- 1. מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
-
- 2. מוסיפים את הפלפל הירוק וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות. מטגנים מספר דקות תוך ערבוב. מוסיפים אבקת מרק, פפריקה, מלח, פלפל שחור ומים. מערבבים ומניחים את העוף לבישול איטי של כשעה וחצי.
-
- 3. להכנת הבצקיות: בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט המים. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת עיסה - לא דלילה מדי ולא קשה מדי.
-
- 4. בסיר גדול מרתיחים הרבה מים עם כף מלח. כשהמים רותחים מניחים על קרש חיתוך רטוב את העיסה שהכנו ובעזרת סכין, כשהקרש מונח על הסיר ומוטה מטה לכוון המים הרותחים, מורידים נטיפים קטנים למים לבישול של מספר דקות. יש לערבב מידי פעם כדי שהנטיפים לא יידבקו.
-
- 5. לאחר בישול של מספר דקות של כל הנטיפים לסנן ולשטוף במים קרים. מגישים חם לצד תבשיל העוף.