הנחלה של כרמלה
השף רועי סופר מיעץ לתפריט של המסעדה האיטלקית "כרמלה סופרנו", אנחנו מהמרים שהברנז'ה התל אביבית בדרך
השף רועי סופר מיעץ לתפריט של המסעדה האיטלקית "כרמלה סופרנו", אנחנו מהמרים שהברנז'ה התל אביבית בדרך
מי שעוד לא הספיק לטעום את מאפי השמרים החלולים המכונים קיורטוש, יכול לעשות את זה עכשיו בשני הסניפים החדשים שנפתחו
בסוף של טיול שבת, או סתם כשחייבים נוף עוצר נשימה, מסעדת "חרובא" שמשקיפה על הכינרת היא הדבר הנכון
עוד מסעדה כשרה נפתחה בירושלים, במבנה של מלון מונטיפיורי. הבעלים אופטימים: אנחנו מכוונים לכולם, האוכל פה לא נופל ברמתו משום מסעדה אחרת בארץ
מדוייק יותר מהמדגמים בבחירות לקדימה, טעים יותר מליבני ומופז. אלו הפירות שאתם בחרתם שיופיעו על גבי הבולים של השירות הבולאי
ידוע שברנז'אים לא מתעוררים לפני 10 בבוקר, לכן ארוחות הבוקר החדשות של הקנטינה, בניצוחו של איתן זנזורי מיועזר בר יין, יוגשו עד 17:00
הנאשי אולי נראה כאילו נלקח מציור של טבע דומם, אבל אל תתנו למראה להסיח את הדעת. בפנים הוא מחביא טעם צעיר ומרקם מתפצח
קפה דליס החדש, שנפתח במכון הצרפתי, הוא סניף של רשת פאריזאית שהסניף המרכזי שלה נמצא בשדרה הצרפתית המפונפנת
פוש ספייס והמסעדן היהיר בעולם עושים שיתוף פעולה ראשון ומקימים מסעדה בלוס אנג'לס. הקונספט, ככל הנראה: הוא יבשל והיא לא תאכל
בוטיק גבינות ריחניות, בדיוק מה שהיה חסר בנווה צדק. עכשיו כבר יש. תכירו את פרומזרי צאן אל, מעמק יזרעאל
למרות הראשונות שחזרו מהאייטיז, היה שווה להצפין לחתונה בחוות התבלינים שבגלבוע
את מקומה של מסעדת "כנאפה" האהובה תתפוס בקרוב noi- positive food, שבעליה מבטיחים אוכל בריאותי, אבל שמח