קציצות

מצרכים

  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס אורז
  • 1/2 קופסת פטריות קטנה
  • 1 בצל
  • 4 כפות קטשופ
  • תבלין לבשר, מלח ופלפל
  • שמן או מרגרינה לטיגון
  • אופציונאלי - צנוברים

אופן ההכנה

  • 1. לבשל את האורז
  • 2. לטגן את הבצל והפטריות בשמן/מרגרינה
  • 3. לערבב את הבשר עם התערובת המטוגנת, הביצים הצנוברים האורז והקטשופ.
  • 4. ליצור כדורים בגודל 2 כפות ולטגן במרגרינה או שמן

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם