וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרנג אשכוליות אדומות

מתכון מאת: מערכת וואלה

אשכוליות. מערכת וואלה!
אשכוליות

מצרכים למתכון

  • 1/3 1 כוסות סוכר
  • 1/3 כוס קמח תירס
  • 2 כוסות מיץ אשכוליות אדומות
  • ¾ כוס מים
  • 3 חלמונים
  • 2 כפות חמאה או מרגרינה
  • ½ כפית תמצית לימון
  • 1 תחתית אפויה מוכנה לעוגה
  • למרנג:
  • 3 חלבונים
  • 6 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. לחמם בסיר את הסוכר וקמח התירס. בהדרגתיות להוסיף את מיץ האשכוליות והמים. לבשל על אש בינונית תוך ערבוב עד שתוסס.
  • 2. להוריד את האש לאש נמוכה ולבשל תוך ערבוב כ-2 דקות.
  • 3. להוציא חצי כוס מהתערובת שבסיר ולערבב את החלמונים. להחזיר את תערובת החלמונים לסיר. להביא לרתיחה עדינה ולבש כ-2 דקות.
  • להוריד את הסיר מהאש. להוסיף חמאה ותמצית לימון ולערבב. לשפוך את התערובת על תחתית העוגה המוכנה.
  • 4. הכנת המרנג: בקערה נפרדת להקציף את החלבונים. להוסיף סוכר בהדרגה עד שהקצף הופך לקשה. לפזר את המרנג על המילוי החם.
  • 5. לאפות בחום גבוה - 350 מעלות - כ-12-15 דקות או עד שהמרנג משחים. לקרר מספר שעות לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully