מרק בצל

מצרכים

  • 500 גרם בצלים קלופים ופרוסים
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפות קמח
  • 7 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2 כוסות קוביות לחם קלוי
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

  • ממיסים חמאה בסיר גדול. מאדים את הבצלים עד שקיפות. מוסיפים קמח ומערבבים.
  • מוסיפים מים ואבקת מרק ומתבלים בפלפל ומלח. מבשלים על אש קטנה 40 דקות. בוחשים מדי פעם.
  • יוצקים את המרק לקעריות חסינות חום. מפזרים על כל מנה קרוטונים וזורים גבינה. קולים בתנור עד שהגבינה תימס. מגישים חם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם