תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

מצרכים

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • תיבולית של קנור שום ופטרוזיליה; או לחילופין אבקת שום ופטרוזיליה קצוצה.
  • 3/4 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. לחמם את התנור על חום גבוה ,לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לעיגולים לא עבים מידי, לפזר על תבנית לא משומנת.
  • 2. לשפוך את מיכל השמנת ולפזר כפית אבקת שום ופטרוזיליה קצוצה או להמיס קוביית תיבולית של קנור - שום ופטרוזיליה. להכניס לתנור עד שיתרככו ומדי פעם לערבב.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם