסעדה החדשה של דניאל רחמים שתציע מאכלים ים תיכוניים בנגיעות צרפתיות
שפים ובשלנים רבים ירדו דרומה בימים האחרונים כדי להאכיל את החיילים בחזית. היום הצטרפו אליהם עובדי פלאפל שלמה ובניו שחילקו 500 מנות פלאפל לחיילי גדוד 13 של גולני
רשת חדשה בשם פודיקס מאיימת לעשות לאוכל את מה שקופיקס עשתה לקפה - הסניף הראשון בתל אביב כבר נפתח ומציע ארוחה חמה תמורת 20 שקלים בלבד
גלידות טבעוניות חדשות באייסברג, מבצעי ארוחות לחיילים ברשת בורגראנץ', הנחה על סושי לחיילים במדים ברשת מאקי סושי ואתר חדש להזמנת תערובות קפה הביתה. מה טעים השבוע
קריס ג'נר, אימן של האחיות קרדשיאן מוציאה ספר בישול חדש שמאגד את מיטב מתכוניה של האישה שלא מתעייפת אף פעם. מרתה סטיוארט צריכה להתחיל לדאוג?
אם החיילים לא יכולים להגיע אל המסעדות, האוכל של המסעדות יגיע אליהם. השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה מדרימים כדי להאכיל את הלוחמים של מבצע צוק איתן
עולם הקולינריה איבד בשבוע שעבר את אחד מחלוצי המטבח היפני בישראל, שנחשב לאגדה בקרב סועדים ומסעדנים. במלאות שבוע למותו, פרידה מאבי כהן מיאקימונו, "המשוגע היהודי שרוצה ללמד את העולם מה זה סושי"
במסגרת מבצע צוק איתן התגייסו לא מעט אופות מוכשרות בעורף להביע תמיכה ואהבה עם עוגות ומאפים לחיילים. מצורף מבחר מתוקים פטריוטי במיוחד
בתקופה החזקה ביותר בשנה של המסעדות, עומדים בתי העסק בדרום ריקים וסופגים הפסדים כבדים. שפים ומסעדנים בדרום מדברים על המצב, מנסים להשאר אופטימיים אבל חוששים מהעתיד ומהיום שאחרי
שוק איכרים ללא פערי תיווך בדיזנגוף סנטר, תפריט חדש במטבח של רמה בהרי ירושלים, ומנות חדשות ברשת ארומה ישראל. מה ואיפה נאכל השבוע?
בלב שוק הכרמל בתל אביב נפתח מקום חדש בבעלות הראפרית שורטי. בתפריט - כריכים מסביב לעולם, טאפאס על בסיס חומרי גלם מהשוק והרבה מוזיקה ואלכוהול
בית משפט בצרפת חייב בלוגרית לשנות תוכן פוסט שכתבה על מסעדה ולשלם 1,500 יורו פיצויים. והכל קרה בגלל גוגל
המאסטר שף אבי לוי לא נח לרגע ופותח את בית הכוון, מסעדה נוספת בירושלים, במתחם התחנה הראשונה בבירה. בתפריט - אוכל מהיר וביתי בפיתה מיוחדת מבצק חלה
גלידריה חדשה שנפתחה השבוע בתל אביב מציעה לכם גלידה שמכינים מאפס - לאחר שבוחרים את הטעמים הרצויים, הגלידה נכנסת לקערה עם חנקן נוזלי ומוכנה לאכילה תוך 40 שניות
עולם הפיצות כמרקחה: לפני מספר שבועות פתחו שני עולים מאיטליה את נונו אנג'לו -פיצרייה בסגנון נפוליטני בלב תל אביב עם בצק פריך במיוחד
הנחות לתושבי הדרום במסעדות, תפריט חדש במסעדת קלואליס ותפריט בין המצרים במסעדת רג'ינה. איפה שווה לאכול ולשתות בשבוע הקרוב
מאז החלה הלחימה השתלטו האקרים פלסטיניים על כמה אתרי אינטרנט וביממה האחרונה גם על הפייסבוק של דומינוס פיצה והאתר של השף מאיר אדוני, שאומר כי "אם זה לא היה עצוב זה היה משעשע"
פרויקט מטופש להפליא שובר את שיאי אחוזי ההצלחה של קיקסטארטר. מטרת הפרויקט? הכנת סלט תפוחי אדמה. ויש כבר חיקוי ישראלי מצליח
השף ניר צוק פותח בעוד כחודש וחצי מקום חדש במיקום מפתיע: מסעדת אוכל מהיר שתקרא ביר גארדן אנד פוד על חורבותיו של סניף בורגר ראנץ' בדיזנגוף סנטר בת"א
למרות שמדובר במטבח בריא, חריף, צבעוני ועתיר טעמים וניחוחות, המטבח הקוריאני לא תפס בישראל כמו מטבחי תאילנד ויפן. שגרירות קוריאה קיימה אירוע קולינרי גדול כדי להכיר לישראלים את מיטב האקזוטיקה הקוריאנית
אחד מבעלי מאפיית זומר בתל אביב, פתח השבוע את גרציאני ברחוב קינג ג'ורג' בעיר, בית קפה חדש המציע מאפים, חמוצים, סלטים ועוד ומשמש גם כמעדנייה משובחת
ערוץ האוכל אמור לספק מתכונים והמלצות בישול אבל אם צופיו יסמכו רק על התרגום, הם עלולים להכין מזון מעט בעייתי. אבנר הופשטיין יצא לחפש חלב-חמאה
תפריט לילה חדש במחירים משתלמים במיוחד בג'פניקה, חגיגות עשור למסעדת Mezze הצמחונית בתל אביב ומהפך איטלקי בקפה נחמני. כל מה שטעים השבוע
אחרי בלוגים, מנות במסעדות שונות, תפריטים מיוחדים, ואפילו בית קפה על טהרת הטבעונות, מגיע גם תורה של הקונדיטוריה. תכירו את סידס - בית מאפה שמציע קינוחים מפתים לקהל הטבעוני
למה אנחנו מחכים שבועיים למקומות במסעדה נחשקת, בטוחים שקייל ואסאי יעניקו לנו חיי נצח, ומי לעזאזל קובע שעוגות קטנות עם ציפוי הן הדבר הבא. ראיון עם דייויד סאקס, עיתונאי קנדי שפיצח את חידת הטרנדים באוכל
פסטה, שניצל וטרופית, סדנאות בישול של ילדים והורים, מסעדות שמחלקות טושים - המסעדות מצפון ועד דרום נערכות לחופש הגדול ומציעות אינספור אופציות לארוחות ילדים
מסעדת סיטארה הביסה את הסטטיסטיקה העגומה של עולם המסעדנות, וחגגה השבוע עשור להיווסדה. שפים מובילים עמו דייויד פרנקל ועומר מילר באו לפרגן והכינו מנות מיוחדות לרגל האירוע
בחודשים הקרובים ייפתחו בירושלים שתי מסעדות חדשות ומבטיחות. האחת, מסעדת שף של אילן גרוסי במקומו של קפה פרדיסו, והשנייה, מסעדה של עדי טלמור בגן העצמאות בעיר