וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף פפריקש עם בצקיות

מתכון מאת: מערכת וואלה!

פפריקה. מערכת וואלה!
פפריקה

מצרכים למתכון

  • לעוף:
  • 4 כרעי עוף
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 1 - 1 כוסות מים
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מלח, פלפל שחור
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • לבצקיות:
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כף מלח
  • 2 ביצים
  • מים לפי הצורך

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  • 2. מוסיפים את הפלפל הירוק וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות. מטגנים מספר דקות תוך ערבוב. מוסיפים אבקת מרק, פפריקה, מלח, פלפל שחור ומים. מערבבים ומניחים את העוף לבישול איטי של כשעה וחצי.
  • 3. להכנת הבצקיות: בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט המים. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת עיסה - לא דלילה מדי ולא קשה מדי.
  • 4. בסיר גדול מרתיחים הרבה מים עם כף מלח. כשהמים רותחים מניחים על קרש חיתוך רטוב את העיסה שהכנו ובעזרת סכין, כשהקרש מונח על הסיר ומוטה מטה לכוון המים הרותחים, מורידים נטיפים קטנים למים לבישול של מספר דקות. יש לערבב מידי פעם כדי שהנטיפים לא יידבקו.
  • 5. לאחר בישול של מספר דקות של כל הנטיפים לסנן ולשטוף במים קרים. מגישים חם לצד תבשיל העוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully