מערכת וואלה!

דגים מרוקאים חריפים

דגים (Artoday)
דגים (Artoday)

מצרכים

  • 3-2 דגים, כל דג חתוך לשלושה
  • חבילת כוסברה קצוצה
  • 7-6 שיני שום שלמות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות בינוניות
  • 2-3 פלפלים אדומים יבשים חריפים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1 כף מרק עוף
  • 1/2 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • 1. לנקות את הדגים היטב. להמליח את הדגים עם הרבה מלח גס, ולהניח כחצי שעה.
  • 2. לפזר בסיר את הכוסברה, ומעליה את השום, הפלפלים האדומים והגמבה. להניח עליהם את הדגים ולמלא את הסיר במים עד גובה הדגים. להביא לרתיחה.
  • 3. לבשל עד שכמות המים פוחתת בחצי ואז להוסיף פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כורכום, מרק עוף ושמן. לבשל על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם