רוטב הדרים

רוטב ויניגרט הדרים לסלט של השף אביב רגב מקימבה

בקבוק (Artoday)
בקבוק (Artoday)

מצרכים

  • חומרים לליטר רוטב:
  • כוס שמן זית
  • כוס שמן סויה
  • כף גדושה חרדל דיז'ון חלק
  • 2 כפות דבש
  • 4 שיני שום
  • כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס מיץ לימון
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למעט השמנים למעבד מזון ומפעילים על מהירות נמוכה למשך 2 דקות.
  • מוסיפים את השמנים בהזלפה איטית (בעזרת קנקן) תוך כדי ערבוב, עד לקבלת נוזל חלק מרקם, מבריק ומעט סמיך.
  • מתבלים במלח ופלפל ומגישים על סלט עלים: חסות, רוקט ועשבי תיבול.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם