וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם פיסטוקים

מתכון מאת: מערכת וואלה

פיסטוקים. מערכת וואלה!
פיסטוקים

מצרכים למתכון

  • 900 גרם קמח
  • 1 שקית שמרית (או 2 כפות שמרים שהושרו במים פושרים וחצי כפית סוכר)
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 150 גרם פיסטוק חלבי קלוף
  • 1 כף מלח
  • 25 גרם מרגרינה מומסת

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את הקמח והשמרים. מוסיפים בהדרגה את הנוזלים (החלב ואח"כ המים) ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש. מכסים במגבת לחה ומשהים לתפיחה עד הכפלת הנפח.
  • 2. מוסיפים לבצק את הפיסטוקים והמלח ולשים לכמה דקות. משהים עד להכפלת הנפח בשנית.
  • 3. משמנים היטב 6 קופסאות שימורים ריקות ונקיות בגודל בינוני במרגרינה מומסת. מחלקים את הבצק לפי מספר הקופסאות, כך שהבצק ממלא חצי מנפח הקופסא. משהים להתפחה עד שהבצק ממלא 3/4 מנפח הקופסא.
  • 4. מורחים את הבצק בחלמון ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך 45 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully