דג אמנון ברוטב עגבניות

עגבניות (Artoday)
עגבניות (Artoday)

מצרכים

  • 1.5 ק"ג דג אמנון
  • 1 כוס חומץ הדרים
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 עגבניות קצוצות
  • 2 כפות כורכום
  • חופן עלי חומעה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מנקים את הדג ושוטפים אותו. מייבשים במגבת נייר, חורצים ארבעה חתכים עמוקים בדג, ומניחים אותו בכלי עמוק עם חומץ, מלח ופלפל. משרים לשעתיים ומפעם לפעם הופכים את הדג.
  • ממיסים מרגרינה במחבת טפלון גדולה, מוסיפים בצל, עגבניות, כורכום, חופן עלי חומעה, מלח ופלפל, ומבשלים 15 דקות.
  • מוציאים את הדג מהתחמיץ, מניחים במחבת, מכסים ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.
  • 5 מנות, 265 קלוריות בכל מנה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם