וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פחזניות פרווה

פחזניות פרווה על בסיס מרגרינה

מתכון מאת: ליזי לוזון

פחזניות אחרי האפייה. אפיק גבאי
פחזניות אחרי האפייה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס מים
  • 125 גר' מרגרינה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • 4-5 ביצים

אופן ההכנה

  • לבשל על הגז את המים והמרגרינה כשמגיע לרתיחה להוסיף את הקמח לאט, לקרר.
  • לשים בקערה, להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי שימוש במערבל חשמלי. את הביצה החמישית יש להוסיף רק אם הבצק קשה.
  • להכין כדורים להכניס לתנור לחצי שעה
  • מילוי לפי בחירתכם

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully