אורז צהוב

מצרכים

  • 2 כוסות אורז
  • מים
  • שמן
  • תבלינים: כורכום, מלח

אופן ההכנה

  • מרתחים בסיר רחב מים עם כורכום
  • לאחר שהמים רתוחים מוסיפים את האורז ומחכים דקה.
  • שופכים את המים הצהובים ושוטפים את האורז עד שהמים נקיים לאחר מכן מכסים את האורז במים מוסיפים 2 כפות שמן ומעט מלח (לפי הטעם)
  • מביאים לרתיחה ולאחר מכן על אש נמוכה עד שהאורז הופך להיות רך ומוכן לאכילה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם