פשטידת כרישה

מצרכים

  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 4 כרישות חתוכות לפרוסות - רק החלק הלבן
  • 2 כפות קמח או פירורי לחם
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל
  • 1/4 כוס שמן
  • מעט שמיר קצוץ
  • 1 גביע גבינה 5 אחוז
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 3 ביצים
  • מעט פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והכרישות עד להזהבה.
  • 2. מעבירים לקערה, ומוסיפים את הקמח או פירורי הלחם ומערבבים היטב.
  • 3. בקערה נפרדת מערבבים את יתר החומרים. מוסיפים את הכרישה והבצל ומערבבים היטב.
  • 4. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת. אופים בחום 120 מעלות כ-40 דקות או עד שמשחים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם